- Konu Sahibi Safsarisin
-
Muhtemelen bir şey olmayacaktır, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Ancak bu tarz deterjanımsı şeyler yerine yiyecekle ve suyla direkt temas eden eşyaları (özellikle içlerini) kireç konusunda "limon tuzu" ile pırıl pırıl yapabilirsiniz. İçine bir tatlı kaşığı atıp kaynatın, inanın aynı sonucu alacaksınız ve zararsız.Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Canım dediģin o marka içinde kimyasal yok diye biliyorum, hatta buzdolabını ben onunla siliyorum o yüzden, hem direk yutmamişsın kaynamıstır o korkma inşallah bebeğin tutunmuştur sana nasipte varsa hiç birşey olmaz. annemin beni düşürmek için yaptıklarını sana bi anlatsam küçük dilini yutarsın bak ben yinede inat etmiş gelmişim
sarışıncığım geçmiş olsun
bir şey olmaz
sen dert etme kafana takma
mümkünse aşılamayı unut biraz
bir de saatinde yat saatinde kalk vücut direncini yüksek tut (TR'de olduğunu varsaydım, yurtdışıdan ve saat farkı varsa bilemeyeceğim))
sağlıkla kucağına alırsın umarım
Saol hayatimSafsarisin geçmiş olsun kuzum
Hicbisey olmaz canim 3 kaşiktan korkma boşuna. Ben hamileyken ne ilaçlar içmek zorunda kaldim bi bilsen yinede Allahın izniyle bisey olmadıIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Bişey olmaz arkadaşım merak etme.ben hamileyken artık son gunlerimdi üstelik.aciktan aspirin alip pet şişeye koymuştum.onuda şu sanıp içtim.icer içmez istifra etmeye basladim.hemen doktorunuza aradım oda migdeme gidicegini bebeğe gitmeyeceğini bol bol yoğurt ve ayran icmemi söyledi.acilede bir görün dedi.hemen gittik onlarda aynısını söyledi.hic kalbini karartma.zaten üzerinde de zaman geçmiş olsaydı olurdu
Cahilligime verin ZAten döllenmiş yumurta konmuyor mu.
Ama dsha cook yeni olfugundan onu etkileyecek sanmiyorum.ilerleyen haftalarda olsa belki.
Cunku cogu anne hamileligini bilmeden sigara,hatta alkol,ilac falan kullaniyor.ogrenince birakiyor.yinede gelecek olan bebiş geliyor.
Sağlikla hayirlisiyla kucağiniza alin inş.
Canim bende meraktayım. Doktor dediki aşılama tutma olasiligi yuzde 15-20.. ama sende 25_30 dedi neden boyle dedi bilmiyorum ama doktor bana şaşırdı ben yumurtalarimi cok basit ve ucuz bir sekilde gelistirebildim. Doktor dediki millet gonal f kullaniyor 2 bin liralik ilac kullaniyor. Sen 40 tlyle buyuttun. Yumurta rezervimi cok begendi bide eşimin de sperm sayisini begendi herhalde ondan oyle dedi bende umutlandim :)Geçmiş olsun sorun yoktur bence de 24 saat olmuş nerdeyse ben aşılamanın tutup tutmayacağı konusunda meraktayım.. Şansın %15 olduğu söyleniyor.. Bakalım inşallah tutmuştur
Safsarisin geçmiş olsun,enişteyi de merak edeydiniz iyiydi ama,asıl o içmiş çorbayı,yazık...
Çaydanlık,kettle gibi eşyalardaki kireç için akşamdan normal sirkeyi koyup bekletin ya da limon tuzunun üzerine biraz su ekleyin.
Sabaha tüm kireç çözülmüş olur,tabaka kalınsa ve çözülmemişse kaynatın.
Başka bir temizlik malzemesine gerek yok.
Sürahilerde bir müddet sonra oluşan yeşil renk (yosun gibi) için de sirke kullanıyorum ben.
Por-çöz,çamaşır suyu vb gıda ile temas eden mutfak eşyalarında kullanılmamalı.
Cok sukur iyiyim canim bomba gibiyim tostumu yedim kahvemi iciyorum cok sukur :))Safsarisin canim 4 kasiktan biraey olmaz insallah sakin stres yapma simdi nasilsin
Valla arada kızsak da,sinirlensek de Allah kocalarımıza sağlık, sıhhat versin,Hehehe :) eniste varya o enistee ahh o cok degisik bir insan insan degilde demir sanki masallah ama haklisin adam agzinin tadi yerine gelsin diye neler yapti ayran icti lahana sarmasi yedi. Bide midesi hassas ha gastrit falan vardi ha Dediklerini de yazan arkadaslar oldu oyle yapcam kettl icin . Benim kaynana gelir buraya sagolsun camasir suyu hemen bulasiga.. ne gerek var. Gelinde kaynana topragindan oluyor demek.
Insallah bakalim tutsun canim. Merakla haberini bekliyorum.. ne zaman belli olur?Canim bende meraktayım. Doktor dediki aşılama tutma olasiligi yuzde 15-20.. ama sende 25_30 dedi neden boyle dedi bilmiyorum ama doktor bana şaşırdı ben yumurtalarimi cok basit ve ucuz bir sekilde gelistirebildim. Doktor dediki millet gonal f kullaniyor 2 bin liralik ilac kullaniyor. Sen 40 tlyle buyuttun. Yumurta rezervimi cok begendi bide eşimin de sperm sayisini begendi herhalde ondan oyle dedi bende umutlandim :)
Cok cok haklısın canım. Allah eksikliklerini göstermesin. Amin inşallah hayirlisiylaValla arada kızsak da,sinirlensek de Allah kocalarımıza sağlık, sıhhat versin,
eksikliklerini göstermesin.
İnsanoğlu elindekinin/yanındakinin kıymetini bilmiyor çoğu zaman,sözüm meclisten dışarı.
Allah bebeğinizi de sağlıkla,mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin.
7 aralik :)Insallah bakalim tutsun canim. Merakla haberini bekliyorum.. ne zaman belli olur?
Simdi annemle konustum telefonda. Ben bugun uyurken esim annemi hastaneye götürdü ,ellerinde sinir sıkışması var beyin sinir doktora götürdüValla arada kızsak da,sinirlensek de Allah kocalarımıza sağlık, sıhhat versin,
eksikliklerini göstermesin.
İnsanoğlu elindekinin/yanındakinin kıymetini bilmiyor çoğu zaman,sözüm meclisten dışarı.
Allah bebeğinizi de sağlıkla,mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bol su için yoğurt yiyinUzerinden 24 saat gecti neredeyse hastanede naparlar peki cok moralim bozuk
Icme kahve su ic 9nun yerine :)Cok sukur iyiyim canim bomba gibiyim tostumu yedim kahvemi iciyorum cok sukur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?