- Konu Sahibi watershine
-
Arkadaşlarım lütfen oh olsun iyi olmus gibi mesajlar atmayın her ınsan hata yapar ve sız boyle dedıkce daha da güçsüzlesıp kendımden nefret edıyorum ıyıce. Ben oyle cok mala mülke düskün bırı değilim, belkı ozendığımden yol arkadasıma cok büyük haksızlıkta bulundum ve farkındayım. Yanı neredeyse kafama kadar kuma gömüp teker teker sız de tokatlıcaksınız. Tokat onemlı değıldı canımı yakan esımın kardesıme vururken zıvanadan çıkardınız benı evde ayrı burda ayrı demesıydı. tokadı orada yedım ben,benım annem bıle haksız buldu.kocanın gönlünü yap dıo amacım paylasmaktı.kendım ettım kendım de buldum,evet sıddetın bahanesı olmaz ama ben hakettım.bukadar da cesurum ıste. emınım ıçınızde cok kez hakedıp haksız yere üste cıkmaya calısanlarda vardır. sız de ınsansınız ben de. hata yapabılırım.tekrarlarsam o ayrı. ama pısmanım dıyorum.
Arkadaşlarım lütfen oh olsun iyi olmus gibi mesajlar atmayın her ınsan hata yapar ve sız boyle dedıkce daha da güçsüzlesıp kendımden nefret edıyorum ıyıce. Ben oyle cok mala mülke düskün bırı değilim, belkı ozendığımden yol arkadasıma cok büyük haksızlıkta bulundum ve farkındayım. Yanı neredeyse kafama kadar kuma gömüp teker teker sız de tokatlıcaksınız. Tokat onemlı değıldı canımı yakan esımın kardesıme vururken zıvanadan çıkardınız benı evde ayrı burda ayrı demesıydı. tokadı orada yedım ben,benım annem bıle haksız buldu.kocanın gönlünü yap dıo amacım paylasmaktı.kendım ettım kendım de buldum,evet sıddetın bahanesı olmaz ama ben hakettım.bukadar da cesurum ıste. emınım ıçınızde cok kez hakedıp haksız yere üste cıkmaya calısanlarda vardır. sız de ınsansınız ben de. hata yapabılırım.tekrarlarsam o ayrı. ama pısmanım dıyorum.
İyi niyetli bir yaklaşım ama bana göre yanlış.
Ailesi insanın geleceğini şekillendirmez. Tabi ki konu sahibi gibi eşten de istenmez. Herşey bizim elimizde. Ve haklısınız, şükretmemiz lazım.
ben seni anlıyorum canım sen kafana takma kendinin bilincinde olup pişman olmak kadar erdemli bir davranış yoktur ben seni takdir ettim bakma sen onlara yaşanmayınca bilinmez herkestende anlayş beklemek yanlış olur şekil a da olduğu gibi ama ne olur bu akşam için özel bişeyler yap ve yarın bizi haberdar et.güzel haberlerini bekliyorum canım çok açma arayı :)
yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. eğer yanlıs olmasaydı yazmazdım buraya. esım ıyı nıyetlı bır ınsandır ve bana 15 gün boyunca haksızlık edılyosun yalvarıyorum yapma dedığı halde zulmettım ona resmen. kardesıme de cok destektı onla ağlar abısı gıbıdır ama anneme terbıyesızlık edınce dayanamadı sanırım. bana tokat attı ama bın pısman oldu ardından ozür dıledı öptü.ama sanırım hakettım ben peygamber olsa dayanamazdı sanırım.15 günlük bırıkım. sanırım kardesıme tepkısıde benım katkım büyük. napcam bılemıyorum.
