Çok kötüyüm ben şuan

Bakın gerçekten yargılamak benim haddim değil. Ama görücü usulü diyorsunuz ya. Yani gelip direk istediler ve 3 ay içinde evlendiniz mi? Yani hiç görüşüp konuşmadınız mı buluşmadınız mı ? Eğer ki kısa sürede evlendiyseniz sizi bu kadar üzen adama siz nasıl bu kadar hızlı bağlandınız.

Bakın benim annem komşumuz oğluyla kendi kuzeninin arasını yaptı. Sırf 6 ay görüştüler. 6 ayın sonunda isteme oldu 1 yıl sonra düğün oldu. Şuan bizimle aynı apartmandalar Allah şükür çok mutlular 1 haftalık da bir bebekleri var. Yani diyeceğim şu siz böyle bi süreçten geçmediniz mi? Direk mi evlendiniz? Yetmedi mi çektiğiniz? En azından biraz kafa dinlemek için bence ailenizin yanına dönün ve düşünün evliliğinizi

Sevgiliykende karistiryorduk tatlim arti biten birsey yok dolu dolu yasanmaya devam ediyor sevgili oldugumuzun ucuncu gununde basladim karistirmaya bes yil oldu hala severim alir telefonunu usenmem..

Şöyleki biz eşimle önceden tanışıyoduk. Aileler de tanışıyodu birbirimize gidip gelirdik. Sonra isteme oldu kahvaltıya gittik çok olumlu gibiydi bana sen istiyomusun diye kahvalyıya çıktım dedi. Ben de gerçekten istiyor sandım. Eşim 2 yıl sonrafslan evlenmeyş düşünüyomuş erken olunca da adapte olamadı sanırım. Aileler biribirini tanıyodu eşimle nerdeyse beraber biyüdük diyebilirim. Biz bir ay falan nişanlı kaldık evlendik. Ve sonuç hüsran hayal kırıklığı hep diyo eşim aileler yüzüden evlendim diye. 5 yıla kadar zaten çocuk düşünmüyor.

İçimde kötü bi his var hep eşime luan tonlarca mesaj yazmak isitiyorum am aiçi anlamsız olanlardan.

Adam nişanlıyken eski sevgilisi ile görüşmüş sen de bunu kabullenip evlenmişsin, ne bekliyordun ki
Baştan yapmayacaktın bu evliliği, belli ki adamın aklı, sevgisi onda kalmış

Adam nişanlıyken eski sevgilisi ile görüşmüş sen de bunu kabullenip evlenmişsin, ne bekliyordun ki
Ben bunu balayımın ikinci günü öğrendim. Nilanlıyken öğrenseydim kesinlikle atardım nişanı. Şuan mesaj yazmak istiyorum ona tonlrca

Aileler yüzünden evlendim demek seni sevmiyorum, istemiyorum demek kendinize neden bu işkenceyi yapıyorsunuz

Bana kaçış gibi geldi eşin bence çok seviyordu eski sevgilisini unutmak için evlendi.
Seni sevmediği belli evli gibi değilsiniz. Herşeyi saklıyormuş baksana. Birlikte oluyor musunuz ?
Ben ilişkinizde ileriyi göremiyorum.
Yaşınız kaçtı ?

Sabirli ol ya evlilik bu oyle kolay mi ya cekip at bosan diyenleri de anlamiyorum.deger verdigin bir vazon bile kirilinca hemen atmaya kiyamazsin yapistirim ne bileyim cozum ararsin iste...gorende kizla gorusurken yakalamis sanirsin.ama icini rahatlatmak icin bir iki kelam soylemesini beklerdik ama senin suphecilgini biliyor ifade verirse sonu gelmez diye dusunuyordur.cunku yorumlara verdiginiz ve sabirsizligindan ben de bunu sezdim nerdeyse eski kizlaface hesapta bile gorusup resmen uyuyan yilani uyandiracaksin

Reactions: Eva
Cinsel ilişkimiz iyi. Bana yeminler etti aklımda kimse yok dedi. Ben dün ben de onkızlar gibi olucam belki seversin dedim. Sakın öyle bişey deme bi daha dedi. Benim daha önce sevgilim olmadı. Bir erkeğin elini bile tutmadım

Gerçekten içimi ferahlatsn tek sen oldun. Eşime daha önce kaç defa söyledim. Eğer ki istemiyosan boşanalım dedim. Ne sana eziyet olur ne bana dedim. Kabul etmedi istesem boşanmayı ben söylerim dedi. Seni sevmeye çalılıyorum diyo. Sen çok iyisin ama sorun ben de diyo. Ama sevemiyo biliyorum.

Söyledim boşanalım dedim. Onunda kabul etmedi. Boşamak istesem söylerim zaten dedi
Boşanmak istiyorsan ona sormana gerek yok.
Çıkar gidersin ailenin evine.
Açarsın boşanma davanı,boşanmayı gerçekten istemiyorsa düzelir,yeni bir sayfa açarsınız.
Boşanmak istiyorsa da kabul eder,yolunu çizersin.
Adamın her an elinin altındasın,ne yapsa da problem çıkarmıyorsun,niye boşanmak istesin ki senden?

Duygulari kesinlestirmeden evlenmissiniz ama sonradan olmaz diye bi sey de yok ki kimi severek evlenir ama ayni eve girence sogurlar.ama tam da alisma beraber guzelce vakit gecirme birbirinizi daha iyi tanima yoluna gidin ama bunu dusunup yapan kisi hep sen olma ama ona da firsat ver.itiraf etmis zaten ustelemenin manasi yok...

Aynen öyle.Sen bile bile lades demissin.Belki de senin yüzünden ayrılmış da olabilirler.Neden nişanlıyken ayrılmadın.Adam eski sevgilisiyle yeni ayrılmış ve onunla konuşuyormuş.Sen yakalamış ve buna rağmen evlenmişsin konu sahibi.Neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…