Çok kötü birsey oldu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtemelen bir şey olmayacaktır, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Ancak bu tarz deterjanımsı şeyler yerine yiyecekle ve suyla direkt temas eden eşyaları (özellikle içlerini) kireç konusunda "limon tuzu" ile pırıl pırıl yapabilirsiniz. İçine bir tatlı kaşığı atıp kaynatın, inanın aynı sonucu alacaksınız ve zararsız.

24 saat geçti ve bir şey olmadıysa sıkıntı yok. Aklınızda olsun zehirlenmeler için bir numara vardı onu arayıp destek alabilirsiniz. Veya kullandığınız temizleyicinin şişesini de alıp acile gidebilirsiniz tekrar başınıza gelirse. Zehirlenmelerde en geç 18 saat içinde bir şey olacağı varsa oluyor. Sisteminizden geçmiş demektir bir şey olmadıysa. Geçmiş olsun.

Ayyyy canim benimm yaaa . Allah iste Allah.. annen e kızdım ama suan :) kizma bana. Benim annemde bacımı istememis ama dogurmus

Merhaba sekerim eveet turkiyede yim ama uyku hak getire... cok haklisin en gec 1 gibi yatip sabah 10 da falan kalkmak lazim nerdeeeee 26 sene oldu bu uyku isini çözemedim

Hicbisey olmaz canim 3 kaşiktan korkma boşuna. Ben hamileyken ne ilaçlar içmek zorunda kaldim bi bilsen yinede Allahın izniyle bisey olmadı

Allah korumus. Allah a şükürler olsun canim. Evladina da uzun ömürler versin insallah. Dun gece falan hatta aksam yemeginde de ayran falan ictim. Olumlu dusunmeye basladim..

Yok canim o tüp bebek. Bunda erkegin spermleri yani baba adayinin spermleri belirli islemlerden geçiliyor. Yıkama gibi... sonra bir siringa gibi birseyle kadinin rahmine yerlestiriliyor maksat mesafeyi kisaltmak,ve spermin yumurtayi dolleme sansini arttirmak.
Onun evvelinde de anne adayi belirli ilaclar icip yumurtayi büyütüp catlatma ignesi ile yumurtayi catlatiyor. Aşılama dogal bir yontem aslinda... tup bebekte labaratuar ortaminda dolluyorlar embriyoyu anneye koyuyolar

Geçmiş olsun sorun yoktur bence de 24 saat olmuş nerdeyse ben aşılamanın tutup tutmayacağı konusunda meraktayım.. Şansın %15 olduğu söyleniyor.. Bakalım inşallah tutmuştur
Canim bende meraktayım. Doktor dediki aşılama tutma olasiligi yuzde 15-20.. ama sende 25_30 dedi neden boyle dedi bilmiyorum ama doktor bana şaşırdı ben yumurtalarimi cok basit ve ucuz bir sekilde gelistirebildim. Doktor dediki millet gonal f kullaniyor 2 bin liralik ilac kullaniyor. Sen 40 tlyle buyuttun. Yumurta rezervimi cok begendi bide eşimin de sperm sayisini begendi herhalde ondan oyle dedi bende umutlandim :)

Hehehe :) eniste varya o enistee ahh o cok degisik bir insan insan degilde demir sanki masallah ama haklisin adam agzinin tadi yerine gelsin diye neler yapti ayran icti lahana sarmasi yedi. Bide midesi hassas ha gastrit falan vardi ha Dediklerini de yazan arkadaslar oldu oyle yapcam kettl icin . Benim kaynana gelir buraya sagolsun camasir suyu hemen bulasiga.. ne gerek var. Gelinde kaynana topragindan oluyor demek.

Valla arada kızsak da,sinirlensek de Allah kocalarımıza sağlık, sıhhat versin,
eksikliklerini göstermesin.
İnsanoğlu elindekinin/yanındakinin kıymetini bilmiyor çoğu zaman,sözüm meclisten dışarı.
Allah bebeğinizi de sağlıkla,mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin.

Insallah bakalim tutsun canim. Merakla haberini bekliyorum.. ne zaman belli olur?

Cok cok haklısın canım. Allah eksikliklerini göstermesin. Amin inşallah hayirlisiyla

Simdi annemle konustum telefonda. Ben bugun uyurken esim annemi hastaneye götürdü ,ellerinde sinir sıkışması var beyin sinir doktora götürdü
Annem diyorki Allah razi olsun hep para odedi cocuk ,cok ilgilendi benle ilaclarimi bile aldi sagolsun Allah dileklerinizi kabul etsin hayirlisiyla bir evlat nasip etsin. Duygulandim.. saol anne amin dedim.gercekten kizsakta kocalarimiza eksik olmasinlar ins. Cennetim benimmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…