Doğrudur çünkü banyodan öyle bir ses geldi ki dedim heralde pencere boşluğundan birisi girmeye çalışıyornormal fareden bahsetmiyor heralde öyle anladım
lağım faresi de evet köpek büyüklüğünde
gözlerimle görmesem ben de inanmam
bir mahalleyi peşinde koşturdu
Bizim eve mutfaktan, bulaşık makinesinin giderinden girip borulari kemirerek lagim faresi girmişti.Baktım da makinenin altında baya pek bir şey yok gibi siz nasıl çözdünüz yazmış mıydınız gerçi
Şuan da tek umudum bu yönde yoksa eve hiç giremezdim. Evin içine giremediğini düşünüyorum ya hani zaten klozetten geliyorsa lağım şeyi olmalı oda büyük oluyor diyorlar sanmıyorum evde şuan nerde olacakEvin içinde olsa farkederdiniz bence.
Hadi yaa bide mutfaktaki gider var tabi biraz rahatlamıştım banyoyu kapattık giderlerin üstüne ağır su bidonları koymuştum ama bulaşık makinesine napayım ben şimdi. Kömürle mi kapladınız bir daha gelmedi mi ? Peki gördünüz mü girdiğini daha önce sesten vs anlamış mıydınızBizim eve mutfaktan, bulaşık makinesinin giderinden girip borulari kemirerek lagim faresi girmişti.
Diger findik farelerini saymiyorum, onlar kimbilir hangi delikten giriyorlar.
Lagim faresinin girdigi gideri bulunca bize etrafini komurle kaplamamizi soylemislerdi. Komuru kemirdikce disleri kamaştığı icin devam edemiyorlarmis.
Galiba siyanür dökmüştü. Taşınmak çözüm değil ki, gittiğiniz yerde de olabilir sonuçta. 6.kata çıkanı duydum. Zehir falan araştırın bence. Kapakları ve kapıyı da açık tutmayın.Ay kafayı yiyeceğim benim anlamadığım klozetin kapağı banyo gider kapağı banyo kapısı hep açıktı bu nerdeydi çıktı mı acaba ya da nerden çıkıyor çok kötüyüm ne kimyasalı döktünüz acaba taşınmayı çözüm buldum ama kendi evi olan insanlar ne yapıyor piskolojim çok etkilendi
Kömürle kapattik evet. Biz mutfakta tanistik kendisiyle. Gece de sesini duyuyorduk zaten. Sabah mutfakta kemirilmis seyler buluyorduk. O zaman terrier kopegim vardi, onun yarisi kadar kocaman fareHadi yaa bide mutfaktaki gider var tabi biraz rahatlamıştım banyoyu kapattık giderlerin üstüne ağır su bidonları koymuştum ama bulaşık makinesine napayım ben şimdi. Kömürle mi kapladınız bir daha gelmedi mi ? Peki gördünüz mü girdiğini daha önce sesten vs anlamış mıydınız
Altinda degil ama arkasinda olur duvara baglanan giderBaktım da makinenin altında baya pek bir şey yok gibi siz nasıl çözdünüz yazmış mıydınız gerçi
Bu kadar büyükse mutfaktaki bulaşık makinasının gider hortumuna baktım kapaklı gibi yani açık değil Ordan mı girmiş banyoyu falan kapattık ama buna şuan bu saatte bi çözümüm yok tedirginimKömürle kapattik evet. Biz mutfakta tanistik kendisiyle. Gece de sesini duyuyorduk zaten. Sabah mutfakta kemirilmis seyler buluyorduk. O zaman terrier kopegim vardi, onun yarisi kadar kocaman fare
İstanbul'da Suadiye'nin gobeginde birinci kattaydik bir de. Kosedeki kanalizasyonda kazi yapmışlar, tum fareler evlere dagilmis. Bizim sansimiza da kendisi düştü. Kendisi diyorum cunku o cusseyle ayri bir bireydi kendisi. Iki uc gun beraber yasadik evde.
Giderin etrafina komur koyduktan sonra tekrar gelmedi ama kazilar bittigi icin gelmemis olabilir.
