Çok kötüyüm ikizlerim var ve hamileyim:((((

korkuyorum kızlar gerçekten çok korkuyorum hala olayın şokundayım bebeklerim çok ufak onların peşinden koşturmaktan nasıl hamilelik geçiririm ben

su an boyle dusunmen normal eminim daha yeni yeni toparlaniyorsun. ama olmiyacak diye birsey yok. her zorlugun birde kolay tarafi vardir.yavas yavas buyurler .

Bir üye vardı ilk kızı kaç yaşındaydı bilmiyorum ama ikinci ikiz oldu yaşgünlerini bile yaptılar tabiki bir miktar zorlukları olacak ama nasip böyleymiş napalım

bak benim bi arkadaşım kayınvalde yanında yaşıyor 2 oğlu var ilkokula gdiyor ve hamile kaldı ve maddiyatsızlıktan özel doktora bile gidemedi sadece hamilelik döneminde 1 kere gitti ve ikiz olduğnu öğrendi ve bir kız bir oğlan demişler. sonra doğum yaptı iiside erkek çıktı ve teki pembe kundaktaydı düşünsene güzelim bu kişini eşinin bi işi yok engelli ve köyde yaşıyorlr bu kadın yazın tarlaya sabah ağıragidiyor. onun kadarda mı durumun sabrın yok. bak bana ben arıyorum doktor bana yüzüme baka baka tedavisiz çocuk sahibi olamazsın dedi ne acı değil mi.

yarın doktora gidicem kızlar sizleri durumdan haberdar ederim inş test yanlış çıkmıştır nediyim

tabiki öylesi en isabetlisi bir kan testi yaptır bakalım:) dua ederiz sana :)

amin canım önceden tam 3 yıl doktorlarda kaldık olmadı en son tüp bebekle hamile kaldım nasıl sevinerek ama şimdii kafasızlığımın cezasını çekiyorum aldırırsam vijdan azabı duyarmıyım bilmiyorum ya sonra pişman olursam diye korkuyorum

aldirirsan tabiki vicdan azabi duyacaksin .ama aldirdikdan sonra geri gelmiyecek.
benim bir arkadasim aldirmisti bebegini ondan sonra bidaha toparlanamadi.gece kabuslar goruyorum bebek hep hesap soruyor diyordu en sonunda hastanelik oldu.
aldirmakla sukursuzluk etmis olucaksiniz.

bende bundan korkuyorum ama bir yandan üç çocuk zorluğu düşündürüyor beni

bende bundan korkuyorum ama bir yandan üç çocuk zorluğu düşündürüyor beni

bebeginiz olmazken 1 raziyken allah size 3 tane verdi simdide zorlugunu dusunuyorsunuz insanlar gercekten sukursuz ve doyumsuz rabbimiz kullarina yaranamiyor.
verir niye verdin deriz bahaneler uretiriz vermez allahim banada ver ne olur rabbim diye geceleri aglaya aglaya dualar ederiz.
lutfen ya lutfen armut pis agzima dus olmicak tabiki hicbisey zorluklari olucak ama imkansiz degil . ard arda doguran kadinlar var zorluk cekmiyorlarmi cekiyorlar zoru veren allah kolayliginida verir.

size vicdan yüklemesi yapamam. çünkü bizler duygularıyla yaşayan canlılarız. yani o çocuğu doğurmakda sizi bunalıma sokabilir aldırmakta.
bunun kararını en iyi siz verirsiniz. o yüzden bizlerin yorumlarında çok da etkilenmeyin derim.
eşim 33 yaşında ve çevrem sürekli çocuk sahibi olmamız konusunda baskıcıydı. hamileliği şuan benim psikolojim kaldırmaz dediğimde de yüzünü görünce seversin bilmem ne derken. burada bir tanıdık doğum sonrası depresyonuna girmiş 6 yıllık evliymiş bebekleri oldu bebeği camdan atmış ama hamileliği boyunca ağlamış üzülmüş doğuruncada sevememiş. olmadım mı olmuyor işte. kimimiz çok arar her çocuğa deli olur kimimzde hazır değildir. hepimiz ayrı bambaşka kişilikleriz. ayşeye fatmaya kimselere benzemeyiz. cinsiyetlerimiz aynı ruhlarımız farklı o yüzden bizlerin doğrularına çok fazla takılmayın.
eğer bir çırpıda 3 bebeği de büyütür ileride de rahat ederim diyorsanız doğrun:)
ama 2 oğllanın maddi manevi zorlukları size yetiyorsa zorlanmayın enine boyuna düşünün.

