Çok kötü kavga ettik..

yaşıo ama bizim için öldü..
annem ve babam yıllar önce ayrıldı.. bizimle hiç ilgilenmedi, arayıp sormadı..
umurunda bile olmadık.. çok sıkıntı çektik onun yüzünden.. kimi zaman aç kaldık üşüdük ama o kılını bile kıpırdatmadı bizim için..
eşim de sen babana davranmak yapmak istediklerini bende uyguluosun dio...

Maşallah memnun olmadığı ne çok şey varmış
Ama bence en büyüğü cinsellik kısmı
Evin dağınık olması çok ta problem değil, kimin evi dağılmıyo ki ?
Kalksın bi şeyin ucundan da kendi tutsun, daha toplu olur etraf
Ama ilk sorunu aşarsanız, diğerleri tolere edilebilir gibi..

evet cnm hak veriorum sana...
cinsellik olmayınca herşey gözüne batıyo..
biri 3 diğeri 2 yaşında.. ev nasıl dağınık olmasın..
dağınıklık dediği de ortalıkda ki oyuncaklar..
bende sen yapıver görünce nolacak diorum bu senin görevin gibi şeyler söylüyo..
işte benim şikayet edeceğim kısım bu aslında ama bana sıra gelmio maalesef...

bence eşin gayet efendi ve kültürlü bi adam sana verdiği cevaplardan bunu çıkardım. güzel tespitleri var ve haklı da.

Çocuk bu, asker mi ? tabi dağıtacak
Odaları ya da onlara ait bi kısmı dağıtmaları hatta hep dağınık tutmaları çok normal
Misafir bile bunun kusuruna bakmaz

Dediğim gibi önemli olan ilk sorun, bunlar teferruat

öyleydi taa ki bana bulaşana kadar

kendini daha da aşağıya çekme böyle düşünerek...

eşinle güzelce konuş adam ağlamış artık o kadar dolmuş hafife almayın yapamıyorum diye sıyrılmayın işin içinden

eşine söyle benden vazgecme bana değiştirmem için yardım et de... hemen bir psikologtan randevu al...

psıkologla sorunun çözülene kadar temastan hoşlanmıyorsan ağzından güzel kelimeleri düşürme, kalpli pastalar kurabiyeler yap güzel özenli sofralar kur... her zaman güler yüzle karsılayıp uğurla...sevdiğini sürekli söyle.. msjlar at mektuplar koy cebıne..

eğer gercekten sevıyorsan elınden gelenın fazlasını yapmalısın... bu durumda bır kadın olsaydı sımdıye bosanacagm dıye naralar atardı adam karsında gözyasları döküyor... hemen harekete gecmelısın hafıfe alma bu durumu..

ne desen haklısın.. çok yardımcı oldun bana... tşk ederim... inş güzel şeyler yazacağım buraya en kısa zamanda

hemen toparlanıp kendine gelmelisin zira bundan sonra buraya açacağın konu aldatıldım olmaması için.senin kocan sana sadık olabilir ama erkeklerin bu tür boşluğundan faydalanmak isteyecek bir sürü kadın var.dikkatli olmalı ve bugün hatta şuan bir mesaj atarak gönlünü almadan başlayabilirsin işe

Son düzenleme:

Eşinin sinirle söyledikleri üzerinde fazla durma derim, tabii hakarete varmadığı sürece. Öte yandan hak verdiğim tarafları da var. Seni tanımıyorum ama belki de gerçekten babana olan ve bugüne kadar içinde biriktirdiğin öfkeni her hatasında eşinden çıkarıyorsundur. Bir konuda aynı şeyi kendimde farketmiştim ve zamanla düzelttim. Ve inan bunu yaparken hiç ama hiç farkında değildim.

Tartışma konusunda ikinizin de çok dolu olduğunuzu düşündüm. Yani hindistan cevizi sadece fitili ateşlemiş. Kızgınlıklarınızı, kırgınlıklarınızı lütfen yutmayın. Sakin olduğunuz bir zaman, doğru bir iletişim diliyle oturup konuşun. Geçmişini bilemiyorum ama yazdıkların halledilebilir gibi geliyor bana. Hatta eşine ilk adımı sen at, mutlaka yumuşayacaktır.

tamam mutlaka uygulayacağım..
birikmişlikler vardı, onlar patladı yani..

