Çok kötüyüm çok

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Kızlar ben çok kötü bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum eşimin beni aldatdığını öğrendim bu gün yıkıldım oysaki o kadar güveniyordum eşime beni anlaya bilen varmıdır acaba ben ne yapayım bunu hakedeceğ ne yapdım

kendinizi neden suçluyorsunuz ki hiç bir insan bunu haketmez asla. nasıl öğrendiniz peki kesin mi yani

Yemin ederim o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözümde yaş kalmadı

Birincisi ben ne yaptim demekten vazgecin. Siz bir sey yapmadiniz, sadece karsinizdaki adam sadakatsiz cikti o kadar. Bunun sizinle bir alakasi yok, tamamen karsidaki adamin cibilliyetsizligi. Bunu dunyada milyonlarca kadin milyonlarca erkek yasiyor, onlar nasil yasadilarsa siz de ayaga kalkip yasamaya devam edeceksiniz. Aciniz cok taze oldugu icin tabiki acinizi yasayin ama asla kendinizi suclayacak cumleler kurmayin.

önce bi sakinleşin kesin mi yani nasıl oldu olay anlatırsanız yardımcı olabiliriz belki
Kızla telefonunda yazışmasını buldum whatsapp da epeyi yazılmışlar sonrada hepsini silmiş bü gün telefonunu kurcalarken galeriyada yazışmaların resmini buldum nedenini bilmiyorum kız yazışmaların resmini çekip eşime yollamış

Allah sabır versin böyle ad. adamlar yüzünden insanlara güvenmeye korkar oldum yemin ederim ya siz sabredin Allah sabrınızın karşılığını verecektir o koca denen insan müsvettesine de cezasını tez zamanda versin inşallah

5 aylık da bi bebeğimiz var ben asıl bebeğim için üzülüyorum

Allah şaşırtıyo işte canım eşine söyledin mi peki ne dedi

Moda oldu aldatmak ne kadar çok aldatma konusu var ilk bebeğini düşün eşini al karşına konuş inş elle tutulur bir tarafı vardır bu durumun

hassiyetsiz herif... kendini suçlamayi birak ilk önce. senin bişey yapmana gerek yoktu o yine yapacagini yapardı.
ama kızın konuşmalarını fotoğraflayip yollamasi enteresan geldi bana

Kimse böyle bir şeyi haketmez sakin olun doğru kararlar vermeye çalışın

Allah şaşırtıyo işte canım eşine söyledin mi peki ne dedi
Kızlar tam 3 saat önce haberim olsu şu an uyuyor ben yan odada kendimi ağlamaktan helak ediyorum bebeğim de uyuyor evde misafir var nasıl anlatayım ben sakin anlatamıycam bilmiyorum nasıl ama sabahın açılmasını bekliyorum sabah söylüycem ve biletimi alıp anne babamın yanıma gidicem

eşinize söylediniz mi?
eğer affedecekseniz hiç söylemeyin, bundan cesaretle daha da yapmaya devam ediyorlar nasılsa ayrılamazlar diye.
eğer söylediysen bence ayrıl.
kanıtları silme. çok acı bir durum ama mantıgı elden bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…