Çok kötü kavga ettik..

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
dün çok kötü bi olay yaşandı... eşimle bi yerden geliyoduk.. küçük pastalardan alır mısın pastaneden dedim..aldı bindi arabaya.. hepsinin üzeri hindistan cevizli.. evleneli 5 yıl oldu... h. cevizinden nefret ettiğimi anlayamamış daha.. in sen al o zaman dedi.. bende indim farkında değilim kapıyı sert kapatmışım galiba.. arabaya dönünce ağzına geleni saydı bana... hayvan, öküz.. ve daha bi sürü şey..
eve geldik kavganın şiddetlisi evde devam etti.. ben ağladım o ağladı.. sen bu zamana kadar bana hiç kadınlık yapmadın ki falan dedi.. hep zorla oluyor falan dedi.. bi kere olsun kendi isteğinle yanıma gelmedin dedi..sen beni zaten sevmiosun benimle nie evlendin anlamıyorum dedi... bi önce ki konumda yazmıştım.. sonuç böle oldu işte.... bende babam yok die böle yapıosun dedim.. arkamda kimse yok die dedim... annenin evine bırakıcam kalk dedi kolumdan tuttu... ama çocuklara ben bakacağım dedi.. senle göndermem dedi.. bende onlar olmadan bi yere gitmem dedim... şu an gözlerim şiş ağlamaktan. nasıl toparlanacağız bilemiyorum

Tek neden buysa bence bahane aramış bu kavgaya
ama bence altında yatan başka nedenler var
belki farkında olmadan sorunların üstünü kapamışsınızdır bu nedenle küçücük bir nedenle bu hale gelmişsiniz.
Allah yrd olsun
çok detaylı anlatmadığından bşka yorum yapamıyorum

pasta bahane sanki siz zaten dolmuşsunuz...
olay biraz soğuyunca güzelce konuşularak çözülecek bi konu bence...

önceki konumda eşimden utanıyorum yazmıştım cinsel anlamda hep isteksiz gibi görünüorum yaklaşmıorum die sanırım onların patlaması oldu..

Eşin patlamış anlaşılan. İçinde biriktirmiş hep. Bu tür şeyler olağan şeyler evliliklerde olabilir, seni annenin evine bırakıcam demesi biraz abartı ama neyse diyelim herkesin davranış biçimi netice itibariyle farklıdır. Yalnız eşinin sana dediği şeylere üzüldüm. Neden öyle düşünüyor? Bunların patlamasını yaşamış eşin. Normal de aranız nasıldır? Ona karşı nasıl davranırsın?

Burda maalesef hep yanlı yorumlar yapıyoruz, olayları hep konuyu acan kadın gözünden değerlendiriyoruz.

Eşinizin kurduğu şu cümle ile sizin verdiğiniz cevap arasında hicbir bağ kuramadım. Kadınlıktan ziyade ilgili olmaktan bahsediyor sanırım.

dediğim gibi cinsel anlamda ben hiç yaklaşmıyorum.. hep zorla gibi oluyor.. o yüzden galiba...
yani benim karakterimden dolayı aslında kimseye cnm cicim diyemiyorum.. o da eşim olduğu için beklio haliyle ama çıkmıo işte ağzımdan ne yapayım.. hep ismi ile hitap ediyorum.. ilgi beklio anlaşılan..

verdiğim cvp derken anlayamadım..

Cinselliğin evliliğin yüzdesinde payı büyük.. Neden eşinize yaklaşmıyorsunuz..:44:
Eşin senden canım cicim yerine ilgi beklemiş.. biraz da dişilik beklemiş..
Bu kavganız abartı olmuş ama artık biriken balon patlamış ne yazık ki. Eşinizi haklı buldum.

"Babam yok diye bunu yapıyosun". Adam size benimle ilgilen diyor siz de bunu söylüyorsunuz. Yani hayata farklı farklı pencerelerden bakıyorsunuz

orda çok üstüme yüklendi die dedim aslında..
beni savunacak kimse yok.. onun çekinecek kimsesi yok..
tek başımayım..
o yüzden bu kadar üstüme geliosun demek istemiştim

yani birazda onun açısından bakmak lazım...

herkes biraz arzulanmak ister. neler yaşadığınızı bilemem ama sadece bu olay üzerine yorum yapıyorum.
cinselliği onun başlattığı kadar, birazda senin başlatmam arzulaman istemen lazım...
erkekler bu durumlarda psikolojik olarak bunalıma düşüyorlar.
çok garip etkilenmez diye düşünüyoruz. pat bir kavga esnasında önümüze geliyor. onun için birazda sen aktif rol oyna.

pasta konusuna gelince. biraz alttan alarak söyleseydin sevmediğini. yada çaktırmasaydın durumu. ne bileyim senin tepkinde sert olmuş..
eşinin tepkisi de

işte o dişilik bende yok.. erkek gibi kızım ne yazık ki

haklısın........

işte o dişilik bende yok.. erkek gibi kızım ne yazık ki

Canım kimse sana evin ortasına direk kur striptiz yap demiyor. Sadece bir kaç kere eşine yataktayken sarılıp öpüşmeyi sen başlatsan bile yeter bence. Sevişmekten zevk alıyorsan bu ilk kısmı zorlayabilirsin. İlla içinden gelmesi gerekmiyor. Sevişmeyi zorla demiyorum. Ama sevişmek senin için de keyifliyse kocana yanaşıp öpmek çok zor olmasa gerek. Yani adam sana geyşa kostümü giy bana hizmet et demiyor ki. Ha bak sevişmekten keyif almıyorsundur onu anlarım.

allah ta seni güldürsün. sabah sabah evin ortasında striptiz... fanzeye bak be:)))))))))

Zaten doluymuş bu olayda tuzu biberi olmuş kavganın anladığım kadarıyla...
Herkes hatasını anlayıp sessiz kalıp uzatmazsa düzelir zamanla

Bir de şöyle bir durum var. Sen eşinle ilgili detaylara önem vermezsen o da seninle ilgili olanlara önem vermemeye başlar. Ne biliyim pasta alırken neli seviyordu diye düşünmemeye başlar. İçinden o bir kere benim ne sevdiğimi önemsiyor mu demeye başlar. İlişkilerdne insanların beklentileri farklı. Biz kadınlar romantik şeyler isteriz. Küçük detayların hatırlanmasını. Erkeklerin çoğu da yatakta bir takım şeyler ister. Yani asgari olarak zorla oluyormuş gibi olmamasını. Yani karşılıklı tatmin çok önemli. Sen onun bedenini o senin ruhunu okşayacak şeyler yapacak. Biri olmazsa böyle diğerinde de aksilikler çıkabiliyor. Sonra kısır döngü. Sen beni istemiyorsun ben neden senin hangi pastayı istediğine dikkat edeyim, sen benimle ilgili bu şeyi 5 yılda öğrenemedin ben neden çaba göstereyim diye gider bu.

ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…