- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Bu azdı azdı ne tazminat me nafaka talep ettim benHadi eve kız arkadaşını getirdi de neden sosyal medyaya koyarki bi adam?
İlginç geldi bana
Ama zaten siz daha dün boşanmak istiyordunuz hemen,
Ne guzel delil vermiş size kaydetin fotoyu mahkemede kullanirsiniz
Isteyin efendim, hayatınızın içine eden adamdan bosanirken bi zahmet tazminat isteyinBu azdı azdı ne tazminat me nafaka talep ettim ben
Abla bu şerefsizden ne nafaka ne tazminat talep ettim sadece boşanmak istedim kurtulayım dedim azdı taviz tavizi getirdiYuhhhh
Barışalım diyodu sanki
Ne güzel delil sana işte donuna kadar al kaydet herşeyi
Sizi ben daha önce başka kullanıcı adı ile hatırlıyor gibiyim sanki neyse. Nasıl buldunuz bu adamı da bir de üstüne evlilik yaptınız ?
Aynı fikirdeyim. Ya da konu sahibi ciddi rahatsız psikolojik olarak.yaw slk mı bu adam bosanma arefesinde eve kiz atip birde sosyal medyaya ekliycek ? ben bu konuya inanmiyorum
Abla bu şerefsizden ne nafaka ne tazminat talep ettim sadece boşanmak istedim kurtulayım dedim azdı taviz tavizi getirdi
Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Ben olsam çifte düğün yapardım hem böyle bir adamdan kurtulduğum için hem de kendi eliyle elime daha çok koz verdiği için.Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?