- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.931
- 598
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Resmi cek sakla mahkemede delil olsun.Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Böyle bir adamdan kurtulduğuna sevinmelisin bence , gerçi ona da adam denmez de neyse biran önce ayrılmaya bak...!!Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Üzülecek bir şey mı var diye soracağım kızmazsan. Hayır adam daha boşanmadan başka bir kadın ile görüntü veriyorsa, o zaman aklımdan şüphe ederim. Af edersin ama donuna kadar soyabilirsin adamı... bunu bilde, hakkını ara.Ben çok kızgınım evden gideli 4 gün oldu daha 4
Ohh mis gb deliller saçıyor adam bacım!! Hemen kaydet fotoları, körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali! Ver avukata al donuna kadar
Sarmas dolas fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmış oyle miDaha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Eskiden diyordum salak gibi ne parada ne pulda gözüm var gitsin diye ama yok artıkSarmas dolas fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmış oyle midaha bosanma olmamis, akillica davranirsan tazminat alabileceğini biliyorsun degil mi? Her ikisinden de..
Eskiden diyordum salak gibi ne parada ne pulda gözüm var gitsin diye ama yok artık
Şu iğrenç yüzünden o kadar iğrenç hissediyorum ki kendimi artık yaptıklarına akıl sır erdirmiyorum inanın seve seve evlendik biz hale bakÖnce sevin böyle bir pislikten kurtulduğuna sonra acısını çıkar mahkemede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?