aldırıp gunaha gırme bence rızkı varmıs bu dunyada allh saglıklan kucagına alamyı nasp etsın.ayben bır taneyı bulmaıorum sen 3.gelıo dıe yakınıosunİ:))))))))))

düşünmekten sabaha kadar uyuyamadım kızlar öyle düşündüm olmadı böyle düşündüm olmadı sanırım aldırıcam çünkü bakıcak kuvveti göremiyorum kendimde eğer ben bu çocuğu doğurursam ben biterim maddi yönünü bir kenara bıraktım manevi yönden mahvolurum allahım bana yardım et nolur nasıl kalkıcam böyle bişeyin altındannnmafoldumben

ne desem bilemedim...başlığı okumak bile içimi öyle burktu ki...lütfen bu sitede 'aldırmak' kelimesi kullanılmasın.çünkü bazılarımıza küfür gibi geliyor ne yazık ki...

canım bende kaç yıl çocuk için uğraş verdim senin dediğine bende katılıyorum bende çok kızardım ama inan insanın başına gelmeyince anlamıyor ben hiç istermiyim ama inan başka çıkar yol bulamıyorum kafayı yicem düşünmekten artık ama diğer bebeklerimi düşünüyorum onlara faydam nasıl dokunur iyicebunalıma girerim kendim itanıyorum oldu birkez bir kaza ensonyaptıracağım şey diyordumama büyük konuşmamak lazımmış nasıl yapıcam böyle bişeyi zatenonun derdindeyim

demek ki gelen her yeni gün eski yaşanan acıları unutturabiliyor...eğer eskiden ben de çocuk sahibi olmak için ağladım,uğraştım, çaba verdim ve şimdi de yeni gelenlere yer yok diyebiliyorsanız elbette ki bu bebeği aldırdıktan sonra da unutmanız çok zamanınızı almayacaktır...

açıkcası aldırma fikrinize üzüldüm ,umarım vicdanınız rahat olur daha sonraki hayatınızda.manevi boyutunu düşünün ha onu aldırmışsınız ha ikizlerinizden birini öldürmüşsünüz ne fark ederki..ikisi can,ve tedaviyle çocuk sahibi olmuş birisiniz bu bebegin kıymetini en iyi siizn bilmeniz gerekir...

bu yazını okudugumda aglamamk için kendimi zor tutuyorum neden mi çünki 1.5 yışldır bebek istemem ragmen olmadı 2 kere düşük yaptım ama şimdide hamile kalmıyorum şuan san verilen ne büyük bi lütuf isteyipte olmayan o kadar insan var ki bence korkma sevin ki allah aratmadan verdi bundan sonrada korunmana özen gösterirsin kimsenin yaşam hakkını elinden alamayız allah ona can vermiş rızkınıda verir onu yapan sensin bence tadını çıkar

bence aldırman büyük yanlış olur onun dünyaya gelme hakkını elinden almış oluyorsun. sen bilrisin diyemiycem benim fikrim kesinlikle aldırmamam yönünde.

suan aglarken yazacak dermanım yokken senin baslıgı görünce okuyu verdim
allahım istiyenlere vermiyo galiba ben 4 yıllık evliyim ve şimdide egatif sonuc aldım her ay bi ümit götürdü dermanım kalmadı sakın aldırma bebegini büyürler birlikte baskada bişey demiyorum koca bi hovlu ısladı gözyaşlarımla allah vermesse vermiyo zaar isyan etmemek elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…