Çok kötüyüm ikizlerim var ve hamileyim:((((

canım bu çok güzel bir haber şok olabilirsin allah bizim gibi aratmaasın o daha zor ne kadar güzel belki bir belki ikiz bebişlerin gelecek allah ömrünü versin bebeği aldıralım demiş eşin allah elinizdekileride alırsa bide onu düşünün allah ama bağlatma yapabilrsin işte eğer istemiyorsan o var yani

Arkadaşım çok pardon ama daha önce neden 3. Bebeği istiyorum diye konu açtın madem açtıysan şimdi neden vazgeçiyosun bende okumuştum o konunu da şaşırmıştım.çocuk oyunumu bu...
Bluz alıp geri iade etmek değilki bu bir can gelecek dünyaya yada onu öldüreceksin.
Benim anlamadım korunmadığın halde mi hamile kaldığına üzülüyosun.yoksa korunduğun haldemi hamile kaldın.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın henüz bir anne değilim ama zor olacağı açık ve net belli.
Ama rabbim ne diyor sen tedbirini al takdiri benden
eğer korunduğun için hamile kaldıysan aldırma derim rabbim sana gönderdiyse bi bildiği var. Ama korunmuyorsan ve hamile kaldıysan diyecek lafım yok.
Hele birde aldırırsan vicdan azabın nasıl geçer hiç bilmem
rabbim feraha çıkarsın beterinden korusun

ikoncan naptın geri dönmedin.neye karar verdin.sakın bebebginee kıymaaaaa.

bu topiği açan şahıs (sanırım tam olarak adı üstünde bir ikoncan kendileri?) maalesef sizler burda bu konuya devam edip üzülürken o başka topiklerde dizi yorumları yapıp, behlülle bihterin aşkını tartışıyo. yok böyle bişey, Allah akıl fikir versin ne deyim, yani kimselere saygısızlık etmek istemiyorum ama böylesine hassas bi konuda topik açıp milleti feverana boğup üzmeye sonra da hiçbişey yokmuş gibi başka yerlerde dizi yorumu yapıp pasta börek tarifi yapmak site üyelerine büyük haksızlık ve de böylelerini önce Allaha sonra site yönetimine şikayet ediyorum. Ayıptır yahu, burda çocuk sahibi olamayan bi sürü insan var, niye insanları üzüp kendin de Bihtere üzülürsün ki sevgili ıkoncan, yoksa kendinle benzerlik mi buldun Bihter'le.???

sakın yapma tatlım...bak bize yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz...

-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
öncelikle saçmalayan birçok arkadaşımıza diyecek hiçbir kelime bulamıyorum pess artık ben konuyu tabiki takip ettim ama benim bilgisayarımdan dolayı heralde bir konumu bulamadım bununla beraber o yüzden de sizleri bilgilendiremedim ne kadar bayılıyorsunuz hemen insanları karalamaya yok dizileri takip ediyodur o şimdi falan filan siz napıuyosnuz peki bu siteye niye giriyosunuz ahkam kesmeyemi millete çat çut laf dizmeye sizene istediğim diziyle ilgilenirim kafamı dağıtmak istedim suçmu editörlere söyleyinde sizi hamilelerden sorumlu topik uzmanı yapsınlarlmaz: neyse bu arada konumu bulduğuma sevindim tabiki beneğimi aldıramadım 3. ayımın içindeyim gayet rahat gidiyor platese başladım bir yandan herşey yolunda iyiki böylr bir karar vermişim

hehh bak şimdi iyiki böyle bir karar vermişim diyorsun.kararından ötürü seni tebrik ederim en doğru olanını yaptınn.çünki sen bir annesin kıyamazdın yavruna
sana azmı dil döktük valla sevindim.2 yada 3 yıl zor geçer ama sonra iyiki doğurdum dersiniz

hah şöyle güzelcim ya sevindik bak şimdi, niye kızdın ki bu kadar sevgili arkadaşım, birazcık empati yap, bizler de seni merak ettiğimiz için acaba şimdi nasıl diye girdiğin topiklere girmek zorunda kaldık, bi de ne görelim behlülü bihteri gırla gidiyo, hamilelikten filan da hiç bahsetmediğin için dedik herhal bu bihter kılıklı ikoncan bebeyi de acımadan aldırdı şimdi de behlülün peşine düşmüş, bi de behlül sonun geldi diye köşe yazını değiştirmişin sen seyreyle bizdeki hayal kırıklığını, ve de kızgınlığı...Çok üzgünüm çoook

işte böyle, sonuç olarak biz iyiniyetliyiz, ben 4 tane bebeğimi kaybettim o yüzden fazla tepki vermiş olabilirim. seni kırdık üzdüysek affola. bebişin için çok sevindik, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
kaydirigubbakcemile3

öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan ama inanın açtığım bu konuyu bulamadım heralde arkadaşlar arasında tartışma çıktı konum silindi sandım daha yeni gördüm bende yoksa hiçhabersiz bırakırmıyım bende konu devamı getirmeyen arkadaşlara çok kızıyorum gerçekten merak ediyoruz çünkü.bende kırıcı bişeyler yazdıysam sinirle bende özür diliyorum ama ogün çok kötüydüm gerçekten kafamı biraz dağıtayım diye girdim aşkı memnu topiğine ve daha sonrada tabi girdim (laf aramızda behlülü çok seviyorum eğer oğlum olursa adı kesin kıvanç olucak):kedi: yoksa tabiki konuya bak konu sahibesinin yaptığına bak durumuna düştüm ister istemez ..senin için çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene şu an varsa allah bağışlasın yoksa allah en kısa zamanda sanada versin canım bende uzun zaman anne olmayı bekledim az çok bilirim allah kimseye bu duyguyu vermesin:sinifsinif: kaydirigubbakcemile5 tekrar iyi dileklerin için teşekkür ederim kırdıysam bende tekrar özür diliyorumolumunekankayizsmile[/QUOTE]

yok kız adını kıvac koyda onun kadar sarı olmaz ınş oglun sempatiksalakcinni
sızde sorun neydı neden uzun zamn bekledın cocuk ıcın ıkoncan ???????

Sakin haaa!!! Ablamda aldirdi bebegini. Nedenleri asagi yukari seninle ayniydi. Su an coooooook pisman. Hep ruyalarina girdi. Ve depresyona girdi. Ne olursa olsun yapma.. Allah kolaylik verir.. Lutfen yapma..

sızde sorun neydı neden uzun zamn bekledın cocuk ıcın ıkoncan ???????[/QUOTE]

canım bizde belli bir sorun yoktu yani sebepsiz interfilite idi çıldırmamak yani içten değildi ne tedaviler neler neler denedik ama olmadı 3.5 sene bekledik sonunda tüp bebek yaptık ilk seferdede tuttu şimdi ise kendi kendime hamile kaldım şans işte

sızde sorun neydı neden uzun zamn bekledın cocuk ıcın ıkoncan ???????

canım bizde belli bir sorun yoktu yani sebepsiz interfilite idi çıldırmamak yani içten değildi ne tedaviler neler neler denedik ama olmadı 3.5 sene bekledik sonunda tüp bebek yaptık ilk seferdede tuttu şimdi ise kendi kendime hamile kaldım şans işte[/QUOTE]

strestendır zaten 3.5 yl bebek sahıbı olmamanın sebebı allh ıste
bızede duanı eksık etme ne olursun
buna cok ıhtıyacım var ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…