Tehdit etmiştir belki... yazışmaları ben saklıyorum gibi...Kızla telefonunda yazışmasını buldum whatsapp da epeyi yazılmışlar sonrada hepsini silmiş bü gün telefonunu kurcalarken galeriyada yazışmaların resmini buldum nedenini bilmiyorum kız yazışmaların resmini çekip eşime yollamış
evde misafır var o uyuyor siz mısafırın yanında aglıyorsunuz..Kızlar tam 3 saat önce haberim olsu şu an uyuyor ben yan odada kendimi ağlamaktan helak ediyorum bebeğim de uyuyor evde misafir var nasıl anlatayım ben sakin anlatamıycam bilmiyorum nasıl ama sabahın açılmasını bekliyorum sabah söylüycem ve biletimi alıp anne babamın yanıma gidicem
Sakin ol canim,nasil ogrendin?eminmisin?Kızlar ben çok kötü bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum eşimin beni aldatdığını öğrendim bu gün yıkıldım oysaki o kadar güveniyordum eşime beni anlaya bilen varmıdır acaba ben ne yapayım bunu hakedeceğ ne yapdım
O resimleri kendi teline yollasaydin..yazismalarin fotosunu cek kendine yolla delil topla..oyle cekip gitmekle falan kendini haksiz duruma dusurme..zaten inkar edicektir o yuzden delil topla canim ve sakinlesmeye calis anliyorum cok zor bir durum ama sogukkanligini koru.Kızla telefonunda yazışmasını buldum whatsapp da epeyi yazılmışlar sonrada hepsini silmiş bü gün telefonunu kurcalarken galeriyada yazışmaların resmini buldum nedenini bilmiyorum kız yazışmaların resmini çekip eşime yollamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?