Çok kötü kavga ettik..

ilk defa bu tür bi konuda bir erkeğe hak verdim.5 yıllık evlisin eşini hindistan cevizini sevip-sevmediğini bilmiyor diye suçluyorsun ama o bırak cevizi falan 5 yılda hala senin onu sevip-sevmediğini bile anlayamamış.cinsellikten utanma nedir bilmiyorum,sanırım 2 tane çocuğunuz var o çocukları leylekler getirmiyor ki.pasta falan bahane eşin çok dolmuş,adam kendini bu evlilikte değersiz hissediyor sorun bu zaten.

o sana beni sevmiyorsun diyor sen cevap olarak babam yok diye böyle yapıyorsun diyorsun işte eşinin demek istediği di bu,sen adamı anlamıyorsun ki.

bence hatayı biraz da kendinde ara,cinsel ve duygusal anlamda eşler birbirini tatmin etmeli yoksa küçücük şeylerden sorunlar çıkar.

kızlar sorum gözden kaçmasın...
bundan sonra ki davranışlarımla bana karşı kaybolan veya azalan sevgini yeniden arttırabilir miyim

ben kendimde de hata buluorum zaten..
haklıyım demiorum ki..
2 çocuğu leylekler getirmedi elbet...
ben kendim istekli bi şekilde olmuor diorum hiç olmuor demiorum ki..

Eşine kadın olduğunu hissettirerek ve onunla daha fazla ilgilenerek tabiki hayatım... Dominant bir kadın olmayı bırakıp ona sevecen bir gibi davranarak..

Son düzenleme:
Evet kocanın hayatında başka kimse yoksa tekrar eşini kazanabilirsin kolaylıkla...

Eşine kadın olduğunu hissettirerek ve onunla daha fazla ilgilenerek tabiki hayatım... Dominant bir kadın olmayı bırakıp ona sevecen bir gibi davranarak..

tşk ederim.. bu cvplarınız beni mutlu etti.. herşey için çok geç die düşünmeye başlamıştım

Hayır hiç bir zaman geç değildir.. Yalnız eskiyi kapatın ve kendinizi düzeltin oda zamanla yoluna girer zaten..

bende aynıyım duzelme calısyorum bakalım odun gıbıyım esım bazen dıyor bekarken nekada bakımlıydın sımdı degıstın ardabırde oıse gelıncede dıyor sadece cocuk yapmak ıcın yaklasıyorsun herseyı benden beklıyorsun bıraz kadınsı ol vs vs ama ben beceremıyom cok utanıyorum esımden bıgun belkı oda fena patlıycak

Son düzenleme:

aynı durumdayız.. zor gerçekten

ben kendimde de hata buluorum zaten..
haklıyım demiorum ki..
2 çocuğu leylekler getirmedi elbet...
ben kendim istekli bi şekilde olmuor diorum hiç olmuor demiorum ki..

bak bi yerde eşin,bana izin falan isteyecekken yaklaşıyorsun gibi bi şey demiş,demek ki istediğin zaman yapabiliyorsun.o zaman bundan sonra onu sevdiğini her şekilde belli et,cinsel anlamda da.yani biraz zorla kendini,belki sen kendini geri çektikçe içindeki istek köreliyordur.eşini istediği sadece cinsellik değil adam sevilmediğini düşünüyor.

ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..

Yani senin ondan bir şey için izin alma durumuna girmek bile istemiyorum. Girersem sabaha kadar çıkamayız. Yani sen de aslında yanaşıyormuşsun daha da ne istiyor bilemedim. Biraz nazlı gibi geldi. İlla onun istediği gibi mi yanaşacakmışsın.

Bu tamamen eşinizin dolmasından kaynaklanıyor hep içinde biriktirmiş. Siz ona arzulayarak isteyerek yaklaşmamışsınız hiç sevildiğini hissedememiş hani kur yapar kadın, yanaşır işte. 2 çocuk var ama arzu yok. Ama siz babam olmadığı için böyle yapıyorsun demişsin ne alakası var adam ilgi istiyor. En son kapıyı da vurduğunuzu düşününce patlamış. Erkekler sevildiğini en az bayanlar kadar görmek ister biz hep kendimiz ilgi istiyoruz ama erkeklerinde buna ihtiyacı var sadece biz bayanlar hemen söyleriz ilgi istiyorum diye erkekler sabreder söylemez dile getirmez bekler, gözlemler. Eşinizi seviyor musunuz gerçekten onu merak ediyorum yani küçük sürprizler yapın güzel bir masa kurun, özel yemekler yapın ilgilenin. Konuşun anneniz varsa çocukları ona bırakın konuşun herşeyi beklentilerinizi ona göre davran.

