çok kötü tartıştık çok canım sıkkın

küfürün mazereti olamaz tabi ama cinsel hayatınız rayına girerse tekrar artılarını görüceksin bu adamın ben eminim

Konuyu okudum saglikli birseyler maalesef olusmamis Esinle aranizda.. Küfür icteki biriken öfkenin patlamasidir... bazen düsünüyorum neyi paylasamiyoruz? neden bu hayati bu kadar zorlastiriyoruz? gecenlerde benimde Esim ölümüme bedua okudu:-( .. simdi bu bir öfkenin patlamasimiydi yoksa neydi??

çocuğu anneanne ya da babanneye bırakıp acilen başbaşa bişeyler yapmanız gerek bence, aranızdaki ateşi canlandırmak gerek, böyle evlilik olmaz, senide tüketir

nemesis güzel dersin gerçekten de tutku, aşk çocukla farklı bir boyuta geçiyor. yani senin vereceğin ve uygulayacağın kararlar kadar hızlı davranamıyorsun çocukla. inan bana.. yaşayacaksın illa ki.uygulaması nedense o kadar kolay olmuyor..

korkutmayın insanı yaa, ciddimisiniz kardeş gibi mi olunuyo yani

4yıl çocukla beraber yatılır mı hiç
Ben doğum yaptım eşime dedim ilk birkaç ay ben çocukla diğer odada yatayım sabah erken gidiyorsun işe uyanamazsın çocuk
gece çok kalkarsa dedim.
Eşim de saçmalama yatak odasına koyacağız beşiğin birini ve ben bebek tarafında yatacağım o ağlarsa kalkıp veririm
sana dedi ve öyle de yaptık.
Oğlumun odasını 8aylıkken ayırdım.Herşeyin bir oluru var.
O çocuksa o da koca.
Çocuktan sonra kocayı ihmal edip boşlamak zarar getirir.Bir bir daha iki.
Siz ne mi yapacaksınız.Tavsiyem hemen çocuğun odasını ayrmanızdan yana.
Eşiniz o küfürlerden sonra affettirsin kendisini.
Sonra oturup konuşursunuz.

kendimden örnek vereyim.hamileliğimin son anına kada çalıştım ben akşam olunca eşimle bir sarılırdık kapıda ayrılmamız 5dk. sonrasında hep yapışık ikiz gibiydik..öyle çok özlerdim ki onu akşama kadar böyle bir tutkuyu bizden başkası evli olup da yaşayamaz diye düşünürdüm taaa ki hastane dönüşü eve gelene kadar. sonrasında hayatımızın merkezi prensesimiz oldu ama bizden de bir şeyle götürdü, çok şey getirdi ama tutku dolu aşk bye bye..

korkutmayın insanı yaa, ciddimisiniz kardeş gibi mi olunuyo yani

yok canım o kadar değil ama ilerleyen yılllarda olur mu bilmem. bundan dolayı da bir nebze ben ikinci çocuk düşünmüyorum. 25 yaşında doğum yapmış olsaydım eyvallah. şimdi kızım 2,5 yaşında ben 33. doğurdum 35. 5 yıl sonra 40 çocukların biri 5 biri 10 yaşında. daha yeni başlıyor macera yani.. o zamandan sonra kesin kardeş oluruz da şimdi değiliz...ama çocuğu olanlar bilir ki:

1. deliksiz uyku haram

2. net 2 yaşına kadar AVM alış veriş çok zor.

3. sinema vs unut zaten.

4. ele ele dolaşmak da yok.

5. evde sarılıp tv izlemek yok.

6. kur yapmak kendindeysen bir nebze olabilir ki sinirlerin de sağlamsa bir yere kadar

7. seksilik ve seks anlayışı erken uyuma isteğinle doğru orantılı.

