Çok kötü hissediyorum

Takip etmeyi bırakın. Samimi olsaydı şu an sizin yanınızda olurdu, boşanmanıza sebep olan kadının değil.

Aralarındaki ilişki de iş ilişkisinin ötesinde. Ama kadından yüz bulamıyor bence. Bulsa sizi aramayacak bile. Üzgünüm ama durum bu. Kendinize gelin. Hayatı kaçırmayın.
 
bakın şimdi. ben eski sevgililerimi takip etmek için face, instagram falan herşeyde fake hesap açtım. ama deli gibi her saniye bakıyorum ne yaptıklarına. nişanlıydım hemde takıntı oldu resmen ailelerine kadar bakıyorum yedi kat yabancı
sonra nişanı attım bir ay falan olacak. dedim ben bunlara bakarak ne yapıyorum? elime ne geçiyor? baktım koca bir hiç üzerine unutamamak. bir aydır nişanı attığımdan beri bıraktım bakmayı. ve inanın çok daha huzurluyum. gözden uzak olan gönülden uzak olur lafı hakikaten çok doğru. bırakın kendinize acı çektirmeyi
 


Eski konunu çok iyi biliyorum .. Sen eşini çok uyardın, uğraştın evliliğiniz bitmesin diye ama eşin maalesef ki zamanında yapması gereknleri yapmadı, çabalamadı ..
Hala o kızla gayet samimi olarak görüşüyor .. Seni gerçekten de sevse ne olur ki neyi değiştirir ki .. Hatalarından gerçekten ders almadığı sürece ..
Buarada ben takip etmeni yadırgamıyorum .. Kolay değil bazı şeyleri tamamen atlatmak yenmek ..
Bir zaman sonra emin ol daha iyi olacaksın ve merak bile etmeyeceksin eski eşini . Sadece biraz zaman ..
 


Çok hoşsun sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)
 
Catty seni çok iyi hatırlıyorum ve arada merak ediyordum ne yaptı diye.
Çok geçmiş olsun öncelikle umarım bundan sonraki hayatın çok çok daha güzel ve mutlu geçer.
Ama kendin için takip etmeyi araştırmayı bırakmalısın. Bak sana mutluluk getirmiyor sadece bakmak, sence de artık mutlu olmayı hak etmedin mi?
Bakma isteği geldiğinde sana yaşattıklarını hatırla bence, hamileyken seni ilgisiz bırakmasını bebeği sen istedin ben değil değişini, bebeğini kaybedişini mesela. Yada o kızla mesajlaşmalarını ve sen her engel olmak istediğinde seni uzaklaştırmasını ama kızdan kopmamasını mesela. Yada en son evi terk ettiğinde sırf o kızdan kopmamak için annesine ve ablasına suç yıkıp seni kandırmak istemesini hatırla. Bu adam o kzıdan vazgeçmemek için annesini kardeşini silecekti.
Tüm bunları düşün hatırla ve seni düşünmeyen seni hak etmeyen bir adam için kendi duygu durumumu bozamam ağlayamam de ve bakma.
Bırak ne b.k yerse yesin.
Pisliğinde boğulsun.
Ama sen kendine yeni bir hayat kurmaya çalışırken içine o şerefsizi sokma lütfen. Kendine zarar ona değil.
Çık gez toz yeni bir sosyal hayat kur, yeni insanlarla tanış mesela emin ol bir süre sonra bakmak istemeyeceksin.
Bakman kendine zarar bakma, bakmak istediğinde de kendine engel ol lütfen. Bu adam seni yeterince üzdü artık engel ol üzmesine
 
Niye bilmiyorum ama boşanma konularından en çok üzüldüğüm sizinki olmuştu. Sevildiğini hissedememek nasıldır bilirim, çok kötü çok incitici bir duygu. Eşiniz sırf size bunu yaşattığı için itici bir adam benim gözümde. Şu anda seviyorum demesinin ne anlamı var ki? Ayrılmaniza sebep olduğunu bile bile hala beraber tenis oynayabildigine göre o sizin kadar ağır atlatmiyor bu durumu.
En kısa sürede bu sevgi boslugunuzu dolduracak bir sevgi bulursunuz umarım.
 
Eski eşiniz o kızdan biraz yüz bulsa sizi tanımayacak bile, sizi aramasının sebebi o kızın yarattığı boşluğu doldurmak. O kızdan yüz bulamadığı için eldeki bulgurdan da olmayayım hesabıyla sizi arıyor ama hala pişkince bir umut besleyip kızla da vakit geçirmekten geri kalmıyor. Adamın aklı, ruhu hala o kadında.

Bu durumda diyecek pek bir şey yok aslında, boşanmakla en doğrusunu yapmışsınız. Umarım hak ettiğiniz mutluluğu yakalarsınız.
 
Find my iphone'dan bakıyorum:)))

Konudan alakasız ama benim de bu uygulama dikkatimi çekti
Bu iphone'umu bul uygulaması sadece telefonun sahibinin kontrolünde değil midir? Siz nasıl kontrol edebiliyorsunuz?
Benim bildiğim iphone'u kaybettiğimizde nerede olduğunu harita üzerinden tespit etmek ve başkasının kullanmasını engellemek için kullanılan bir uygulama ve sadece iphone'un sahibi bunu yapabilir, siz nasıl onun telefonu kontrol edebiliyorsunuz?
 
madem bu kadar net değildiniz niye boşandınız anlamadım
biraz daha zaman verseydiniz madem öyle
 
Kendi hayatına bak artık
Bu arada ondan ayrıldıktan 1hafta sonra seninle evlenmiş yuh diyorum artık
 
Bende merak ettim bunu
 

değil.App store kullanıcı adı ve şifresini bilen herkes başkasının iphonunu takip edebilir.mesela ben senin kullıcı adını ve şifreni biliyorum, sende iphonumu bul açık, kendi telefonumdan senin kullanıcı adını ve şifreni girip harita üzerinde görebilirim nerde olduğunu.
 

Anladım. Ya bu Whatsapp web, iphone'umu bul vb. uygulamalar gerçekten de özel alan bırakmadı insanlara güya kullanıcı güvenirliği için geliştirilmiş uygulamalar ama kullanıcıya özel alan bırakmadı, her şey ortada En iyisi dandik telefonlara geçmek

Konudan saptık bayağı, banlanmayalım şimdi. Tekrardan teşekkür ederim :)
 
Takip etmeyi bırakmadığınız sürece yeni bir hayatınız, taze bir başlangıç şansınız olmayacak. Bitmiş evliliğinizin gölgesinde ömrünüzü heba edeceksiniz. Ve bu durum eski eşinizin umurunda bile olmayacak...
 
İcloud şifresini biliyorsan şifreyi girip nerede olduğunu görebilirsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…