Çok kötüyüm napıcam :(

Yaptığınızı bir hata olarak görmeyin bir kere. Bu bir tercih ve birşeyler yaşamayı istemissiniz yaşamıssiniz. Bundan daha normal bişey yok.
O erkek arkadaşınızdan ayrılmak için de bir çok sebep var. Eski sevgilisiyle konuştuğuna göre aldatmış oluyor. Siz konussaniz ne olurdu eski sevgilinizle ?
Ayrıca boyle türleri cogaltmayalim lütfen. Bırakın bunların nesli çoğalmasın. O benim için kızın geçmişi önemli dediğinde sizde ona diyicektiniz. Benim içinde önemli madem sevistin bitti diye. Ay sinir oluyorum ya . Ayrılın gitsin vallahi pişman ollmazsiniz

O kadar zamanım diyorum emeğim diyorum vicdan yapıyorum ama oda diyebilir sevgisi kadın erkek ayırt etmez ki sonucta
SEN İKİ SENEYE KIYAMIYORSUN O ADAMLA ÖMRÜN GİDECEK HABERİN YOK... BİR KERE SİNİRLİ DEDİĞİM DEDİK BİR TİPSE ASLA MUTLU OLAMAZSIN, SADECE ONUN KÖLESİ OLUR ÇIKARSIN...

2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?

Sen ilişkiyi şuan sevgili olduğun adamla yaşamadın sanırım. E canım evliliğinin sabahında terkedilmek mi istiyorsun ? O her hatayı yapıyor he diyorsun sen bunu söylesen kıyamet kopacak.

Siz yaptığınızı hata olarak görürseniz, karşıdaki de bunu böyle algılayacaktır.
Zamanında yaşamak istemiş ve yaşamışsınız. Ne olursa olsun hata olarak görmeyin.
Senaryolar kafamda canlanıyor bak;
Yarın öbür gün giyimine de karışacak, namusum de diyecek, gezme, gülme, sen kadınsın, kadınlığını bil.
Uff içim daraldı.

Dürüst olacam diye bu yontulmamis oduna bakire değilim falan deme zaten anlamaz yaftayı yapıştırır. Ayrıl kurtul seni daha iyi anlayacak bakir olmayan ama dürüst olan birini bulursun elbet.

Şimdi “bu kadar zamanın” aradan zaman geçip iyice psikolojik şiddete maruz kalınca “o kadar zamanın” olacak. Süre katlanacak. O yüzden sevgiymiş,emekmiş geç bunları ve lütfen önüne bak
Yaptığınızı bir hata olarak görmeyin bir kere. Bu bir tercih ve birşeyler yaşamayı istemissiniz yaşamıssiniz. Bundan daha normal bişey yok.
O erkek arkadaşınızdan ayrılmak için de bir çok sebep var. Eski sevgilisiyle konuştuğuna göre aldatmış oluyor. Siz konussaniz ne olurdu eski sevgilinizle ?
Ayrıca boyle türleri cogaltmayalim lütfen. Bırakın bunların nesli çoğalmasın. O benim için kızın geçmişi önemli dediğinde sizde ona diyicektiniz. Benim içinde önemli madem sevistin bitti diye. Ay sinir oluyorum ya . Ayrılın gitsin vallahi pişman ollmazsiniz

Bizim 1. Yılımızda kızla 1 bucuk saat telefonda konusmus aldatmadim diyo yapmadim diyo kimse zorla konusturmuyor kimseyi eski sevgilisiyle sizce bu durum?

Kendisi bakir ise, buna hakkınız yok. İnancı, manevi yada aile değerleri gereği böyle yaşayan biri karşısındaki kişiden de bunu bekleyebilir.

Fakat kendi istediği gibi cinellik yaşarken sizikine "namus" diyorsa, Allah rızası için bunlarla evlenip üremelerine katkı da bulunmayın.

N

Neden konuşuyor? Kız ekran görüntüsü atmamış miydi, ne konuştuklarını söylemedi mi?
Yüzükleri varmiş onlari saklıyorum konusu bazı seyler unutulmuyo konusu sonrada ben seni anlatip bu dediklerime inandin mi salak bile dedim dedi sana isine geldigi kismi atmis deyip özür dileyip pismanim dedi 20 gün kadar barısmadım

Ben yargıladığımdan değil kıskançlığımdan bırakırım diyor ama sonrada erkekle kızın yapması arasında fark var diyor çok acı çekerim ama kıskançlığımdan kaldıramam evlendiğim gece olsun gerekirse ertesi gün olduğum sehirden bile giderim gibi şeyler söylüyor böyle birşey olabilir mi ya

Bunları neden söylüyor. Yani konu nasıl buraya geliyor merak ettim.

Ya bunlar nasıl arabesk muhabbetler anlamadım ki yok emeğim zamanım... insanlar evleniyor çoçuğu çoluğu oluyo, bilmem kaç senelik evli oluyo yinede yoluna bakabiliyor. Adam şimdiden nasıl olacağını söylüyor işine gelmezse görüşme ayrıl yani.
Bizim kızlarımız sevgililiğe çok anlam yüklüyor sanki hiç ayrılınmayacak kenetli bi kurum sanki. Tanırsın işine gelmiyorsa herkes yoluna

2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
Seni çok zor günler bekliyor, yol yakınken dön.

="Rubygloom, post: 55724849, member: 886754"]2 yıla yakın ilişkim var. Geçmişte cok büyük bi hata yaptım bakire değilim. Anneme cesaretimi toplayıp anlattım. Sevgilim bana çok aşık olduğunu söylüyor ve çok sinirli biri bana karsi ciddi hatalari olmasina ragmen en küçük seyi bile başına kakabilicek biri ama böyle bi konuyu ölsem kabul etmem evlenince olsa ertesi gün bırakırım diyor. Çok seviyorum napıcagımı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?
Aman ne büyük hata yapmışsiniz. O toplum tabuları içinde sıkışıp kalmış sevgilinize sordunuz mu kendisi ne haltlar yemiş daha öncesinde. Şu toplumun çifte standardı beni öyle geriyor ki...

Sinirli, başa kakma huyu var, seviyorsunuz, peki :işsiz:

Back
X