Çok kötüyüm ikizlerim var ve hamileyim:((((

aldırma bebeğini...yazık sen onu aldırırken ikizlerinin başına bişey gelicek belki sakın haaa sakın

strestendır zaten 3.5 yl bebek sahıbı olmamanın sebebı allh ıste
bızede duanı eksık etme ne olursun
buna cok ıhtıyacım var (((([/QUOTE]

canım benim en kısa zamanda sizlerde anne olun inşallah allah tüm bebeği olmayanlara bebek nasip etsin sağlıklı bissürüüüü bebişiniz olur inşallahhhh:Saruboceq:

insan öldürmekle aynı şey..tüp bbek denemelerinde yaşadığın olumsuz sonuçları hatırla nasıl mahvolmuştun..bebeklerin ikiz değil üçüz olsaydı onlardan birini aldırabilir miydin?senin yerine olmak isteyen binlerce insan var..daha bu gün olumsuz bi sonuç daha aldım..
çok iyi düşün..dini açıdan düşün..

kadın aldırmadım bebeğimi mutluyum platese bile başladım diyor siz hala aldırma diye yazıyorsunuz kaydirigubbakcemile3 Alemsiniz vallahi

bebegini aldırmamana cok sevindim canım allahım saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah...

sana gerçekten şaşırdım .... rabbim allahımmm sana bi nimet vermişş belkide deneme amaçlıııı kendiliğinden seniii sınıyooo ve sen aldırmaktan bahsediyosunnn bu ne cahillikkktirr.. nekdar günahtırr ben senn yerinde olsammm şöle düşünürüm ya ikizlerinden birine bişey olsaaa gerçii eğer aldırrsan olur .. allahımm sana dünyann en harika şeyini vermişşş ... yapma sakınnn şeytana uyma her şerli olayda bi hayır çıkacanı unutma... bundada vardır bi hayır sanane elelamden o ne der bu neder sakınn yapma kardeşim ... aldırma

esracıgım aldırmadı zaten bebegını dogracak allhın ıznıylen
ayyyyyyyyyy bu vıdeo ne kadar ıgrenc mıdem bulantıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…