çok kötüyüm ne olur yardım edin

hayirlisi olsun canini hic sıkma sen....ALLAH yardimcin olsun.. ama bence anne ve aile her kesden daha deyerli esden bile..yeterki annem babam uzulmesin gerisi bos ..(bu benim dusuncem )
çok sağol canım amin... ayrıca çok haklısın ailem benim için herkes den önde eşimden de ben sabah yalnız ve burukta olsam gitcem o da yalnız kalsın evde

ya tiksindim ben bu erkeklerden iyice.konularınıza baktım da eşinizle aile konularında sıkıntılarınız var.eşinizde kibir var ve saygısız.yazacaklarım sizi olumsuz etkileyebilir,aranızı daha çok açmasın bizlerin yorumları ama siz yazınca ister istemez böyle bi yorum yapasım geliyo.lütfen şunun üstüne düşüp de iyice egosunu şişirmeyin.ay çok sinirlendim.ondan büyük Allah var yahu..o kim oluyor?sakın da aileniz özür mözür dilemesin.zaten hep böyle olur.iyi insanlar üzülür ve ezilir.çok kıymet verirsin,anneciğin ona ikramların en iyisini yapar,kıymetiniz bilinmez.ben de yaşadım bilirim.sofraların en güzelini kurduk,bir ufak laf söyleyip kırmadık.el ovaladık kısacası hep alttan aldık.sonuç?ablam da,ben de boşandık.ne zaman ki süründürürsün kıymetli olursun.bi söz var taparsan teper,tepersen tapar diye..kendi ailesi çok mu iyiymiş?onun ailesine sen de onun söylediği lafları bi söyle bakalım ne yapıyor?yok meraklı melahat,yok ölene kadar konuşmam,yok özür dileyecek ,vs...okudum konularınızı gıcık oldum eşinize.Allah yardımcınız olsun.

bak asıl tavrını belli etmiş anneni sevmiyormuş sempatik gelmiyomuş demek ki herşeyi batıyodu bu da bahanesi oldu herkes çevresindekileri seviyo mu ama bazı mecburiyetlerden katlanıyo bu kadar kolay koparılmayacak bir bağ ama kocan çok saçma ve cahilce hareket ediyo sana bişi diym mi bu kocadan hayır gelmez sana böyle bi zihniyetle huzur bulamazsın güçlü ol ve ayrı kal biraz derim bayramda yalnız kalıp o düşünsün hatasını yanlışını

çok sağol canım amin... ayrıca çok haklısın ailem benim için herkes den önde eşimden de ben sabah yalnız ve burukta olsam gitcem o da yalnız kalsın evde

burukk falanda olma yarin bayram pozitif doldur kendini.. hic uzulme olumden baska her seyin caresi var ALLAHA dua et esini dogru yola getirsin haksiz oldugunu anlasin...lutfen bu sozlerimi aklinda tut yarin uyaninca yuzunde gulucukle kalk guzelce hazirlan ve aynada esine karsi bir ay boyunca anlayisla davranmis iyi kalpli kadina sen cok guzelsin sana bayramin kutlu olsun de ve git annene

valla çok doğru söylemişin canım sinirden unuttuğum şeyleri okudum resmen...Annesi özür dilese kesin çevresindekelere falan da anlatır özür dilettim kaynanadan diye gerçekten çok tuhaf ve büyük konuşmayım ama benim hiç tahammül edemycğm bişi zaten anneme şimdiden diyorum yarın birgün evlenince falan sakın çok yüz verme elin oğluna diye verdikçe tepene çıkıyor çünkü...kıymet bilir mi el oğlu kendi anaları yapsa yaşlı aldırma gül geç sen küçüksün demeyi bilirler ama

Son düzenleme:
zaten şu an eşime karşı olumlu bişey hissetmiyorum sizin düşünceleriniz önemli o uyuyor şu an umru deil bişey burdakiler sağolsun fikir veriyor destek oluyor yoksa iyice kötü hissederim.benim ailemde senin ailen gibi davrandı değer verdi damat değil evlat olarak gördü ve kabul ettiler ama dediğin gibi ters etki yarattı çünkü iyilikten anlamaz huzur bilmez insanlara çok geliyor bu davranışlar bunu iyice tecrübe etmiş oldum.evet bi kere de meraklı melahat dedi anneme inan bişeyimize karışmaz aksine ailesi her lafın mevzunun içindedir ben ağlıyorum annesi halen diyo ki yarın anneanneye uğrar öyle geçersin ....

