- 25 Şubat 2017
- 5.360
- 24.603
- 548
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Söyledim boşanalım dedim. Onunda kabul etmedi. Boşamak istesem söylerim zaten dedi
Canim hafıza kartı var diye bu kadar üzülme bak diyorsun boşanmak İstemiyormus .aileler yüzünden evlenmissiniz ama sana değer veriyor eğer seni istemese açıklama bile yapmazdi.hızlı kararlar verme birbirini deli gibi seven çiftlerde bile aldatılma oluyor ki senin ki böyle birşey değil o yüzden sakince düşün üzülme çok zor bi durum biliyorum ama eşinle konuşmayı dene belkide eskiden kalmış birşeydir..ne kadar kırgın oldugunu belli et
Söylediğine neden pişmansın ki. Saklamasaymış böyle şeyi aynısını siz yapmış olsaydınız vay halinize. İyi yapmışsın karıştırmakla bir çok ihanet zemini bu şekilde ortaya çıkıyor. Eşin telefonu ( cüzdana bir şey diyemiyorum) karıştırılır mı diyenlere de hiç katılmıyorum evlilikte özel diye bir şey yoktur hele hele teknolojinin esiri olmuş bu çağda. Pişman olduğunu hissettirme sen yanlış bir şey yapmadın yada geçmişinle ilgili bir şeyi saklamadın o pişman olsun.Şöyle biz çok aniden evkendik onada hak veriyorum daha evliliğe alışamadı ben de alışsmadım. Ben alışmsya çalılıyorum diyo. Boşanalım bide dedim yok dedi. Ama o hafıza kartını cüzdanında saklaması ağrıma çok gitti. Keşke söylemeseydin aşırı pişman oldum
Aaa ben sadece konuyu okumuştum böyle bir şey mi olmuş? O zaman lafımı geri alıyorum. Hır gür çıkarılmayacak bir şey değilmiş.Konu sahibi evliliklerinin 2. günü görüşmelerini yakalamış zaten
Açık açık aldatılıyor bir kaç mesaj öncesinde yazmış
Sizden alıntı yapmış olabilirim. Mesajım geneldi size özel değildi tatlım.Sevgiliykende karistiryorduk tatlim arti biten birsey yok dolu dolu yasanmaya devam ediyor sevgili oldugumuzun ucuncu gununde basladim karistirmaya bes yil oldu hala severim alir telefonunu usenmem..
Şöyleki biz eşimle önceden tanışıyoduk. Aileler de tanışıyodu birbirimize gidip gelirdik. Sonra isteme oldu kahvaltıya gittik çok olumlu gibiydi bana sen istiyomusun diye kahvalyıya çıktım dedi. Ben de gerçekten istiyor sandım. Eşim 2 yıl sonrafslan evlenmeyş düşünüyomuş erken olunca da adapte olamadı sanırım. Aileler biribirini tanıyodu eşimle nerdeyse beraber biyüdük diyebilirim. Biz bir ay falan nişanlı kaldık evlendik. Ve sonuç hüsran hayal kırıklığı hep diyo eşim aileler yüzüden evlendim diye. 5 yıla kadar zaten çocuk düşünmüyor.
İçimde kötü bi his var hep eşime luan tonlarca mesaj yazmak isitiyorum am aiçi anlamsız olanlardan.
Benim 20 onunki 23
Eski nişanlısı değil eski sevgiliisinin arkadaşı sonuö olarak yaptığı şey doğru değilŞimdi bir yorum okudum siz nişanlıyken sanırım eski nişanlısı ile görüşmüş eşiniz neden sessiz kaldınız. Ve evet ne kadar tanışsanız bile evlilik için çok acele etmişsiniz. Sonuç olarak insanlar birbirlerini aynı evde tanıyorlar. Biz bile 6.5 yıldır beraberiz hala acaba mı diye bakıyoruz evliliğe
Çünkü eşimi seviyorum ve iyi olucsğımıza inanıyorum ya da insnduğum gibi ysşıyorum bilmiyorumNeden onun inisiyatifinde her şey
Senin kendi duygun, aklın yok mu
Boşanmayı kabul etmedi ama başka bir kadının hatıralarıyla yaşıyor, üstelik sen görüşmelerini yakaladın
Bu durumda boşanmayı onun istemesi mi gerekiyor
Haline üzüldüm arkadaşım ama sen bu durumdan daha çok çekeceksin gibi, Allah hakkınızda hayırlısını versin
Eski nişanlısı değil eski sevgiliisinin arkadaşı sonuö olarak yaptığı şey doğru değil
Eskiden kalmış diyo ama bana hiçte inandırıcı gelmiyo nedenseCanim hafıza kartı var diye bu kadar üzülme bak diyorsun boşanmak İstemiyormus .aileler yüzünden evlenmissiniz ama sana değer veriyor eğer seni istemese açıklama bile yapmazdi.hızlı kararlar verme birbirini deli gibi seven çiftlerde bile aldatılma oluyor ki senin ki böyle birşey değil o yüzden sakince düşün üzülme çok zor bi durum biliyorum ama eşinle konuşmayı dene belkide eskiden kalmış birşeydir..ne kadar kırgın oldugunu belli et
Eskiden kalmış diyo ama bana hiçte inandırıcı gelmiyo nedense
Ben ilk mesajdan yola çıktım bunu bilmiyirdum yine de konuşmalı eger olmuyorsa zorlamamak lazım küçük de olsa bi ışık görüyorsa çabalamali evliLigi için zaten en baştan başkalarına uyup evlenmek bi hata madem bu hatayı yapmış hemen terk etmeSin baktı ki olmuyor boşana bilir. yuvasinin yikilacaginin farkına varirsa eşi belki pismanlik duyarKonu sahibi evliliklerinin 2. günü görüşmelerini yakalamış zaten
Açık açık aldatılıyor bir kaç mesaj öncesinde yazmış
senin icin çok üzüldüm aldatılma duygusu çok kötü konunun icindesin bu yüzden sağlıklı düşünemiyor sun belki eşinle ciddi ciddi konuş sakin bu yapmış olduğu şeyi ona basit birsey mis gibi gösterme konunun ciddiyetinin farkına varsın belki pisman olup tekrarlamaz ona böyle devam ederse katlanamayacagini sen istemesende ayrılacağını söyle korkut gözünü anca o zaman erkekler kıymet biliyor kaybedeceklerini anladiklarindaEskiden kalmış diyo ama bana hiçte inandırıcı gelmiyo nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?