evet kızlar yaklaşık 1 saat önce şüpheler üzerine test yaptık ve sonuç maalesef pozitif ne yapıcam ben şimdi ikizlerim 2 yaşında bile değiller zaten yeterince yoruluyorum hiç beklemiyordum şoktayım ne yapıcam ben şimdi eşim aldıralım diyor bende istemiyorum ne olur bi akıl verin çok moralim bozuk mafoldumben
sakın yapma tatlım...bak bize yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz...evet kızlar yaklaşık 1 saat önce şüpheler üzerine test yaptık ve sonuç maalesef pozitif ne yapıcam ben şimdi ikizlerim 2 yaşında bile değiller zaten yeterince yoruluyorum hiç beklemiyordum şoktayım ne yapıcam ben şimdi eşim aldıralım diyor bende istemiyorum ne olur bi akıl verin çok moralim bozuk mafoldumben
bu topiği açan şahıs (sanırım tam olarak adı üstünde bir ikoncan kendileri?) maalesef sizler burda bu konuya devam edip üzülürken o başka topiklerde dizi yorumları yapıp, behlülle bihterin aşkını tartışıyo. yok böyle bişey, Allah akıl fikir versin ne deyim, yani kimselere saygısızlık etmek istemiyorum ama böylesine hassas bi konuda topik açıp milleti feverana boğup üzmeye sonra da hiçbişey yokmuş gibi başka yerlerde dizi yorumu yapıp pasta börek tarifi yapmak site üyelerine büyük haksızlık ve de böylelerini önce Allaha sonra site yönetimine şikayet ediyorum. Ayıptır yahu, burda çocuk sahibi olamayan bi sürü insan var, niye insanları üzüp kendin de Bihtere üzülürsün ki sevgili ıkoncan, yoksa kendinle benzerlik mi buldun Bihter'le.???
öncelikle saçmalayan birçok arkadaşımıza diyecek hiçbir kelime bulamıyorum pess artık ben konuyu tabiki takip ettim ama benim bilgisayarımdan dolayı heralde bir konumu bulamadım bununla beraber o yüzden de sizleri bilgilendiremedim ne kadar bayılıyorsunuz hemen insanları karalamaya yok dizileri takip ediyodur o şimdi falan filan siz napıuyosnuz peki bu siteye niye giriyosunuz ahkam kesmeyemi millete çat çut laf dizmeye sizene istediğim diziyle ilgilenirim kafamı dağıtmak istedim suçmu editörlere söyleyinde sizi hamilelerden sorumlu topik uzmanı yapsınlarlmaz: neyse bu arada konumu bulduğuma sevindim tabiki beneğimi aldıramadım 3. ayımın içindeyim gayet rahat gidiyor platese başladım bir yandan herşey yolunda iyiki böylr bir karar vermişim
öncelikle saçmalayan birçok arkadaşımıza diyecek hiçbir kelime bulamıyorum pess artık ben konuyu tabiki takip ettim ama benim bilgisayarımdan dolayı heralde bir konumu bulamadım bununla beraber o yüzden de sizleri bilgilendiremedim ne kadar bayılıyorsunuz hemen insanları karalamaya yok dizileri takip ediyodur o şimdi falan filan siz napıuyosnuz peki bu siteye niye giriyosunuz ahkam kesmeyemi millete çat çut laf dizmeye sizene istediğim diziyle ilgilenirim kafamı dağıtmak istedim suçmu editörlere söyleyinde sizi hamilelerden sorumlu topik uzmanı yapsınlarlmaz: neyse bu arada konumu bulduğuma sevindim tabiki beneğimi aldıramadım 3. ayımın içindeyim gayet rahat gidiyor platese başladım bir yandan herşey yolunda iyiki böylr bir karar vermişim
hah şöyle güzelcim ya sevindik bak şimdi, niye kızdın ki bu kadar sevgili arkadaşım, birazcık empati yap, bizler de seni merak ettiğimiz için acaba şimdi nasıl diye girdiğin topiklere girmek zorunda kaldık, bi de ne görelim behlülü bihteri gırla gidiyo, hamilelikten filan da hiç bahsetmediğin için dedik herhal bu bihter kılıklı ikoncan bebeyi de acımadan aldırdı şimdi de behlülün peşine düşmüş, bi de behlül sonun geldi diye köşe yazını değiştirmişin sen seyreyle bizdeki hayal kırıklığını, ve de kızgınlığı...Çok üzgünüm çoook
işte böyle, sonuç olarak biz iyiniyetliyiz, ben 4 tane bebeğimi kaybettim o yüzden fazla tepki vermiş olabilirim. seni kırdık üzdüysek affola. bebişin için çok sevindik, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
kaydirigubbakcemile3[/QUOTEolumunekankayizsmile
öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan ama inanın açtığım bu konuyu bulamadım heralde arkadaşlar arasında tartışma çıktı konum silindi sandım daha yeni gördüm bende yoksa hiçhabersiz bırakırmıyım bende konu devamı getirmeyen arkadaşlara çok kızıyorum gerçekten merak ediyoruz çünkü.bende kırıcı bişeyler yazdıysam sinirle bende özür diliyorum ama ogün çok kötüydüm gerçekten kafamı biraz dağıtayım diye girdim aşkı memnu topiğine ve daha sonrada tabi girdim (laf aramızda behlülü çok seviyorum eğer oğlum olursa adı kesin kıvanç olucak):kedi: yoksa tabiki konuya bak konu sahibesinin yaptığına bak durumuna düştüm ister istemez ..senin için çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene şu an varsa allah bağışlasın yoksa allah en kısa zamanda sanada versin canım bende uzun zaman anne olmayı bekledim az çok bilirim allah kimseye bu duyguyu vermesin:sinifsinif: kaydirigubbakcemile5 tekrar iyi dileklerin için teşekkür ederim kırdıysam bende tekrar özür diliyorumolumunekankayizsmile
öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan ama inanın açtığım bu konuyu bulamadım heralde arkadaşlar arasında tartışma çıktı konum silindi sandım daha yeni gördüm bende yoksa hiçhabersiz bırakırmıyım bende konu devamı getirmeyen arkadaşlara çok kızıyorum gerçekten merak ediyoruz çünkü.bende kırıcı bişeyler yazdıysam sinirle bende özür diliyorum ama ogün çok kötüydüm gerçekten kafamı biraz dağıtayım diye girdim aşkı memnu topiğine ve daha sonrada tabi girdim (laf aramızda behlülü çok seviyorum eğer oğlum olursa adı kesin kıvanç olucak):kedi: yoksa tabiki konuya bak konu sahibesinin yaptığına bak durumuna düştüm ister istemez ..senin için çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene şu an varsa allah bağışlasın yoksa allah en kısa zamanda sanada versin canım bende uzun zaman anne olmayı bekledim az çok bilirim allah kimseye bu duyguyu vermesin:sinifsinif: kaydirigubbakcemile5 tekrar iyi dileklerin için teşekkür ederim kırdıysam bende tekrar özür diliyorumolumunekankayizsmile
yok kız adını kıvac koyda onun kadar sarı olmaz ınş oglun sempatiksalakcinni
sızde sorun neydı neden uzun zamn bekledın cocuk ıcın ıkoncan ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?