Yemin ederim o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Kızla telefonunda yazışmasını buldum whatsapp da epeyi yazılmışlar sonrada hepsini silmiş bü gün telefonunu kurcalarken galeriyada yazışmaların resmini buldum nedenini bilmiyorum kız yazışmaların resmini çekip eşime yollamışönce bi sakinleşin kesin mi yani nasıl oldu olay anlatırsanız yardımcı olabiliriz belki
5 aylık da bi bebeğimiz var ben asıl bebeğim için üzülüyorumBirincisi ben ne yaptim demekten vazgecin. Siz bir sey yapmadiniz, sadece karsinizdaki adam sadakatsiz cikti o kadar. Bunun sizinle bir alakasi yok, tamamen karsidaki adamin cibilliyetsizligi. Bunu dunyada milyonlarca kadin milyonlarca erkek yasiyor, onlar nasil yasadilarsa siz de ayaga kalkip yasamaya devam edeceksiniz. Aciniz cok taze oldugu icin tabiki acinizi yasayin ama asla kendinizi suclayacak cumleler kurmayin.
Kızla telefonunda yazışmasını buldum whatsapp da epeyi yazılmışlar sonrada hepsini silmiş bü gün telefonunu kurcalarken galeriyada yazışmaların resmini buldum nedenini bilmiyorum kız yazışmaların resmini çekip eşime yollamış
Kimse böyle bir şeyi haketmez sakin olun doğru kararlar vermeye çalışınKızlar ben çok kötü bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum eşimin beni aldatdığını öğrendim bu gün yıkıldım oysaki o kadar güveniyordum eşime beni anlaya bilen varmıdır acaba ben ne yapayım bunu hakedeceğ ne yapdım
Kızlar tam 3 saat önce haberim olsu şu an uyuyor ben yan odada kendimi ağlamaktan helak ediyorum bebeğim de uyuyor evde misafir var nasıl anlatayım ben sakin anlatamıycam bilmiyorum nasıl ama sabahın açılmasını bekliyorum sabah söylüycem ve biletimi alıp anne babamın yanıma gidicemAllah şaşırtıyo işte canım eşine söyledin mi peki ne dedi
gayet mantıklı niye göndersin kiTehdit ve şantaj kokusu alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?