işte o dişilik bende yok.. erkek gibi kızım ne yazık ki

ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..

erkek gibi kızsın olabilir. belki öyle yetişmek zorunda kaldın belki de dışarıya karşı savunma mekanizman oydu.
ama evin içinde kapı kapanınca dört duvar arasında dışarıya yaptığını eşine yapma...
çok da zor değil bence hafif bir makyaj ,badi tayt giyip hem kendini hem eşini şaşırtmak.
adam 5 yıllık evlilikte ona ne kadar değer verip vermediğini sorguluyor. sen hindistan cevizini sorguluyorsun. bunun nedeni ne sence?
cinsellik olarak demiyorum ama çok mu zor eşin gelince kollarına atlayıp onun kokusunu içine çekmek öpüp sarılmak.
eşin o kadar dikkatli gözlemlemiş ki sadece işin düştüğünde ona yanaştığını vurguluyor bence bu çok acı bir şey.

hiçbir şey için geç değil tabii ki . ilk önce kadın olduğunun kendin farkına var bence. ve hisset. sonra da eşine hissettir.

aslında öle bi durum yok.. ben kendimi çok zorladıkca ayda yılda bi oluo mesela, o da direk psikolojik olarak kesin bunun altında bişey yatıyo.. yoksa kesinlikle yaklaşmaz die düşünüo.. işim falan düştüğünden değil aslında.. kendim vicdanen çok rahatsız hissettiğimde bişeyler yapmaya çalışıorum bu da adama garip geldiği için kurguluo kafasında kesin bişey isticek die...
evet sevilmediğini düşünüyor.. sen beni hiç sevmedin ki falan dedi..
bende bi kaç tane örnek vermeye çalıştım sevmesem nie bunları yapayım diye ama kendini değersiz hissedio..
buna bi an önce son vermem gerekli bunun içinde kendimi sil baştan düzeltmem gerekli..
çok kötü huyum var çünkü

ya izin almak şöyle bir yere gidecektir söyleyecektir ya da bir şey beğenmiştir almasını istiyordur hepimiz eşimizden izin alıyoruz izin almak değil söylemek haberin olsun demek ya da şunu beğendim alır mısın deme sorun burada kadının hep işi düştüğü zaman eşine bir şey diyeceği zaman yanaşması burada erkek neden nazlı oluyor erkek yanaştığı zaman kadın istemiyor ki normal zamanda soğuk davranıyor öyle olunca hangi erkek yaklaşır istemez tabii ki. İstediğim gibi yanaş dememiş ki adam ne zaman bir şey isticeksin söleceksin öyle kendin isteyerek yaklaşmıyorsun diyor. Durup dururken bir şey olmadan sırf arzu ettiğin için gelmiyorsun diyor. Konu sahibi de farkında zaten çözüm bulmaya çalışıyor.

eşinde haklı geldi bana adamda kendince içini dökmüş o da dolmuş demek ki, tek taraflı değil, sen bunca zaman hindistan cevizini sevmediğimi anlayamadı mı diyosun ama sen de bunca zaman onun duygusal boşluğunu anlayamamışsın açıkçası onun sorunu senin pasta sorunundan daha önemli

sen başarırsın o ışığı gördüm ben :) çünkü hatalarının farkındasın.biraz zaman geçsin belki 2-3 gün aranız düzelince biraz daha yakın olmaya çabala,elbette eşini seviyosun ama bunu göstermeni de istiyo demek ki,inan zor değil sevdiğin adama yakınlaşmanın,dokunmanın utanılacak hiçbir tarafı yok hatta evliliğe renk katan şeyler bunlar.

ya ne deseniz haklısınız..
ben farkındayım bunların ama inanın benim için çok zor gelince sarılmak öpmek vs..
seviorum eşimi biz zor şartlar altında evlendik..
ama işte ben yapı olarak kimseye sarılmak istemiorum, geriliyorum.
bu ister arkadaşım olsun ister annem kardeşim...
insanların omuzuma yatması mesela, sarılması, öpmesi, beni çok geriyor
hep uzaktan seviyorum sevdiklerimi..
kimseyle fiziksel olarak temas etmek istemiorum..çocuklarım hariç...
ayy şimdi yazdıkca daha ii anladım.. ne zor bi durumdayım ben ya

Son düzenleme:

tşk ederim, bana güç verdiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…