Çok kötüyüm çok

5 aylık da bi bebeğimiz var ben asıl bebeğim için üzülüyorum

Uzulmeyin. Kucukmus. Siz kendinizi cocugunuz icin ve
kendiniz icin toplayin. Yeni bir duzen kurarsiniz. Cocugunuz mutlu bir anne ile buyur. Sevinin ki cocugunuz kucukken yasandi. Bunu yapan adam hep yapar, zaten karakteri belliymis ya siz gormeseydiniz de yillar sonra tam cocugunuzun ergenlik caglarinda,akli ererken yasansaydi. Evet o cocugunuzun babasi ama bu aldatma olaylari ozellikle kiz cocuklarini cok sarsiyor. O yuzden cocugunuz bunu yasamadigi icin mutlu olmaya calisin. Biraz fazla pollyanna oldum ama cocuguma uzuluyorum dediginiz icin buralara girdim. Kendinize bebeginize acimayin lutfen. Hayat inanin devam edecek hem de belki daha guzel devam edecek. Ama su an aciniz var bunu da yasamaniz lazim anliyorum. Lutfen bebeginiz icin dimdik ayaga kalkin.

Kesin kararım yarın ilk uçakla gidicem annemlerin yanına

konuşmanın içeriği ne bi de whatsappı kaldırın tekrar yükleyin öyle yapınca sohbet geçmişini yükleyin diyo yüklerseniz mesajlar belki tekrar gelir

Belli ki eşiniz bir hata yapmış, pişman olmuş. Sonrada mesajlarla tehdit edilmiş. Sakin olup evliiğinize sahip çıkabilirsiniz. Ama bir dahaki pişmanlığın affı olmayacağını eşinize söylemeniz doğru olur.

Sizde o goruntulerin kopyasini alsaydiniz keske. Direk ailenizin yanina gitmenizde dogru degil bence kimi cezalandiriyosunuz ki? Kalip konusmalarida yuzune vurup senin kilini kipirdatmaman lazim birak o ugrassin sen net ol.

Affetme affetme affetmee... Zor bi süreç ama affedincede unutulmuyo sürekli aynı konular açılıyor..sonuç yine mutsuzluk ve pişmanlık.. Mesele senin hakedip etmemen değil onun karaktersizliği.. İlerde keşke ayrılsaydım unutamıyorum olanları diye konu açmak zorunda kalırsın arkadaşım.. Üzme kendini ve gerçekten sinsi olmak zorundasın.. Delillerini al ve ailenin yanına git daha sonra söyle ayrılmak istediğini tabi istiosan..

konuşmalarda ne yazıyo, belki net üzerinden konuluyolar sadece, henüz yüzyüze tanışmadılar
biraz detay versen daha kolay yorum yapıcaz

yanınızda bir aile büyüğünüz olduğunda konuyu açın derim. Siz naifsiniz, bebeğiniz küçük. Allah korusun suçlarsanız başınıza bir şey gelmesinden endişe ederim. Sakın yalnızken konuşmayın. Sen nasıl telefonuma bakarsından başlar üste çıkmaya.

Ve ne konuştukları da önemli. Belki kız sarkıyordur pas vermemiştir eşiniz. Detaylıca bakmak gerek.

Allahım aklımı kaybedicem sabah da bi türlü açılmıyor ki düşündükce deliriyorum

Evli adamlar kudur mu arkadaş
Bu ne yaaa
Daha ufacıcık çoçuklar var daha doğmamış olanlar var
Karısını da geçtim evladından da mı utanmıyo bunlar yaaaa
Allah cezalarını versin böylelerinin

O konuşmaları bütün herkese cümle aleme tüm sülaleye gösterin gerekirse hepsine toplu mesaj atın rezil rüsva edin böylelerini

Allah yardımcınız olsun zor çok zor

Suratına vurdun mu naptı, kızada dava aç canlarına oku. Boşanıcaksan tabi. Bi insan aldatmayı kendine nasıl yakıştırıyor ya, zavallılar...

Ne konuşmuşlar nasıl anladınız aldatma olduğunu?
Arkadaşlarında dediği gibi neden yazışmanın resmini atsın ki durduk yere karşı taraf?

ne tarz bir konuşma geçmiş aralarında.aklıma şöyle bir ihtimal geldi.eşiniz konuşmaları sürekli siliyor siz görmeyin diye.kız da bir türlü ikna edemedi size gerçeği söylemesi için.sizin yakalamanız ve durumu öğrenmeniz için o resimleri atmış da olabilir.erkekler umursuz.kıza niye attın deyince yanlışlıkla oldu deyip çıkmıştır işin içinden.tabi bu dediklerim arlarında iyi bir konuşma geçtiyse geçerli.eğer kavga tarzı konuştularsa eşinizi tehdit etmiş olabilir.o yüzden konuşmalarının içeriğini söylerseniz daha iyi yorum yapılabilir.

Bence hiç bisey söylemeden ben biraz sikildim ailemin yanına gidip kalayim bir hafta de ve gidince oradan arayıp şöyle kapat teli. Muhatap olma yuzyuze. İnkar eder göndermez seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…