Çok kötüyüm ikizlerim var ve hamileyim:((((

bebek bekleyen okadar çok insan var ki ama nasip işte
hayatta herşey bi sınav tabiki senin içinde çok zor 3 çocuk kolay değil ama rızkıda kolaylığıda allah verir unutma bence büyük bi hata olur aldırman günahı okadar büyük ki artı vicdan azabıda var allah yardımcın olsunn

bence kürtaj kesinlikle cinayet.bir anne baba kendi evladını nasıl öldürür.ben çok karşıyım.şuan ikizlerden birinin biyerine bişey olmasını ister misiniz.bence aynı şey.hem ayrıca insanlar önlemini almalı.almadıysa o çocucuğun günahına girme hakkınız yok.

canım arkadaşım netten birkere kürtaj videosunu izlesenee içinde sana sımsıkı sarılmış bebeğe neler yapıolar...
mart ayının 12 sinde bende test yaptımsenin gibi resmen şok geçirdim bütün bina duydu ağlayışımı çünkü 7 aylık bir oğlum vardı sezeryanla doğum yapmıştım en az 2 sene geçmesi gerekirken bende sadece 7 ay geçti şimdi oğlum 9 aylık karnımdaki ise 4 aylık o da erkek çok acılar çekiyorum güsel dikiş atmadıkları için sirekli sezeryan yerim şişio ağrıo hiç iileşmemiş amaa ne oğlumdan nede ondan vazgeçerimmm bu rabbim verdiyse mutlaka ayarlamıştırr unutma allah sevdiği kullarla alış veriş yaparmışki senden çocuğunu almadı sana bir melek daha verdii biliyorum hayat senin hayatın ama dediğim videoyu izle beni çok etkiledi izledikten 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim bennn yapma arkdaşımmm günaha girmee bırak rızkıyla sana gelsinn Allah yar ve yardımcın olsunn...

Allah verir kolaylıgını hiç merak etme. Sakın aldırma.. benim ablamın da bebegi 10aylıktı hamile oldugunu öğrendi ikisi birden büyüdüler bile. Tabi ki zorlanacaksın ama büyüdüklerin de unutacaksın bile. ılk bebeklerin üstelik ne zorluklarla olmuş. Yüce rabbimin mucizesi bence bu size hediye göndermiş. Hem nasıl kıyılır ki ...
Allah'ım olmayan herkeze nasip etsin ben de cok uğraşlardan geçtim de rabbim verdi yavrumu.

valla bir ikiz annesi olarak ne desem bilemedimm

benimde 21 aylık ikizlerim var çok youldum onları büyütürkenn hemde çok sende bilirisn ya ama bi güşlücükleir yetiyor

aldır desemm nasıl kıyılır
aldırma desem senin için çok zor olacak daha rahatlayamaışken
çocuklarına yetebilecekmisin bunu düşün
bende snein gibi bi şüpheyle gitti biokimyasal gebelik çıktı ma eger tutsaydı aldırcaktım sanırım

aldırmanı hiç tavsiye etmem canım. düşünsene bir sürü insan bebek sahibi olmak için uğraşıyor. Allah sana nasip etmiş. ben ce iyi düşün en doğrusuna karar vereceksin.

Şimdi millet ne der güler müler bunları geçin...
Millet için yaşamıyoruz bu hayatı. Gülen gülsün.. Hayat sizin hayatınız yavru sizin yavrunuz doğurmak istiyorsanız kimseyi ilgilendirmez...
Öte yandan ona iyi bir imkan sağlayamayacaksanız ikizlerden zaten yeterince yorulmuşsunuz ona iyi bir anne olamayacaksanız topluma psikolojisi bozuk bir çocuk daha eklenecekse de durup düşünün derim. Çokk samimi bir ablamın ikizleri oldu. Resmenn hayatı değiştii. Kadın tüm hayatını onlara endeksledi. ondan biliyorum yani izi bebeklerin ne kadar zor olduğunu... lütfen dikkatli düşünün ve pişman olmayacağınız şekilde doğru kararı verin...

aldırmanı istemen canım.
ama senin için zor olacak hemde ikiz bebek annesiyken
hakkında hayırlısı canım.

yaaa hayir yapma lutfenn,(anliyorum zor olacak senin icin)ya ikizlerin buyunce bi daha bebek istersen vede olmazsa, ya tedavi bile kar etmezse..bu sana verilmis bi hediye bence..allaha guven ins kolalik verir.ins seni hic yormayan akilli uslu bi bebek olur..katil olmaa lutfen..

ayy çok zor bir durum .bebeğim 5,5 aylık en korktuğum şey. çok zorlanacaksın ama aldırma derim bende. ben de çok üzülürdüm, benim de çok gelicek kimsem yok.ama ben de aldırmazdım.rabbim hayırlısını verisn.

lütfen aldirmayin!!!allah elbet kolayligini verir...unutmayin ki allah o acini verdi her iste vardir bi hayir birakin o da yasasin kardesleriyle hem o dogana kadar onlar bi sene daha büyümüs olucaklar....insallah aldirmazsiniz o kadar cocuk sayibi olmak isteyen varken allah size bir kere daha vermis

kesinlikle aldırma yavrum ya kıyma ona rabbim nasip ettiyse mutlak bi bildiği vardır allah korusun ya ilerde ikizlerine bişi olursa benim komşumda tüp bebek yaptı 2 kızı oldu aynı senn gibi yine hamiş kaldı oda kız oldu şimdi dışarı çıkıyo 2 si arabada 1 i yannda oda insan vallaha rabbim sorar sana kesinlikle hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aaa ne aldırması bizim elimize geçmio sakın o hataya düşüp vebalini alma.bi cana kıyılırmı cnm.

daha bide ikizler tüp bebekle olmuş bu normal yolla.ay aşk olsun sana burda sevincini paylaşmalısın bizimle allahım sana normal yolla nasip etmiş bacım daha ne istiosun

canım eski actıgın topikte yeniden anne olmak istiyorum diye yazmışsın allah gönlüne göre vermiş lütfen aldırma bak bizlere bebek olsun diye yapmadıgımız şey kalmadı kıyma o güzel melege lütfenmafoldumben

Canım eski konuna baktım bende , ikizlerinin üstüne bu kadar çok, 1 bebek istemişsin ve Rabbimde vermiş. Ne güzel ki sen istemişsin, Rabbim de nasip etmiş. Konunda şimdiye kadar senin açından bakıp hak vermiştim ama daha önce açtığın bu konuyu görünce hak veremedim malesef. Bu kadar istediğin bir evlattan şimdi vazgeçmeye hakkın yok bence.

saglıkla dogsun.bundan sonra yapacak bişey yokk.ikizlerde o ara biraz daha büyürler.hamilelgin sırasında tuvalet egitimleriyle ögraşırsın..bebek dogmadan alışsınlar.sana kolaylık olur.yani hamileleginde bi düzene koymaya çalışş.ilk zamanlarda eşin izin alır...binaz annen.binaz kayınvaliden gelerler.öyle böyle büyür üzülme.allah kolaylık verir elbet.bence aldırmaa.yıllar geçtikçe keşke dersin.şimdi oda büşümüştü dersinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…