ilk defa bu tür bi konuda bir erkeğe hak verdim.5 yıllık evlisin eşini hindistan cevizini sevip-sevmediğini bilmiyor diye suçluyorsun ama o bırak cevizi falan 5 yılda hala senin onu sevip-sevmediğini bile anlayamamış.cinsellikten utanma nedir bilmiyorum,sanırım 2 tane çocuğunuz var o çocukları leylekler getirmiyor ki.pasta falan bahane eşin çok dolmuş,adam kendini bu evlilikte değersiz hissediyor sorun bu zaten.
o sana beni sevmiyorsun diyor sen cevap olarak babam yok diye böyle yapıyorsun diyorsun işte eşinin demek istediği di bu,sen adamı anlamıyorsun ki.
bence hatayı biraz da kendinde ara,cinsel ve duygusal anlamda eşler birbirini tatmin etmeli yoksa küçücük şeylerden sorunlar çıkar.
peki bundan sonra ki davranışlarımla bana karşı kaybolan veya azalan sevgisini yeniden arttırabilir miyim?
Evet kocanın hayatında başka kimse yoksa tekrar eşini kazanabilirsin kolaylıkla...
Eşine kadın olduğunu hissettirerek ve onunla daha fazla ilgilenerek tabiki hayatım... Dominant bir kadın olmayı bırakıp ona sevecen bir gibi davranarak..
bende aynıyım duzelme calısyorum bakalım odun gıbıyım esım bazen dıyor bekarken nekada bakımlıydın sımdı degıstın ardabırde oıse gelıncede dıyor sadece cocuk yapmak ıcın yaklasıyorsun herseyı benden beklıyorsun bıraz kadınsı ol vs vs ama ben beceremıyom cok utanıyorumesımden bıgun belkı oda fena patlıycak
aynı durumdayız.. zor gerçekten
ben kendimde de hata buluorum zaten..
haklıyım demiorum ki..
2 çocuğu leylekler getirmedi elbet...
ben kendim istekli bi şekilde olmuor diorum hiç olmuor demiorum ki..
ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..
işte o dişilik bende yok.. erkek gibi kızım ne yazık ki
ancak ertesi gün bişey için izin alacaksan bi gece önce yanaşıosun bana dio.. yani kısacası işin düşünce..
bak bi yerde eşin,bana izin falan isteyecekken yaklaşıyorsun gibi bi şey demiş,demek ki istediğin zaman yapabiliyorsun.o zaman bundan sonra onu sevdiğini her şekilde belli et,cinsel anlamda da.yani biraz zorla kendini,belki sen kendini geri çektikçe içindeki istek köreliyordur.eşini istediği sadece cinsellik değil adam sevilmediğini düşünüyor.
Yani senin ondan bir şey için izin alma durumuna girmek bile istemiyorum. Girersem sabaha kadar çıkamayız. Yani sen de aslında yanaşıyormuşsun daha da ne istiyor bilemedim. Biraz nazlı gibi geldi. İlla onun istediği gibi mi yanaşacakmışsın.
aslında öle bi durum yok.. ben kendimi çok zorladıkca ayda yılda bi oluo mesela, o da direk psikolojik olarak kesin bunun altında bişey yatıyo.. yoksa kesinlikle yaklaşmaz die düşünüo.. işim falan düştüğünden değil aslında.. kendim vicdanen çok rahatsız hissettiğimde bişeyler yapmaya çalışıorum bu da adama garip geldiği için kurguluo kafasında kesin bişey isticek die...
evet sevilmediğini düşünüyor.. sen beni hiç sevmedin ki falan dedi..
bende bi kaç tane örnek vermeye çalıştım sevmesem nie bunları yapayım diye ama kendini değersiz hissedio..
buna bi an önce son vermem gerekli bunun içinde kendimi sil baştan düzeltmem gerekli..
çok kötü huyum var çünkü
erkek gibi kızsın olabilir. belki öyle yetişmek zorunda kaldın belki de dışarıya karşı savunma mekanizman oydu.
ama evin içinde kapı kapanınca dört duvar arasında dışarıya yaptığını eşine yapma...
çok da zor değil bence hafif bir makyaj ,badi tayt giyip hem kendini hem eşini şaşırtmak.
adam 5 yıllık evlilikte ona ne kadar değer verip vermediğini sorguluyor. sen hindistan cevizini sorguluyorsun. bunun nedeni ne sence?
cinsellik olarak demiyorum ama çok mu zor eşin gelince kollarına atlayıp onun kokusunu içine çekmek öpüp sarılmak.
eşin o kadar dikkatli gözlemlemiş ki sadece işin düştüğünde ona yanaştığını vurguluyor bence bu çok acı bir şey.
hiçbir şey için geç değil tabii ki .ilk önce kadın olduğunun kendin farkına var bence. ve hisset. sonra da eşine hissettir.
sen başarırsın o ışığı gördüm ben :) çünkü hatalarının farkındasın.biraz zaman geçsin belki 2-3 gün aranız düzelince biraz daha yakın olmaya çabala,elbette eşini seviyosun ama bunu göstermeni de istiyo demek ki,inan zor değil sevdiğin adama yakınlaşmanın,dokunmanın utanılacak hiçbir tarafı yok hatta evliliğe renk katan şeyler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?