çok kötüyüm...kızlar yardım...

Zaten bizden yardım istedi yorum istedi ki bizlerde yaptık... Kesinlikle oh diyecek bir bayan yok ve burda da olmadı...

canm gerçekten çok anlayışsınz insanlar oluyo ve insanı çileden çıkartyor sen bırak burda sana saçmapa sapan konuşanları sen hatanın farkndasn boşwer eşinin gönlünü almaya bak , burdanda kmseden destek bekleme

ben seni anlıyorum canım sen kafana takma kendinin bilincinde olup pişman olmak kadar erdemli bir davranış yoktur ben seni takdir ettim bakma sen onlara yaşanmayınca bilinmez herkestende anlayş beklemek yanlış olur şekil a da olduğu gibi ama ne olur bu akşam için özel bişeyler yap ve yarın bizi haberdar et.güzel haberlerini bekliyorum canım çok açma arayı :)

cnm kimse sana kötü bişi sölemiyo aksine biz olsak böle yapardık böle davranırdık demeye getiriyolar konuyu..senin burdaki kadınlardan ne eksiğin var neden fazlan...demekki herkez kanatkar olmayı biliyosa sende bilmelisin...ayrıca yorumlar ilk yazdığın msjı okuyarak yapılıyo burdaki tüm msj ları okuyamıyolar..senin pişmanım dediğini göremediler sanırım..inş bundan sonra böle ufak tefek gereksiz sorunları konu edip huzurunuz kaçmaz..hepimiz kadınız...kim kime ohh diyebilirki?????

ya burdaki yorumlar için sıkmasana canını ,kme hangsne laf anlatıcaksan saçma yani. sen sana yol göstereni dinle gersne cewap bile werme

İyi niyetli bir yaklaşım ama bana göre yanlış.

Ailesi insanın geleceğini şekillendirmez. Tabi ki konu sahibi gibi eşten de istenmez. Herşey bizim elimizde. Ve haklısınız, şükretmemiz lazım.

sanırım okuduğunuzu tekrar okumalısınız ben aile geleceği şekillendirir diye bir şey belirtmedim. zaten hiç bir ailenin böyle bir gücü yok.ben aile kişiliği şekillendirir dedim.bunun tersini söylemek de doğru olmaz...

aynen katılıyorum :)

her geçen gün herşeyin yenisi daha iyisi daha üst modeli çıkıyor inşallah ilerde kendi evin olur herşeyini istediğin gibi alır yerleştirirsin ama bunlar için huzur bozma eşinle konuş daha ılımlı davran kendini de suçlama insanlık hali bazen şeytana uyuyoruz işte ama sende uzatmadan konuyu kapat kendi mutluluğunun katili olma

Ne mi yapcaksın....Şükrediceksin, eşini doldurmıycaksın. Hele ki bu kıyaslama olursa çok fena....Artık eşini kimse ile kıyaslama....Herkesin maddi durumu aynı olucak diye birşey yok...Ne demişler; nazar etme ne olur çalış seninde olur

tesekkür ederım. ınsallah güzel haberlerımı verıcem sıze.

çok güzel yazmıssınız tesekkür ederım yapıcı yorumlarınız ıçın...

aaa özün dılerım ozaman çünkü ben bunu bilmiyordum.tesekkür ederım.

Eşiniz de sizi çok seviyor belli ki. Bu konu daha fazla derinleşmeden eşinizden siz de özür dileyin gönlünü alın. Bu tarz davranışlardan sonra hala özür dileyebilen, her şey düzelecek diyen eş zor bulunur. Kıymetini bilin.

Eşiniz de sizi çok seviyor belli ki. Bu konu daha fazla derinleşmeden eşinizden siz de özür dileyin gönlünü alın. Bu tarz davranışlardan sonra hala özür dileyebilen, her şey düzelecek diyen eş zor bulunur. Kıymetini bilin.

1yıl içinde sakin olan eşini çıldırtmışsın şimdi dahamı iyi oldu dünya dolusu paran olsa eşinle mutlu olmadıktan sonra ne değeri olabilirki? Madem bukadar lüks yaşam istiyorsun zengin biriyle evlenseydin? Okadar baskı yapmışsınki adam ne yapsın hırsızcılık yapıp sana ev arabamı alsın? Zaman gelir evin araban olabilir ama eşinle aranda saygın sevgin bittimi milyarları versen sevgi saygı alamassın. Ayrıca ablasını kıskanman çok abes bir hareket piskolejik destek almanı öneririm .

Güzeli bunlar hepsi gelip geçiçi şeyler bir gün hepsi yok olup gidecek
bu dünya için değil ebedi hayat için iste birşeyleri olurmu?
Insan arada eşine sitem eder hani şunumuzda olsa bunumuzda
ama sen kıyaslamaya girmişsin

o seni biriyle kıyaslasa ne hissederdin delirmezmiydin

Ha şiddet olayına gelince insanın öfkesini başka bi insandan çıkarmasını hiç onaylamıyorum
yok hadi çoooook delirdin git bardak çanak kır al hırsını dimi ama

aaa özün dılerım ozaman çünkü ben bunu bilmiyordum.tesekkür ederım.

hayatım uslubuna dikkat et istersen dalga geçiyosun sanırım fakat onun koltuğu daha güzel onların arabaları daha lüks benim niye yok diyip bunlar için huzur bozulmicağını bilmediğin apaçık belli...iyiki bunu biliyosun bilmen gerekenleri bilmedikten sonra hıh...parmaklarımı yormicam senin için...
yorum yapan arkadaşlarda okusun bizim olumlu yorunlarımıza konu sahibinin verdiği cvp lar çok iyimser fakat biz kötüyüz evet haklısnız arkadaşlar......

ben sıze katılıyorum aile ınsanı sekıllendırır. mısal benım kardesımın boyle olmasında babamın rahmetlının suçu büyüktür. velakın ona bukadar sabredıp, bu kadar olumsuzluk yasaşıp,hala gülebılen anneme ne demelı ozaman?

ya burdaki yorumlar için sıkmasana canını ,kme hangsne laf anlatıcaksan saçma yani. sen sana yol göstereni dinle gersne cewap bile werme

Kimin ne yorum yapacağına karar verme yetkisini nasıl buldunuz kendinizde? Saygı sınırları çerçevesinde isteyen istediğini yazar ve siz yorumları saçma ve sapan olarak değerlendiremezsiniz. Konusahibine gaz vermeyin.

Elinde yoktu senin o yüzden eşine yükleniyorsun diyorsunuz. Ben de diyorum ki; gecmişte olmayabilir eşine yüklenmesinin sebebi bu değil, şuanda istiyor o. Nedeni nicini önemli değil, önemli olan onun elinde olmaması.

Eşi madde bağımlısı, tedavi olan kardeşini tartaklıyor; konusahibi olaya görümcesinin lüks yaşantısından giriyor. Varın siz hesaplayın psikoloji bozukluğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…