Çok kötü oldum.

İnsan ilişkileri evrelerden olusur zaten evre değilse ne evlilik. Nişanlı olan ayrılır nikahlı olan boşanır. Siz kontrat mı imzaladiniz ayrılık yok diye. Boşanmış kadın oluyorsun nedir ya birde boşanmış kadın olunca ne oluyo?
Karar mercii olarak bilseydim size gelirdim evlilik kararimin saçma olup olmadığına karar verirdiniz :KK70:
Sacmaymis sizi niye gerdi bu kadar nikah kiymam 3 ay önce.
Düğün yapmadım evlenmedim mi yani ??diyorsunuz
Yahu ben sana diyorum zaten nikahtir asıl olan evrakta ne gecerse o dur. Düğün seramoni diye. Bide gelmiş bana o zaman evli değil miyim diyorsunuz
Karar merciimiz emir vermiş nikah bir gün önce kıyılır dini nikah 1 gun önce diye. Ulusal kanalda yayinlatalim bunu ben gibi bilmeyenler hata yapıyor sonra. :KK70:
Düğün yapana düğünsuz evlilikte saçma gelir o vakit herkes kendine göre bicerse ohoo:KK66:
Siz düğün yapıp bu söylediğiniz şeyi uygulasaydiniz keşke başkasına tarih ayarlacaginiza. İmam nikahıda 3 ay önceden oldu bu arada ama şuan sizin gibi bende evliyim düğünümde oldu. Teşekkür ederim engin bilgilerinize. Bir daha kimsenin secimine saçma demezsiniz umarım
Ay ne diyosunuz sen hanfendi :rolleyes: üşenmemiş yazmışsın bide uuupuzun kıyamam. Ben de aynı şekilde yazayım ayıp olmasın.

Yani söylediğime neden bu kadar alındın anlamadım. Nişanlısın evli değilsin. Ayrılırsan yalnızca nişan bozmuş olmuyosun bide boşanıyosun diyorm. Boşanırsanda daha evlenmeden boşanmış oluyosun kadın erkek farketmez. Huu:KK76:

Yani adamla evlenicem nüfus dairesine gidiyoruz aa adam daha önce evlenmiş. Ben dumur olurum yani. Durumu anlatacakta benim şaşkınlık geçecekte uuu. :tokat:

Evliliğe giden evreler diyorum sevgililik diyorum söz diyorum "nişan" diyorum. Efendim evlilikte hayatta bir evredir diyorsun. Ay valla alemsin :KK14:

Kiyafetlerle surtusmek de pek bir moda. Insan gibi sevismezseniz olacagi bu.

Benimde eşim dağınık ama birazda pasaklı ama sevdiğim için hiç sıkıntı etmedim onun işlerini yapmak peşinde dolaşmak bile beni mutlu ediyor sevmediğiniz biri ile evlenmek zulümdür bence kendinizi bi sorgulama yapın baba konusu karışık babam olmadığı için yorum yapamam😞

Yahu nikahlı kocan olmuş o senin. Neyinden utanıyorsun, baban düşünsün. Kıydırmasaymış o zaman nikah saklasaymış seni evde :işsiz:

Ay ne diyosunuz sen hanfendi :rolleyes: üşenmemiş yazmışsın bide uuupuzun kıyamam. Ben de aynı şekilde yazayım ayıp olmasın.

Yani söylediğime neden bu kadar alındın anlamadım. Nişanlısın evli değilsin. Ayrılırsan yalnızca nişan bozmuş olmuyosun bide boşanıyosun diyorm. Boşanırsanda daha evlenmeden boşanmış oluyosun kadın erkek farketmez. Huu:KK76:

Yani adamla evlenicem nüfus dairesine gidiyoruz aa adam daha önce evlenmiş. Ben dumur olurum yani. Durumu anlatacakta benim şaşkınlık geçecekte uuu. :tokat:

Evliliğe giden evreler diyorum sevgililik diyorum söz diyorum "nişan" diyorum. Efendim evlilikte hayatta bir evredir diyorsun. Ay valla alemsin :KK14:
Bende sana diyorum ki kağıt üstünde evlilik mi daha önemli sevişilmesi mi? Seviştiklerine göre saklayacak ne var.
Kagit üstünde evliliği takacak insan bakireliğide takar büyük ihtimal.

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum evlenmeyi düşündüğünüz adamın evli olduğunu nüfus dairesinde ogrenecekseniz o adam sadece onu saklamiyordur zaten.
Normal ilişkilerde tanıştırsın bir iki buluşma sonrası dersin böyle böyle başımdan kağıt üstünde evlilik geçti haberin olsun bitti gitti.
Bu ne Yeşilçam dramasi gibi nufus dairesinde öğrenmek:KK53:

Yazmaya usencek olsam buraya üye olmazdım tatlım. Takılma bu kadar boş vaktim vardı yazdım. Bak yine boş vaktim var yazıyorum :KK66:
Edit:evlenmeyi düşündüğüm adamla 3 ay önce evlenirsem ayrilirsam ne olacak diye düşüneceğim biriyse o kişiyle aynı gün nikahi kiydirmayi birak muhattap olmam

Bende sana diyorum ki kağıt üstünde evlilik mi daha önemli sevişilmesi mi? Seviştiklerine göre saklayacak ne var.
Kagit üstünde evliliği takacak insan bakireliğide takar büyük ihtimal.

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum evlenmeyi düşündüğünüz adamın evli olduğunu nüfus dairesinde ogrenecekseniz o adam sadece onu saklamiyordur zaten.
Normal ilişkilerde tanıştırsın bir iki buluşma sonrası dersin böyle böyle başımdan kağıt üstünde evlilik geçti haberin olsun bitti gitti.
Bu ne Yeşilçam dramasi gibi nufus dairesinde öğrenmek:KK53:

Yazmaya usencek olsam buraya üye olmazdım tatlım. Takılma bu kadar boş vaktim vardı yazdım. Bak yine boş vaktim var yazıyorum :KK66:
Edit:evlenmeyi düşündüğüm adamla 3 ay önce evlenirsem ayrilirsam ne olacak diye düşüneceğim biriyse o kişiyle aynı gün nikahi kiydirmayi birak muhattap olmam
:KK31:

Boşver tamam bak beyaz bayrak sallıyorum arkadaş olalım :KK50:

Adamdaki nasil bir yokluksa
Kiyafetin ustunden bosalacak kadar
Babaya rezil olacak bir sey yok adam nikahli esiniz. Bir dahakine duzgun sevisin kiyafetsiz

Back
X