makinenin yan tarafında kalıyor o gider hafifte bi boşluk var makineyle arasında görüyorum hortumu yerinde duruyor birde büyük deniliyor hayvan için ordan girip çıkıyorsa şimdiye fark etmez miydim acabaAltinda degil ama arkasinda olur duvara baglanan gider
Çamaşır makinesinin borusu görünüyor yanında görünürde bir şey yok ama çekip bi bakayım bide çıkartıp mı bakalım yani öyle anladımYazın 4 gün şehir dışına çıkmıştık. 2 katlı evimiz. 2. Kattayım. Alt katta kayınvalidem falan hepimiz şehir dışındaydık. Eve geldiğimizde banyo giderinin kapağının oynadığını farkettim. Çocuklar yaptı sandım. Daha sonra tıkırtılar gelince anladık ki fare gelmiş. Bir kaç kez çamaşır suyu falan döktük. Daha sonra çamaşır makinesinden tıkırtılar gelmeye başladı. Boruyu bir çıkardık kendileri orayı lokanta sanmış heralde borunun çoğunu kemirmiş. 10 gün falan sürdü bu durum. Bir lavabodan bir makineden derken biz oraları kullandıkça sesler kesildi. Evde olsaydı görürdüm diye düşünüyorum. Çok eşyası olan birisi değilim. Yani demem o ki kullandıkça gitti bizimki. Ama yine de banyo giderinin kapağına ağırlık yapacak bir şey koyuyoruz. Ne olur ne olmaz diye
Buyukleri de var küçükleri de var. O duvarin icinden gideri çekin bir bakin hortuma ne durumdamakinenin yan tarafında kalıyor o gider hafifte bi boşluk var makineyle arasında görüyorum hortumu yerinde duruyor birde büyük deniliyor hayvan için ordan girip çıkıyorsa şimdiye fark etmez miydim acaba
Çıkarıp baktığımızda gördük biz kemirdigini. Ama daha önce ordan seste duyduk. Belki siizinki oraya gelmemiştir dahaÇamaşır makinesinin borusu görünüyor yanında görünürde bir şey yok ama çekip bi bakayım bide çıkartıp mı bakalım yani öyle anladım
Ya taşınmak bizi inanılmaz zorlar ama o kadar kötü oldum ki ilk şokla şuan sizlerle vs yazıştıkça daha hafifledim ama hala korkuyorum iyi ki ses gelmiş de önlem almışım klozet kapağı banyo kapısı her yer açıktı her zaman banyo gider kapağı dahi açık olurdu bazen banyoyu yıkardım kalırdı. Ya eve girseydi evde görseydim. Henüz açığa çıkamadığına inanmak istiyorum klozetin içinden geliyor tıkırtı altındaki borulardan olabilir çünkü direk klozet deliğinde olsa böyle hafif tıkırtı sesi çıkaramaz kaygan mermer tok bi sus olurdu bu baya hani hafif plastik su boruları olur ya onun hışırtısı gibiGaliba siyanür dökmüştü. Taşınmak çözüm değil ki, gittiğiniz yerde de olabilir sonuçta. 6.kata çıkanı duydum. Zehir falan araştırın bence. Kapakları ve kapıyı da açık tutmayın.
Aslında siz söyleyince gelen sesin yukarıda ki yoruma da yazdım klozetten gelen ses gibi değilde daha böyle hafif plastik bir şeyin tıkırtısı gibi yani klozet olsa mermer kaygan bir ses daha tok olurdu bu ordaki boru sesine de benziyor yani ben vik vik bi ses duymadım ama tıkır tıkır uğraşıyor gibi ses geldiÇıkarıp baktığımızda gördük biz kemirdigini. Ama daha önce ordan seste duyduk. Belki siizinki oraya gelmemiştir daha
Şimdi eşime çektirip bakacam allahım inşallah bir şey yoktır çok korkuyorumBuyukleri de var küçükleri de var. O duvarin icinden gideri çekin bir bakin hortuma ne durumda
O boruları delebilir, dikkat edin. Sonra bir ton tamirat parası. Fare zehirlerini araştırıp alın bir an önce.Ya taşınmak bizi inanılmaz zorlar ama o kadar kötü oldum ki ilk şokla şuan sizlerle vs yazıştıkça daha hafifledim ama hala korkuyorum iyi ki ses gelmiş de önlem almışım klozet kapağı banyo kapısı her yer açıktı her zaman banyo gider kapağı dahi açık olurdu bazen banyoyu yıkardım kalırdı. Ya eve girseydi evde görseydim. Henüz açığa çıkamadığına inanmak istiyorum klozetin içinden geliyor tıkırtı altındaki borulardan olabilir çünkü direk klozet deliğinde olsa böyle hafif tıkırtı sesi çıkaramaz kaygan mermer tok bi sus olurdu bu baya hani hafif plastik su boruları olur ya onun hışırtısı gibi
Şimdi çektik baktık eşimde zor çekti hortumu çok sıkıydı gelmedi ve hiç bir şey yok hortumda aktardan nane yağı aldım naftalin aldım bolca döktük hem alafranga ya hemde klozete onun dışında evde bi gider yok umarım çözüm olurO boruları delebilir, dikkat edin. Sonra bir ton tamirat parası. Fare zehirlerini araştırıp alın bir an önce.
Baktık hortum zor geldi eğer oraya girdiyse ordan içeri girme ihtimali yok çok dar hortumun etrafı kapalı ve bir şey yoktu. Aktardan nane yağı naftalin aldık kokusunu sevmezlermiş gece yine dinlerim bakalım gelecek mi ses. Zehir ya da işte asit vs önlemleri almaya devam ederiz sürekli dökerim bir şeylerÇıkarıp baktığımızda gördük biz kemirdigini. Ama daha önce ordan seste duyduk. Belki siizinki oraya gelmemiştir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?