Diğer yorumları okumadım ama eşin senin onu sevmediğini düşünüyor. Eşine sevgini göstermelisin.
İkiniz de dolmuşsunuz ve pasta bahane olmuş.

eşin derdini açıkca söylemiş
yapman gerekende belli
bundan sonra iş sana düşüyor
iki naz iki cilve tamam işte

Adamın dikkatini dağıtamıyorsun demek ki gözüne evin dağınıklığı takılıyor.

Bakımlı ol iç çamaşırı vs bunları herkes biliyor. Sen birlikte olduktan sonra yüzüne gülümseyerek bakıyor musun? Ertesi gün mesaja çok iyiydin, çok hoşuma gitti, seni şimdiden özledim gibi egosunu okşayan şeyler yazıyor musun?

Yanaşmaktan kasıt illa sevişmeyi başlatmak değildir. İçeride bir başka şeyle meşgulken gidip sırtından sarılabilirsin. Yanağını yanağına yaslayabilirsin. İlla ki seveceğin bir temas şekli vardır.

Eşini seviyorsun ve evini cennete çevirmek elinde neden elinin tersiyle itesin ki?
Başlarda zorla gibi gelse de dokunmak - sarılmak ihtiyaçtır. Yaptıkça bağımlısı olacaksın.
Ailede sevgi görmediğinden nasıl sevgi göstereceğini bilmiyorsun ama öğrenebilirsin; eşin o ilgiyi gösteren birini bulmadan.

Ahh aaah eşim burada olsa keşke.

Son düzenleme:
arkadasım size kesinlikle katılıyorum mutsuz evliliklerin cogu gercektende o dört duvar dedigimiz yerde ne kadar mutlu yada mutsuzsak ordan cıkıyor adam zaten ggun boyu turlü dertlerle ugrasıyor seninde yanına gelince ilgi alaka bekliyor kesinlikle esine yanas aranızdaki bagı koparma erkek istenilmek arzulanmak ister gayette dogal aynen arkadasım dediginiz gibi ahh keske esim yanımda olsa her anlamda öyle yerleri belli oluyorki sizide allah tez zamanda kavustursun sag saglim insallah

Ben eşinizi haklı buldum.

Adam sevildiğini hissetmiyor,siz hindistan cevizine kabahat buluyorsunuz.

Diğer konunu biliyorum.
Bu dolup dolup patlama olayı son sözüm de eşin haklı.
5 yıllık evliyiz diyosun ama eşinden utanıyosun kulağa bile garip geliyo vallahi.

Olayın özü : Adam ne güzel inmiş isteğinizi yerine getirmiş yanlışta olsa pastadan almış sorun mu evet sizin için olabilir.. Problemin özü aslında yanlış bir pasta alımı iken şu an ayrılık noktasında olmanız üzmüyor mu sizi.. ?? Bunun da ana kaynağını ilişkinizde içinizde biriktirdiklerinize bağlıyorum.. Gerek kocanız cinsel memnunyetsizliğini içinde saklamış gerekse siz babanızın kaybını bir sahipsizlik duygusu ile pekiştirmişsiniz sonuç olarak içerde var olan memnuniyetsizlikler en ufak bir sorunla buuumm.. !! Şu an kısa süreli ne yapılır derseniz adam akıllı oturun konuşun olgun insanlarsınız ve hatta destek bile almanızı öneririm.. Ama bunun yaşanmaması için lütfen içinizde ki memnuniyetsizlikleri veya sorunları ortaya çıkarın yansımaları daha ciddi boyutlara ulaşabiliyor.. Ben sorununuzun ana nedeninin bu olduğunu düşünüyorum..

sweetsin önceki konunda sana baya tavsiye verdik hiçbiri işe yaramadı mı ya da uygulamadın mı
hiç gelişme olmadı mı utangaçlığın konusunda?

eşin patlamış işte, ilgi istiyor hayatın her alanında

utanmayı yenmen için yavaş yavaş açılmaya başlamanı tavsiye etmiştim
önce kıyafetlerinde açılmaya başla
sonra ufak ufak davranışlarında

eşinle de bunu konuş, yavaş yavaş yenmeye çalıştığını söyle ki
birden acele edip seni zor durumda bırakmasın

2 Cocuga ragmen esten utanmak garip geldi bana .
Cocuklugunuzda ailenizden cok mu baski gordunuz?

Esinizle iletisim sorununuz var .
Siz onu dinlemiyorsunuz hic. Sanirim hep kafanizin dikine gidiyorsunuz ,
cunku esiniz icine ata ata bir noktada patlamis .
Bu patlamayi dikkate alip kendinize ceki duzen verseniz iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…