Çok kötüyüm ikizlerim var ve hamileyim:((((

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
evet kızlar yaklaşık 1 saat önce şüpheler üzerine test yaptık ve sonuç maalesef pozitif ne yapıcam ben şimdi ikizlerim 2 yaşında bile değiller zaten yeterince yoruluyorum hiç beklemiyordum şoktayım ne yapıcam ben şimdi eşim aldıralım diyor bende istemiyorum ne olur bi akıl verin çok moralim bozuk mafoldumben

Tuhhhhhh uzuldm valla cnm sen dogur bana ver kızzzzz olmazmı saka bır yana

allah yardımcın olsun zor ya daha cocuklar kuucukken tekrar bebek gelmesı her yonden

valla aldır demek cok zor gelıo bana allah yardımcın olsun cnm tekrar

sakın aldırma canım benim rabbim verir bi kolaylığını anne olmak gibisi var mı? şöyle düşün ikizlerinden birine kıyabilir misin? hiç sanmıyorum peki ona kıymaya hakkın var mı? ne olur kötü düşünme bak bundan 2 yıl sonrayı üşün büyümüş 3 evladın olacak inşallah. rabbim bizede nasip etsin o duyguyu

sakın aldırma zor olur ama büyürler,aldırırsan ömrün boyunca onu vicdan azabıyla yaşarsın..

naptınız canım ya, allah sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin, sezeryan olursan tüplerinide bağlattır

Ikizler yeterince zaman aliyordur ama diger bebiste yola cikmis bile..
Yukarida ki arkadas guzel bir ornek vermis. Yavrularindan birisine kiyabilir misin?
Bi kolaylik bulunur elbet.
Hakinizda hayilisi

Sakın nolur arayıpda bulamayan var bak :) Ailen yardımcı olur Allah bir kolaylığını verir.

canım bence sakın ama aldırma sonra ıcınde hep pısmanlık olr dogana kadr ıkızlerın 3 yasına yaklasır zaten buyur gıderler tamam cok zor ben bı taneyle zor ugrasıyorum ama allah vermıs lutfen kıyma bilmiyorumkismile

az önce tamda diğer konunuza bakıyordum yazınızı gördüm 17 aylıkmış oğullarnız.
bütçeniz varsa doğurabilirsiniz. ama bakmak çok zor derseniz siz bilirsiniz.
bünye sizin en doğru kararı siz verirsiniz.
fisfisfis ben olsam doğrurdum sanırım.. :kedi:

Bak şimdi ikizlerini olmadığını düşün kıyabiilirmisin onlarda öyle yüzünü görmemekle değişen bişey yok

kızlar gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı eşim aldıralım diyor kafayı iyice yersin diyor tam çocuklar biraz büyümüşken ne yaparız diyor haklıda yardımcı tutacak maddi güç yok sadece annem var arada sırada yardıma gelecek bu gece yaptık testi sonuç çift çizgi olunca ağlama krizine girdim daha yeni toparlamaıştım kendimi şimdi yine aynı şeyleri üstelik 3 çocukla çok zor nasıl yaparım bilmiyorumki ilk bebeklerim uzun uğraş sonucu tüp bebekle dünyaya geldiler şimdi ise kendiliğinden oldu gerçekten şaşkınım

Herkesin fikri o minicik yavrunun gulucuklerinden daha mi onmeli..
Hem ikizler tup bebekmis, bu kendiliginden oluvermis.

kim gulecek ya birakin su herkes icin yasamayi . kendiniz icin yasayin.
hem bak ne guzel rabbim sana bence hediye gondermis kendiliginden olmus ikizlerin icinse ugrastin.
bence sukr etmelisin hem belki bu bir test allah korusun ikizlerine birsey olsa ne yaparsin aldirma bebegini onunda rizki varmis ki gelmis.

ikizleriniz zaten tedaviyl olmuş bu size sunulan güzel birşey bence.çok zor ooacaktır ama keyifli olur ileride.tüplerinizi baglatırsınız bu dogumdna sonra...

Neden gülsünler ablamında sık aralıklı ols,du düşünsene 83-83 ve 86 doğumlu şimdi ikisi evli torunu bile var :) gülecek olan :mymeka:laelaelaelaelae:dilcikar:

Son düzenleme:
millet dönüp kendine gülsün,yıllarca evlat arayanlar var,bırakın herkesi güzel geniş bir aile olurusnuz işte..

korkuyorum kızlar gerçekten çok korkuyorum hala olayın şokundayım bebeklerim çok ufak onların peşinden koşturmaktan nasıl hamilelik geçiririm ben

olumlu düşünceleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim bana bu saatte moral veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…