kızlar sorum gözden kaçmasın...
bundan sonra ki davranışlarımla bana karşı kaybolan veya azalan sevgini yeniden arttırabilir miyim
eşinde haklı geldi bana adamda kendince içini dökmüş o da dolmuş demek ki, tek taraflı değil, sen bunca zaman hindistan cevizini sevmediğimi anlayamadı mı diyosun ama sen de bunca zaman onun duygusal boşluğunu anlayamamışsın açıkçası onun sorunu senin pasta sorunundan daha önemli
ya ne deseniz haklısınız..
ben farkındayım bunların ama inanın benim için çok zor gelince sarılmak öpmek vs..
seviorum eşimi biz zor şartlar altında evlendik..
ama işte ben yapı olarak kimseye sarılmak istemiorum, geriliyorum.
bu ister arkadaşım olsun ister annem kardeşim...
insanların omuzuma yatması mesela, sarılması, öpmesi, beni çok geriyor
hep uzaktan seviyorum sevdiklerimi..
kimseyle fiziksel olarak temas etmek istemiorum..çocuklarım hariç...
ayy şimdi yazdıkca daha ii anladım.. ne zor bi durumdayım ben ya
Ahhh hindistan cevizi sen nelere kadirsin .
Bazen bazı şeyleri detay olduğu için kaçırırız hayatta , mesala ;
Hindistan cevizli pastalar ile eşiniz arabaya bindiğinde , söylenip sinirlenmekte bir tercihtir ;
O hindistan cevizli pastaları öpüşerek yemekte arabada ...
Olayların gidişatını biz belirleriz .
Ya , sen ne biçim adamsın der ? eve kadar taşırız bu kavgayı ve dökülür bütün birikmişler...
Ya da pastanın tadı damaklarda bir an önce eve doğru sürülür araba
Siz de bu saatten sonra çok şeyi değiştirebilirsiniz ; çünkü yukarıdaki sorunuzla değiştirmek istediğinizi belirtmişsiniz .
İsterseniz bu akşam olduğunuzun dışına çıkmadan da aşık olduğunuz adama aşkı hatırlatabilir , isterseniz karşılıklı koltuklarda uyuklayabilirsiniz.
Seçim sizin ?
ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..
benim haddime değil ama sizin genel olarak böyle uzak durmanızın altında birşey yatıyor olabilir.
bir uzman desteği sayesinde bunu atlatmayı deneseniz:44:
ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..
Ben olsam bende sevilmediğimi düşünürdüm
Bi de bu ağır bi itham, haklı mı peki ?
Yani işin düşünce yanaşabiliyosan, utanmıyosun sadece cinselliği kullanıyosun denir buna
annem küçüklükten beri sen böylesin dio ama bilmiorum..
gerekirse onu da yaparım.. tşkler
h.cevizi görmek bile istemiorum.. onun yüzünden bi sürü olay çıktı..
ne güzel şiir tadında yazmışsınız... :)
bi de kadınlık gururu var ya, bana öküz dedi ben akşamına kendimi onun kollarına atacağım...
aklımdan silemiorum ki, öküze benzer bi halim yok
ben farkındayım bunların ama inanın benim için çok zor gelince sarılmak öpmek vs..
h.cevizi görmek bile istemiorum.. onun yüzünden bi sürü olay çıktı..
ne güzel şiir tadında yazmışsınız... :)
bi de kadınlık gururu var ya, bana öküz dedi ben akşamına kendimi onun kollarına atacağım...
aklımdan silemiorum ki, öküze benzer bi halim yok
Sen böylesin derken ?
yani böyle insan ilişkilerinde sarılmaktan öpülmekten hoşlanmayan bi çocukmuşum..
hemen itermişim kendimden...
ya izin almak şöyle bir yere gidecektir söyleyecektir ya da bir şey beğenmiştir almasını istiyordur hepimiz eşimizden izin alıyoruz izin almak değil söylemek haberin olsun demek ya da şunu beğendim alır mısın deme sorun burada kadının hep işi düştüğü zaman eşine bir şey diyeceği zaman yanaşması burada erkek neden nazlı oluyor erkek yanaştığı zaman kadın istemiyor ki normal zamanda soğuk davranıyor öyle olunca hangi erkek yaklaşır istemez tabii ki. İstediğim gibi yanaş dememiş ki adam ne zaman bir şey isticeksin söleceksin öyle kendin isteyerek yaklaşmıyorsun diyor. Durup dururken bir şey olmadan sırf arzu ettiğin için gelmiyorsun diyor. Konu sahibi de farkında zaten çözüm bulmaya çalışıyor.
ben isteksiz olunca tatmin olma gibi bi durum da olmuo doğal olarak..@sweetsen
ben herkesten cok farkli bakiyorum olaylara! birincisi bizim erkekleri anlayamiyorum, kadin ol disi ol. kendileri sankim brad pitt. eve gelince o esofmani giyinen onlar degil, ama biz sabaha kadar jartiyerle oturalim. bunlar hep bizim erkeklerimizin ozentisinden oluyor. dizileri izliyorlar gercek hayati da boyle saniyorlar. cok kiziyorum boyle diyen erkeklere, disarida nasil peki? kilik kiyafetinize karisiyor mu? kesin karisiyordur. biz hep zayif olmaliyiz, ama onlar koca gobekleriyle geyirerek oturabilir.
elbetteki herkes ozellikle kadinlar bakimli, guzel olmak ister. bu dogamizda var. ama 2 cocukla eve tikanan, yok aksama ne yemegi yapayim, yok kaynanam ne dedi dertlerine dusen, dis hayattan soyutlanan kadindan da kimse hadi suslen puslen aksama kocan geliyor geyigini beklemesin. cicim aylarinda olabilir, sonrasinda hele 5 yilin sonunda haliyle bu bitecektir. doganin dongusu boyle ve normal bir sey bu.
ikincisi siz evlenmeden once nasildiniz? yani siz hep boyle miydiniz? eger oyleyse bunun bir sebebi olmali. cinsellikten zevk almiyorsaniz bunu konusmaniz gerekir. demek istedigim siz bu adami sevmiyor musunuz? cinsel yonden sizi tatmin etmiyor mu?
ben isteksiz olunca tatmin olma gibi bi durum da olmuo doğal olarak..
sadece kendi önceliklerini yapan biri değil.. sürekli sorar sen nasıl istersen söyle falan die..
bi de ev ne zaman görsem dağınık falan dio bana..
bende iki küçük çocukla ne yapabilirim diorum..
bi de bana evin dağınıklığını söyleyip duruo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?