- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.783
- 248
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
bence siz kız çocuklarından uzak durun zira konu sahibi 30 yaşında yetişkin kadınBirlikte olurken herşey iyi güzel ama iş çatala gelince mi ürkütücü yapmasaydı o zaman kendi düşen ağlamaz kadina kızmaniza gerek yok kadin bir anne olarak olması gereken tepkiyi veriyor hatta bundan utanç bile duyuyor, beķâret kavramının bile ne olduğunu bilmiyorlar çok yazık...özellikle kız çocuklarımızın bu konuda daha çok bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum...
30 yaşında kadın, kimseye zar borcu yok, evet anasına bile. Oğullarınızı yatıracak çatal bile yok, onların günahını nerden öğreneceksiniz acaba?Birlikte olurken herşey iyi güzel ama iş çatala gelince mi ürkütücü yapmasaydı o zaman kendi düşen ağlamaz kadina kızmaniza gerek yok kadin bir anne olarak olması gereken tepkiyi veriyor hatta bundan utanç bile duyuyor, beķâret kavramının bile ne olduğunu bilmiyorlar çok yazık...özellikle kız çocuklarımızın bu konuda daha çok bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum...
katiliyorum size Ailesine düskün ve onlarin üzülecegini bile bile yapan bu duruma kendinide ailesinide düsürmezAileniz herşeyindi yapmayacaktın ailesini seven hiç bir şekilde üzmezdin onları eğer yaptısan arkasında duracaksınız.
30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.30 yaşında kadın, kimseye zar borcu yok, evet anasına bile. Oğullarınızı yatıracak çatal bile yok, onların günahını nerden öğreneceksiniz acaba?
Düşmemek adına biraz bilinçli olursak bu ülkede çok şeyler değişebilir.sizin gibi düşünenler oldukça daha çoooook genç kız sahte rapor peşine düşer
yorumunuza nereye kusuyoruz hanımefendi. Sizden ricam lütfen üremeyin, sizin gibi düşünen insanlar bu toplumun ruh sağlığı için tehlikeli30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
bir de son mesajlarınıza baktım sadece bekaret, kızlık zarı gibi konulara insanları kınayan şeyler yazmışsınız. Biraz salsanız mı insanların cinsel hayatını?Düşmemek adına biraz bilinçli olursak bu ülkede çok şeyler değişebilir.
İnsanlara kötü örnek olmak mı yoksa doğru yolu göstermek mi sizce hangisi ruh sagligi acisindan daha önemliyorumunuza nereye kusuyoruz hanımefendi. Sizden ricam lütfen üremeyin, sizin gibi düşünen insanlar bu toplumun ruh sağlığı için tehlikeli
Niye kadın 2 dikkat etmeli?30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
bence siz kötü örneğin ta kendisisiniz. Kadınları bir zardan ibaret gören, zarın yoksa değerin yok algısı, insana değer vermeyen birisiniz o yüzden siz ne dersiniz karşısındayım. Zira sizinle aynı fikre sahip olup da düzgün bir dünya olabileceğine inanmıyorum.İnsanlara kötü örnek olmak mı yoksa doğru yolu göstermek mi sizce hangisi ruh sagligi acisindan daha önemli
bu bengisu hanım kafayı bekaretle ilgili konularda bozmuş. Gir bak yorumlarına sadece o konularda fazla ilgili galiba sdsjlkdfsNiye kadın 2 dikkat etmeli?
Kadının ihtiyacı nefsi yok mu? Sadece erkekte mi var cinsellik dürtüsü?
30 yaşında sağlıklı bir kadının, iyiyi kötüyü (insan anlamında) ayırt edecek durumdaysa cinsellik yaşaması inanmazsınız ama en az erkeklerinki kadar DOĞAL.
Siz erkeklerin nefsi yenik diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Adam sevişmek istiyor bunu normal görüyor ve çat sevişiyor.
Uygunsuz diye değil, aileye bağımlı yetiştiği için korkuyor, öyle bir manipule edilmiş ki yalan bile söyleyemiyor. Manipulasyon aileden gelince hele ki küçük yaştan beri, kurtulmak o kadar kolay değil. Kabahat olarak görmüyorum ki erkeklere kabahat bulayım. Siz kendinizi avutun onlar nefsine yenik diye. Hepimiz beyin taşıyoruz. Her önümüze gelene tamam demek veya hiç dememek. Sizin için her şey akla kara olabilir, hayatta griler var , siz görmeseniz de.30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Ben burada istediğim yorumu yapabilirim bu sizi ilgilendirmez ki sonuçta herkez yorumuna cevap almak adına birşeyler paylaşıyor olumlu cevapta alabilirsiniz olumsuz da o yüzden insanlar burada fikirlerini istediği gibi paylaşabilirbir de son mesajlarınıza baktım sadece bekaret, kızlık zarı gibi konulara insanları kınayan şeyler yazmışsınız. Biraz salsanız mı insanların cinsel hayatını?
Bende aksini söylemedim zaten erkek 1 dikkat ediyorsa kadin 2 daha dikkat etmeli dedim neyin grisinden bahsediyorsunuzUygunsuz diye değil, aileye bağımlı yetiştiği için korkuyor, öyle bir manipule edilmiş ki yalan bile söyleyemiyor. Manipulasyon aileden gelince hele ki küçük yaştan beri, kurtulmak o kadar kolay değil. Kabahat olarak görmüyorum ki erkeklere kabahat bulayım. Siz kendinizi avutun onlar nefsine yenik diye. Hepimiz beyin taşıyoruz. Her önümüze gelene tamam demek veya hiç dememek. Sizin için her şey akla kara olabilir, hayatta griler var , siz görmeseniz de.
Niye biz 2 kere dikkat ediyoruz yahu asıl erkekler 2 kere dikkat etsin, hani onlar nefsine yenikmiş yaBende aksini söylemedim zaten erkek 1 dikkat ediyorsa kadin 2 daha dikkat etmeli dedim neyin grisinden bahsediyorsunuz
Olmuşta olabilir olmamişta olabilir bunda kiskanicak bir durum yokkiBak böyle kendinizi kısıp kısıp duruyorsunuz ondan sonra bi koca bulunca kıskançlıktan deliye dönüyorsunuz kocamın çok ilişkisi olmuş diye.
Tamam canımmNiye biz 2 kere dikkat ediyoruz yahu asıl erkekler 2 kere dikkat etsin, hani onlar nefsine yenikmiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?