- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
dün çok kötü bi olay yaşandı... eşimle bi yerden geliyoduk.. küçük pastalardan alır mısın pastaneden dedim..aldı bindi arabaya.. hepsinin üzeri hindistan cevizli.. evleneli 5 yıl oldu... h. cevizinden nefret ettiğimi anlayamamış daha.. in sen al o zaman dedi.. bende indim farkında değilim kapıyı sert kapatmışım galiba.. arabaya dönünce ağzına geleni saydı bana... hayvan, öküz.. ve daha bi sürü şey..
eve geldik kavganın şiddetlisi evde devam etti.. ben ağladım o ağladı.. sen bu zamana kadar bana hiç kadınlık yapmadın ki falan dedi.. hep zorla oluyor falan dedi.. bi kere olsun kendi isteğinle yanıma gelmedin dedi..sen beni zaten sevmiosun benimle nie evlendin anlamıyorum dedi... bi önce ki konumda yazmıştım.. sonuç böle oldu işte.... bende babam yok die böle yapıosun dedim.. arkamda kimse yok die dedim... annenin evine bırakıcam kalk dedi kolumdan tuttu... ama çocuklara ben bakacağım dedi.. senle göndermem dedi.. bende onlar olmadan bi yere gitmem dedim... şu an gözlerim şiş ağlamaktan. nasıl toparlanacağız bilemiyorum
önceki konumda eşimden utanıyorum yazmıştım cinsel anlamda hep isteksiz gibi görünüorum yaklaşmıorum die sanırım onların patlaması oldu..
Burda maalesef hep yanlı yorumlar yapıyoruz, olayları hep konuyu acan kadın gözünden değerlendiriyoruz.
Eşinizin kurduğu şu cümle ile sizin verdiğiniz cevap arasında hicbir bağ kuramadım. Kadınlıktan ziyade ilgili olmaktan bahsediyor sanırım.
Ağır olacak ama yazacağım...
Ne kadar onur kırıcı bir şeydir sadece bir şey isteyeceği zaman yanaşmak eşine...Sarılamıyorum,öpemiyorum;kusura bakmayın konu sahibi ama ben cidden bunu anlamakta zorlanıyorum.2 çocuk var ortada,bunlar ne kapı önünde bulundu,ne de leylekler getirdi... Utanıyorum vs.vs...Yahu insan eşinden utanır mı ? Eşiniz 5 yıldır bu duruma ses etmemiş,dürüst olalım aynı şeyi eşiniz yapmış olsaydı burda adamı topa tutardık değil mi ?
Çocukları bir tarafa bıraktım. Sadece şunu merak ediyorum.Eşinizi sevmediğiniz bari ortada,çünkü hala bir şeyler için çabalamıyorsunuz. Bir isteğiniz olduğu zaman nasıl utanmıyorsunuz,ya da sarılıp öpüşmek içinizden geliyor ?
Fena tutarsızlık var çünkü iki durum arasında.
önceki mesajlarımı okumadınız galiba...
ortada işim düşünce oluyo gibi bi durum yok.. ben zaman zaman kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum, zorluyorum kendimi ilk adımı atmak için başlatmak için, eşim de buna şaşırıyor haliyle..
ortada iş düşme izin alma gibi bi durum yok.. ama eşim öyle hissediyor... kendisi öyle düşündüğü için, buna inanıyor..
benim aşmam gereken problemlerim var cinsellik konusunda..
sadece işim düştüğünde cinselliği kullanmak benim yapabileceğim en son şey..
önce yaşamayı öğrenmeliyim ki kullanmak eksik kalsın...
bu sadece eşimin bana söylediği, yani kendisinin inandığı bu...
anlatabilmişimdir umarım bu sefer..
eşimi gayet de seviyorum.. biz zor şartlar altında evlendik...o illa ben olacak ben illa o olacak başkası olmaz diye direndik yani....
bi şeyler için çabalamıo yazmışsınız, buraya bu konuyu açmam bile çabaladığımı göstermez mi?
utanma konusuna gelince elbette çocuklarımı leylekler getirmedi..
ama işte dediğim gibi, hep bi çekinerek oluyo..
yani hani derler ya kendini eşine teslim et rahat bırak falan diye, o olay bende olmuyo işte...
Konuyu dünden beri takip ediyorum,yani bütün yorumları okudum.
Ayrıca bu lafı da ben uydurmadım,eşiniz söylemiş...5 yıldan bu yana tanımıştır herhalde değil mi ?
Ve son olarak...Buraya konu açmak da çabalama anlamına gelmez.
Çünkü eşimden utanıyorum konusunda da sayfalarca yazılıp çizildi ama hala ortada bir uzman desteği yok malesef.
bu kadar sayfa yazdıklarımdan anladığınız bu mu yani...
ben doğru dürüst cinsellik yaşayamıorum diorum, siz bana açıklamama rağmen kullanmaktan bahsediosunuz...
siz uydurmadınız bu lafı evet, eşim söylüo ama dediğim gibi adam şaşırıyo artık ve altında bişey aramaya başlıo, bunu buluyo haliyle...
ben açıklıyorum ama siz inanmıyosunuz hala, bu da sizin tercihiniz tabi..
niye uzman desteği alınca mı sadece çabalamak anlamına geliyo..
benim kendim bi şeyler yapmaya çalışmam çok mu küçümsenecek bişey...
Niye her şeyi ters anlıyorsunuz ? Yıllardır aşamamışsınız,ki hala da aşamıyorsunuz demek ki ortada ciddi bir durum var ve bu tek başına yapılacak da bir şey değil.
e heralde ters anlarım.. siz bana yalan söylüyosun diyosunuz açıklamama rağmen...
adamın bi bildiği vardır diyerek...
bu kadar yazdıklarımın havada kalması sinir bozucu oluyo haliyle..
tşkler düşünceleriniz için...
Hani "havanda su dövmek" diye bir tabir vardır ya, sizin burada ki konularınız bu deyimin canlanmış hali.. Sürekli kendinizi savunma halindesiniz yorum yazanlara karşı.. Biz ne sizi tanırız ne de eşinizi, ama eşiniz böyle düşünüyorsa yine bir savunma geliştirip "bir bahane arıyor bunu buluyor" demek yerine bunu söyleme sebeplerini konuşup, bir uzman desteği almalısınız.. Açtığınız konular derdinize deva olacak olsa idi, ilk açtığınız konu da çözülürdü olay.. Sanırım kişilik olarak biraz inatçısınız, karşı taraf size hak vermediği sürece gelen fikirleri kabul etmiyorsunuz.. İlginç..
kendini daha da aşağıya çekme böyle düşünerek...
eşinle güzelce konuş adam ağlamış artık o kadar dolmuş hafife almayın yapamıyorum diye sıyrılmayın işin içinden
eşine söyle benden vazgecme bana değiştirmem için yardım et de... hemen bir psikologtan randevu al...
psıkologla sorunun çözülene kadar temastan hoşlanmıyorsan ağzından güzel kelimeleri düşürme, kalpli pastalar kurabiyeler yap güzel özenli sofralar kur... her zaman güler yüzle karsılayıp uğurla...sevdiğini sürekli söyle.. msjlar at mektuplar koy cebıne..
eğer gercekten sevıyorsan elınden gelenın fazlasını yapmalısın... bu durumda bır kadın olsaydı sımdıye bosanacagm dıye naralar atardı adam karsında gözyasları döküyor... hemen harekete gecmelısın hafıfe alma bu durumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?