8. ooo binlerce madde yazabilirim.

ama çok çok güzel bir şey o da gerçek.. Türkiyede çalışırken anne olmak zor biraz sanırım.

tutku benim için çok önemli değil 9 sene flört ettik 10 senedir birlikteyiz toplamda, öyle tutkudur aşktır tabiki yok ama yerine çok güzel bi sevgi büyüttük şevkat büyüttük,sakin sularda ama emin bi şekilde ilerliyoruz bakalım biz nasıl olucaz

Bunlaarı ben mı yazıyorum dedım bır an bende 2 tane yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum

Çalıstıgın ıcın cok zor kı ben calısmadıgım halde yoruluyorum

Çocuklarla uyuyuncaya kadar yatarım bende sonra hopp esımın yanına

Ozluyorum aksama kadar ıste bırde gec gelıyor barı uykuyu beraber gecırelım hem sarılınca uykuda bıle olsa bı canlılık olur

Tabı halın varsa

Ama cocugun bırseylerı degıstırdıgı buyuk gercek

tartışma nedeninizi bilmem , yorumum onla ilgili olmayacak zaten kusura bakmayın 4 senedir eşinizi dışladınız ve ayrı yattınız öyle mi:26: sebebi nedir peki, çocuk mu, eşiniz neden ayrı yatıyor. böyle davranmakla çok yanlış yapmışsınız. size akıl verecek değilim ama ben yanlış buldum, umarım sorunları aşarsınız ama ayrı yatmalar devam ederse daha çok küfür eder kocanız

eşimi dışlayan ben değilim oğlum doğduğunda problemleri vardı yani 5 dk bir uyanmak zorundaydım.o da ben içerde yatıyım dedi.sabah işe gidiyor zor oluyor sürekli.böle başladı 4 yıl oldu işte.

hafta içi zaten off. çocuk uyusa da valla uyusam diye düşünmek ten başka bir şey düşünemiyorum. keza 11 den önce uyumuyor. o saaten sonra bende ne kur yapcak hal kalıyor. bazen eşim wc den gelene kadar uyumuş oluyorum desem kesinlikle abartmıyorum. araştırıyorum sürekli yorgunluğa neler iyi gelir diye.. ama dinlenmedikten sonra diğerleri geçici doping oluyor. hatta gülmeyin ctsi geceleri biraz daha ayakta kalmak için kahve vs yapıyorum kafein tavan yapsın diye.

Öyle şeyler yazmışsınız ki, bekar kızlar evlilikten, evliler bebek sahibi olmaktan korkacak.
Bebek sahibi olduğunuzda ilk 1-2 yıl bebeğin düzenini oturtmak, eşinizin bebekli bir hayata adapte olması gibi durumlar yaşanabilir ama düzen oturtulunca herşey rayına girer.

Bizlerde zamanında çocuğumuzla yattık ama hasta olduğunda, hatta eşimin içi elvermezdi hasta çocuğu yalnız yatırmaya.

Fakat 4 yaşındaki bir çocuk anneyle yatmaya devam etmemeli, eşiniz agresif davranmış, ettiği lafları asla onaylamıyorum lakin ortada yaşanan bir sorun varsa karşılıklı hatalar sonucu olmuş, eşiniz onay vermiş oğlunuzla yatmanıza fakat belli bir süre sonra çocuğunuzu yalnız yatmaya alıştırmalıydınız.

Eşlerde çocuk gibidir, ilgi ister, şimdi diyeceksiniz ki bende kadınım, bende ilgi istiyorum, haklısınızda, çocuk sahibi olunca eşler arka plana atılmamalı, kadın ve erkek birbirine zaman ayırmalı mutlaka.

5 dakikalık bir sohbet, bir göz teması bile yeterli olur kimi zaman.

