- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Çirkinlik güzellikle hiç alakası yok bu işin adam dengesiz . Baksana sahte hesaptaki kızla da konuşmuş demek ki önüne gelen herkese mavi boncuk dağıtıyor.
Bence takip kısmını abartarak yazdı. Tekrar okur musun? Bu yorumuna şaşırdım.Kaç yavrum kaç.Sapık gibi takip edip duran bir tipi niye kaale alıp konuştun anlamadım. İnsan korkar be
Selam nasılsınız ben küçük bir ilçede çalışıyorum neyse 1.5 aydır bir polis bana baktığını takip ettiğini anladım. Karşılaşma her yerde vs böyle anladım zaten, doğru anlamışım neyse sonra numaramızı verdik karşılıklı biraz bana dengesiz gelmişti yani beni beğendiğini ilk başta söyleyip bazı lafları kaçamaklı idi ki ben sahte Bi instagram açmıştım o kızla da konuştu, neyse sonra 4 gündür Konuşuyoruz zaten ben memlekete gidecektim geldi yanıma Biraz sohbet ettik sonra ben otobüs bindim. Hani beni beğendiğini de söylemişti ya ayrıldıktan sonra mesaj attım sordum hoşlanıyor musun diye, bana arkadaşlık ve duyguları karıştırıyorsun elif dedi şok oldum bu kadar mı dengesiz olunur diye amacı neydi bilmiyorum. bende dedim kusura bakmayın ben bu soruyu sorduktan sonra arkadaş gibi de devam edemem ki biz arkadaş olma taraftarı idik ilk etapta neyse sorun değil kendine iyi bak dedi o da şimdi ben acaba beni yakından mı beğenmedi e yine de önceden yakından görüyordu ya da en büyük ihtimalle başkası ile de konuşuyor ağladım ben acaba yakından çok mu çirkinim diye ne olur içimi rahatlatın
Kendi degerinizi alçaltmayin lütfen bu tip kişilikler icin.Bir damla göz yasiniza değmez inanin.Belli ki bir cok kisiyle iletişim halinde olmaya meyilli bir tip.En basindan böyle olmasi sizin acinizdan cok iyi.Cok daha fazla üzebilirdi.Enn sevmedigim insan tipi ,dengesiz insan tipidir.Kadinda da etkekte de ..İnanilmaz itici geliyorlar ve yoruyorlar. Artik kim olursa olsun,en ufak bir dengesizlikte hayatimdan ekarte ediyorum.Kimse kimsenin mecburi istikameti degil.8milyar insan yasiyor sonucta.Hic üzülmeyin.Allah tutarlı ,iyi insanlarla karşılaştırsın.Kendi kendime dedim ki demek ki çirkin buldu dedim ağladım oturdum
hemen evlenme peşinde gibi geldin bana da nedense?
adama da bu elektriği vermiş olmayasın
Yok canlı gördü ben işe gidip gelirken bugün ilk Kez ayaküstü yüzyüze geldikSizi nerde takip ediyordu, sosyal sitede görüp sonra mı yüxyüze geldiniz? Sizi yolcu etmeden önce de görüşmüş müydünüz?
Çok aceleci davranmışsınız, benden hoşlanıyor musun diye sormanızda ki amaç neydi? Siz ondan hoşlandınız anlaşılanYok canlı gördü ben işe gidip gelirken bugün ilk Kez ayaküstü yüzyüze geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?