- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Nasil biri oldugunu gormus oldunuz.Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Belaya düşmedin kurtuluyorsun Allahın izniyle.Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Kurtulduguna şükretmekle başla...Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Sizi ben daha önce başka kullanıcı adı ile hatırlıyor gibiyim sanki neyse. Nasıl buldunuz bu adamı da bir de üstüne evlilik yaptınız ?Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?