ben seni anlıyorum canım sen kafana takma kendinin bilincinde olup pişman olmak kadar erdemli bir davranış yoktur ben seni takdir ettim bakma sen onlara yaşanmayınca bilinmez herkestende anlayş beklemek yanlış olur şekil a da olduğu gibi ama ne olur bu akşam için özel bişeyler yap ve yarın bizi haberdar et.güzel haberlerini bekliyorum canım çok açma arayı :)
her geçen gün herşeyin yenisi daha iyisi daha üst modeli çıkıyor inşallah ilerde kendi evin olur herşeyini istediğin gibi alır yerleştirirsin ama bunlar için huzur bozma eşinle konuş daha ılımlı davran kendini de suçlama insanlık hali bazen şeytana uyuyoruz işte ama sende uzatmadan konuyu kapat kendi mutluluğunun katili olma
cnm kimse sana kötü bişi sölemiyo aksine biz olsak böle yapardık böle davranırdık demeye getiriyolar konuyu..senin burdaki kadınlardan ne eksiğin var neden fazlan...demekki herkez kanatkar olmayı biliyosa sende bilmelisin...ayrıca yorumlar ilk yazdığın msjı okuyarak yapılıyo burdaki tüm msj ları okuyamıyolar..senin pişmanım dediğini göremediler sanırım..inş bundan sonra böle ufak tefek gereksiz sorunları konu edip huzurunuz kaçmaz..hepimiz kadınız...kim kime ohh diyebilirki?????
merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. Eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. Istediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. Ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. Gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. Inanın cıldırcam.ne yapmalıyım bılemıyorum.esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
aaa özün dılerım ozaman çünkü ben bunu bilmiyordum.tesekkür ederım.
sanırım okuduğunuzu tekrar okumalısınız ben aile geleceği şekillendirir diye bir şey belirtmedim. zaten hiç bir ailenin böyle bir gücü yok.ben aile kişiliği şekillendirir dedim.bunun tersini söylemek de doğru olmaz...
canm benm sana hiç nasıl yaptın neden yaptın oh iyi olmuş hak etmişsn gibi yorumlar yapmıcam bu tarzda konuşanlarıda kınıyorum. olmuş işte yapmışsın bi hata ve en önemlisi gerçekten pişman olmuşsun ve eşini seviyorsun belli. bana öle gözü parada pulda olan bir insan gibide gelmedn. bu saatten sonra yapıcağın en mantıklı şey eşinin gönlünü almak ve pişman olduğunu ona göstermek. bence onu mutlu et jestler yap ha bide al karşına konuş ben böle böle yaptım ama çok pişmanım die, eminim bu mewzu aranızda uzamıcaktr.
canm gerçekten çok anlayışsınz insanlar oluyo ve insanı çileden çıkartyor sen bırak burda sana saçmapa sapan konuşanları sen hatanın farkndasn boşwer eşinin gönlünü almaya bak , burdanda kmseden destek bekleme
ya burdaki yorumlar için sıkmasana canını ,kme hangsne laf anlatıcaksan saçma yani. sen sana yol göstereni dinle gersne cewap bile werme
sanırım okuduğunuzu tekrar okumalısınız ben aile geleceği şekillendirir diye bir şey belirtmedim. zaten hiç bir ailenin böyle bir gücü yok.ben aile kişiliği şekillendirir dedim.bunun tersini söylemek de doğru olmaz...
açık ve gerçekçi bir şekilde yorum yapacağım, o yüzden sakın alınmayın konu sahibi...hepimizin bildiği gibi aile ve bireyleri çok önemlidir, kişiyi şekillendirir.herkes ailesinin bir nevi aynasıdır.ailenizden bahsettiniz; babam içkiden hayatını kaybetti,kardeşim madde bağımlısı diyorsunuz. ama ne yazık ki siz de bu ailenin kızı olarak lüks ev,lüks araba,lüks eşya,yazlık için anladığım kadarıyla babanıza ve kardeşinize hiç benzemeyen, eşinize yükleniyorsunuz. siz bu olumsuz yaşam felsefenizi ailenizden almışsınız .şimdi diyeceksiniz ki öyle düşünseydim evlenmezdim ama belli ki istikrarlı bir hayat duruşunuz yok...size önerim şükür etmeyi hiç unutmayın her koşulda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?