konu sahibi olayı çok büyütmüş dallandırıp budaklandırmışsınız. eltiniz bu olayı duymuş ve başka insanlara duyurması da an meselesi zira kardeş kardeş geçinen ve sır tutan çok samimi iki elti görmedim bu zamana kadar. eşiniz sözlerine gelince bunun idare edilir ve alttan alınır bir tarafı yok. ilk defa mı bu şekilde konuştu bilmiyorum. ama bu tür şeylerin devamı geliyor maalesef eğer ki kişi önüne set çekmezse. küfür konusunda kesinlikle size hak veriyorum burnunu sürtmelisiniz. ama bunu gideceğiniz yere gitmeyip bilet iptal ederek yapmamalıydınız bence bu benim fikrim. 13 yıllık bir evliliğiniz varmış bu çok uzun bir süre aranızdaki sorunları başkalarına yansıtmadan bildirmeden çözebileceğiniz bir süre bence. eşinize de hak vermek lazım. cinsellik konusunda ne durumdasınız bilemiyorum.ama zaten sadece cinsellik değildir evlilik evet çok önemlidir ama her şey değildir bence. eşler aynı yatakta uyumalı diye düşünüyorum ben. uyumadan önce konuşurlar biraz dertleşirler, birbirlerine dokunurlar sarılırlar bunlar çok önemli. çocuğunuzla ilgilenirken belki de farkında olmadan onu ihmal etmişsinizdir. eşiniz de bu şekilde , her ne kadar doğru olmasa da küfürle, karşılık vermiş. ama eşinize de hak vermek lazım ilgi istiyor olabilir. bir de şu var. inançlı biri misiniz bilmiyorum. erkek eşini yatagına çağırdığında gitmek zorundadır. yatağına çağırmaktan kastım tabi ki cinsellik. efendimiz erkek eşini yanına çağırdığında kadın ne iş yapıyorsa hemen bırakmalı ve yanına gitmeli diyor. erkek çağırdığında kadın gitmediğinde melekler tarafından lanetleniyor. küfür konusunda eşiniz yanlış tepkisini başka şekilde göstermeliydi ama normal bir tepki göstermekte haklı bence.. ikinizde olayı çok büyütmüşsünüz. eşinizin bir isteği be duruma getirmiş.. umarım bir an önce düzeltirsiniz her şeyi

eşimi dışlayan ben değilim oğlum doğduğunda problemleri vardı yani 5 dk bir uyanmak zorundaydım.o da ben içerde yatıyım dedi.sabah işe gidiyor zor oluyor sürekli.böle başladı 4 yıl oldu işte.

çocuk bir kere anne babanın yanına girdiğinde çıkarmak çok zor oluyormuş. benim de yanımda değil ama beşiği bizim odada. ve gece uyanıp geliyor bazen yanımıza.. ya da anne korkuyorum diyor. rüya gördüm diyor. yani almamak mümkünn değil yanına.

4 yıl boyunca ayrı yatakta yatmak saçma
Bir tartışmada fevrilikle bileti iptal etmek saçma

Tabiî ki soğursunuz çünkü gecelerinizi paylaşmıyorsunuz insan el ele tutuşarak bile uyusa çok farklı bir şey bence. Sadece siz değil, o da sizden soğumuştur 4 sene salonda uyumak nedir ya.

sevgili mune, dediklerimiz göz korkutmak değil ki sen de biliyorsun. mesela benim anlattıklarımda fazla bir şey var mı? hatta eksik vardır...

doğru sorun yok şu an bir düzende ama monoton bir düzende. sorun da bu zaten.

Seni iyi anlayabiliyorum çünkü ben küçüükken annemler çok kavga ederdi, şimdi etmezlerde, ozamanlar babamda ayrı yatardı çok küfür ederdi..

:- Bu da iyicene annemi bozardı sevmiyorum derdi ama o sinirle..

Ben birazda kadında bittiğine inanırım kuzucuğum annem çok konuşur dırdırıdırdırdır ayyy çok konuşur du adamın herşeyinin tersini söylerdi,

Hatta babama küfür ederdi şakayla karışık o bu derken kavga çıkardı.. sonraaadan düzeldi şimdide su sızmaz.

:- diceğim o ki akıl vermek değil ama tahmin edebiliyorum kavgalarınızı sözleriniz o yüzden hiiiiiiiiççç cevap verme..

Kesinlikle katılıyorum, karşıklı hatalar olduğuna bende eminim..

Yaşadıklarınız herneolursa olsun ayrı yatmamalısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…