- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
canım ben çok küçük şeylerle bile mutlu olan birisiyim.kendiside bunu çok iyi bilir ve kullanır.ama o burnu sürtmesi lazım.eski benim ben olmadığımın da farkında.yani hep yapıcı olan taraf ben olmak istemiyorum böle alışıcak bu seferde.yani ağzından çıkan kelimeler tekrar etmemeli
çocuğu anneanne ya da babanneye bırakıp acilen başbaşa bişeyler yapmanız gerek bence, aranızdaki ateşi canlandırmak gerek, böyle evlilik olmaz, senide tüketir
nemesis güzel dersin gerçekten de tutku, aşk çocukla farklı bir boyuta geçiyor. yani senin vereceğin ve uygulayacağın kararlar kadar hızlı davranamıyorsun çocukla. inan bana.. yaşayacaksın illa ki.uygulaması nedense o kadar kolay olmuyor..
korkutmayın insanı yaa, ciddimisiniz kardeş gibi mi olunuyo yani
kendimden örnek vereyim.hamileliğimin son anına kada çalıştım ben akşam olunca eşimle bir sarılırdık kapıda ayrılmamız 5dk. sonrasında hep yapışık ikiz gibiydik..öyle çok özlerdim ki onu akşama kadar böyle bir tutkuyu bizden başkası evli olup da yaşayamaz diye düşünürdüm taaa ki hastane dönüşü eve gelene kadar. sonrasında hayatımızın merkezi prensesimiz oldu ama bizden de bir şeyle götürdü, çok şey getirdi ama tutku dolu aşk bye bye..
Bunlaarı ben mı yazıyorum dedım bır an bende 2 tane yazdıklarına sonuna kadar katılıyorumyok canım o kadar değil ama ilerleyen yılllarda olur mu bilmem. bundan dolayı da bir nebze ben ikinci çocuk düşünmüyorum. 25 yaşında doğum yapmış olsaydım eyvallah. şimdi kızım 2,5 yaşında ben 33. doğurdum 35. 5 yıl sonra 40 çocukların biri 5 biri 10 yaşında. daha yeni başlıyor macera yani.. o zamandan sonra kesin kardeş oluruz da şimdi değiliz...ama çocuğu olanlar bilir ki:
1. deliksiz uyku haram
2. net 2 yaşına kadar AVM alış veriş çok zor.
3. sinema vs unut zaten.
4. ele ele dolaşmak da yok.
5. evde sarılıp tv izlemek yok.
6. kur yapmak kendindeysen bir nebze olabilir ki sinirlerin de sağlamsa bir yere kadar
7. seksilik ve seks anlayışı erken uyuma isteğinle doğru orantılı.
8. ooo binlerce madde yazabilirim.
ama çok çok güzel bir şey o da gerçek.. Türkiyede çalışırken anne olmak zor biraz sanırım.
Bunlaarı ben mı yazıyorum dedım bır an bende 2 tane yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
Çalıstıgın ıcın cok zor kı ben calısmadıgım halde yoruluyorum
Çocuklarla uyuyuncaya kadar yatarım bende sonra hopp esımın yanına
Ozluyorum aksama kadar ıste bırde gec gelıyor barı uykuyu beraber gecırelım hem sarılınca uykuda bıle olsa bı canlılık olur
Tabı halın varsa
Ama cocugun bırseylerı degıstırdıgı buyuk gercek
eşimi dışlayan ben değilim oğlum doğduğunda problemleri vardı yani 5 dk bir uyanmak zorundaydım.o da ben içerde yatıyım dedi.sabah işe gidiyor zor oluyor sürekli.böle başladı 4 yıl oldu işte.
Öyle şeyler yazmışsınız ki, bekar kızlar evlilikten, evliler bebek sahibi olmaktan korkacak.
Bebek sahibi olduğunuzda ilk 1-2 yıl bebeğin düzenini oturtmak, eşinizin bebekli bir hayata adapte olması gibi durumlar yaşanabilir ama düzen oturtulunca herşey rayına girer.
Bizlerde zamanında çocuğumuzla yattık ama hasta olduğunda, hatta eşimin içi elvermezdi hasta çocuğu yalnız yatırmaya.
Fakat 4 yaşındaki bir çocuk anneyle yatmaya devam etmemeli, eşiniz agresif davranmış, ettiği lafları asla onaylamıyorum lakin ortada yaşanan bir sorun varsa karşılıklı hatalar sonucu olmuş, eşiniz onay vermiş oğlunuzla yatmanıza fakat belli bir süre sonra çocuğunuzu yalnız yatmaya alıştırmalıydınız.
Eşlerde çocuk gibidir, ilgi ister, şimdi diyeceksiniz ki bende kadınım, bende ilgi istiyorum, haklısınızda, çocuk sahibi olunca eşler arka plana atılmamalı, kadın ve erkek birbirine zaman ayırmalı mutlaka.
5 dakikalık bir sohbet, bir göz teması bile yeterli olur kimi zaman.
Kesinlikle katılıyorum, karşıklı hatalar olduğuna bende eminim..Öyle şeyler yazmışsınız ki, bekar kızlar evlilikten, evliler bebek sahibi olmaktan korkacak.
Bebek sahibi olduğunuzda ilk 1-2 yıl bebeğin düzenini oturtmak, eşinizin bebekli bir hayata adapte olması gibi durumlar yaşanabilir ama düzen oturtulunca herşey rayına girer.
Bizlerde zamanında çocuğumuzla yattık ama hasta olduğunda, hatta eşimin içi elvermezdi hasta çocuğu yalnız yatırmaya.
Fakat 4 yaşındaki bir çocuk anneyle yatmaya devam etmemeli, eşiniz agresif davranmış, ettiği lafları asla onaylamıyorum lakin ortada yaşanan bir sorun varsa karşılıklı hatalar sonucu olmuş, eşiniz onay vermiş oğlunuzla yatmanıza fakat belli bir süre sonra çocuğunuzu yalnız yatmaya alıştırmalıydınız.
Eşlerde çocuk gibidir, ilgi ister, şimdi diyeceksiniz ki bende kadınım, bende ilgi istiyorum, haklısınızda, çocuk sahibi olunca eşler arka plana atılmamalı, kadın ve erkek birbirine zaman ayırmalı mutlaka.
5 dakikalık bir sohbet, bir göz teması bile yeterli olur kimi zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?