Çok kötü seyler oldu?

bence siz kız çocuklarından uzak durun zira konu sahibi 30 yaşında yetişkin kadın

Sizin gibiler yüzünden oluyor kadın cinayeti siz bir kadın olarak bundan bahsederseniz işimiz yaş

Belli bir yaştan önce cinselige bende karşıyım ama 30 yaş gayet uygun normal bir yaş evlenmeden önce yemediği bok kalmayan erkeklerin bakire kız derdi varsa önce kendileri bakir kalsınlar

Bakire değil diye kaç kadın öldürüldü kaç kız intihar etti kim bilir

Bakirelik zardan ibadet değil

30 yaşında kadın, kimseye zar borcu yok, evet anasına bile. Oğullarınızı yatıracak çatal bile yok, onların günahını nerden öğreneceksiniz acaba?

Aileniz herşeyindi yapmayacaktın ailesini seven hiç bir şekilde üzmezdin onları eğer yaptısan arkasında duracaksınız.
katiliyorum size Ailesine düskün ve onlarin üzülecegini bile bile yapan bu duruma kendinide ailesinide düsürmez

30 yaşında kadın, kimseye zar borcu yok, evet anasına bile. Oğullarınızı yatıracak çatal bile yok, onların günahını nerden öğreneceksiniz acaba?
30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.

yorumunuza nereye kusuyoruz hanımefendi. Sizden ricam lütfen üremeyin, sizin gibi düşünen insanlar bu toplumun ruh sağlığı için tehlikeli

Düşmemek adına biraz bilinçli olursak bu ülkede çok şeyler değişebilir.
bir de son mesajlarınıza baktım sadece bekaret, kızlık zarı gibi konulara insanları kınayan şeyler yazmışsınız. Biraz salsanız mı insanların cinsel hayatını?

yorumunuza nereye kusuyoruz hanımefendi. Sizden ricam lütfen üremeyin, sizin gibi düşünen insanlar bu toplumun ruh sağlığı için tehlikeli
İnsanlara kötü örnek olmak mı yoksa doğru yolu göstermek mi sizce hangisi ruh sagligi acisindan daha önemli

Niye kadın 2 dikkat etmeli?
Kadının ihtiyacı nefsi yok mu? Sadece erkekte mi var cinsellik dürtüsü?
30 yaşında sağlıklı bir kadının, iyiyi kötüyü (insan anlamında) ayırt edecek durumdaysa cinsellik yaşaması inanmazsınız ama en az erkeklerinki kadar DOĞAL.

Siz erkeklerin nefsi yenik diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Adam sevişmek istiyor bunu normal görüyor ve çat sevişiyor.

İnsanlara kötü örnek olmak mı yoksa doğru yolu göstermek mi sizce hangisi ruh sagligi acisindan daha önemli
bence siz kötü örneğin ta kendisisiniz. Kadınları bir zardan ibaret gören, zarın yoksa değerin yok algısı, insana değer vermeyen birisiniz o yüzden siz ne dersiniz karşısındayım. Zira sizinle aynı fikre sahip olup da düzgün bir dünya olabileceğine inanmıyorum.

bu bengisu hanım kafayı bekaretle ilgili konularda bozmuş. Gir bak yorumlarına sadece o konularda fazla ilgili galiba sdsjlkdfs

Uygunsuz diye değil, aileye bağımlı yetiştiği için korkuyor, öyle bir manipule edilmiş ki yalan bile söyleyemiyor. Manipulasyon aileden gelince hele ki küçük yaştan beri, kurtulmak o kadar kolay değil. Kabahat olarak görmüyorum ki erkeklere kabahat bulayım. Siz kendinizi avutun onlar nefsine yenik diye. Hepimiz beyin taşıyoruz. Her önümüze gelene tamam demek veya hiç dememek. Sizin için her şey akla kara olabilir, hayatta griler var , siz görmeseniz de.

bir de son mesajlarınıza baktım sadece bekaret, kızlık zarı gibi konulara insanları kınayan şeyler yazmışsınız. Biraz salsanız mı insanların cinsel hayatını?
Ben burada istediğim yorumu yapabilirim bu sizi ilgilendirmez ki sonuçta herkez yorumuna cevap almak adına birşeyler paylaşıyor olumlu cevapta alabilirsiniz olumsuz da o yüzden insanlar burada fikirlerini istediği gibi paylaşabilir

Bende aksini söylemedim zaten erkek 1 dikkat ediyorsa kadin 2 daha dikkat etmeli dedim neyin grisinden bahsediyorsunuz

Bende aksini söylemedim zaten erkek 1 dikkat ediyorsa kadin 2 daha dikkat etmeli dedim neyin grisinden bahsediyorsunuz
Niye biz 2 kere dikkat ediyoruz yahu asıl erkekler 2 kere dikkat etsin, hani onlar nefsine yenikmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…