Minnie günlerdir bir gelişme yok.

Bence artık iş çıgrından çıktı.
Bırak ne hali varsa görsün.
Aynı şeyi sen kendi annesine yapsan işi boşanmaya kadar götürecek bir erkek tipi senin eşin.

O nedenle hiç umursama.
Sen yarın git annene, bu konu hakkında da eşine asla bir şey söyleme artık.

Yalnız torununun yüzünü göstermemek falan onu geçsin bir kere :)
Saçmalamış resmen.

valla bence bu zihniyette bi insan yumuşamazz aksine karısını da soğutup mesafe sokmaya zorlayacaktır...Şu ana kadar fedakarlıktan anlayan bi koca hiç görmedim ve duymadım bu kadında benim için neler yaptı hep idare etti demezler asla o yüzden tepkisini şiimdiden koyması en iyi yoksa kendi bile demiş çocuğumu göstermycm diye

aynen canım batmış sanırım her hareketi biz farkına varmamışız dediğin gibi hepimizin çevresinde istemeden de olsa katlandığımız insanlar ki bu insan benim annem ve zaten sık gelen sürekli hayatımıza karışan biri değil o kendi annesi aslında farkında değil.hatasını falan anlamaz o ama ben yinede bayramda eve gelmem sonrası allah kerim bakıcaz

çok teşekkür ederim gerçekten güzel fikir tebessüm ettim:)aslında hak ettim o gülücük ve bayram kutlamasını böyle bi adama çeşit çeşit yemekler hazırlayıp oruç tuttum bazı şeyleri içime attım tekrar sağol:)

annen dediklerini dikkate alsın yoksa ilerde ondan kötüsü olmaz

canım benim allah yardımcın olsun çok güçlü ol yalnız olmadığını ailenin olduğunu onun vazgeçilmez olmadığını göster ve bayramın da tadını çıkar herşeyin hayırlısı olsun herşeyde bi hayır vardır böyle düşün ...

evet çığrından çıktı iftara dakikalar vardı kalktım masadan o hareketime de ayrıca sinir oldu bu huzursuzluklar annemin yüzündenmiş...
kendi annesine ben yapsam umursamazmış beni istemediğim kişilerle görüşmeye zorlamazmış .söyleyecek bişey kalmadı zaten bunca şeyden sonra sabah gel diyemem ha bu arada benim çocuğum yok hatta olmuyor:)bu da göstermem havalarında

sağol canım başka çarem de yok zaten yaptığından o utansın

bendede benzer bir durum var bende kv ve görümcemle görüşmüyorum. sebebi izinsiz evime girmeleri çamaşır yıkamaları, iç çamaşırlarıma kadar karıştırmaları.. ben evlendim 1 sene kayınpederime baktım yatalaktı ve kaynanam çok iyiydi o zamanlar. Kayınpederim vefat etti ve kaynana değişti. oğlunun paraları bana akmaya başladı zoruna gitti. koloni gibi yaşıyorduk sabahın köründe görümce çocukları kayınvalide topluca bendeydi. berbat bir seneydi. ve eşim annesinin tarafını tuttu 10 gün evi terk etti ve ben çocuğumu düşürdüm.hiç anlamadı beni eşim. düşünsenize kaynanam bir kere bile aramadı. annemler uzaktalardı ve yapayanlız kaldım. evet eşim döndü bebeğimizin düştüğünü öğrenince. ama artık ona güvenmiyorum ve kaynanamla görüşmüyorum. oda benim annemlerle görüşmüyor şimdi. ve babamın ayağı kesildi daha bu gitme olayı olmadan ve eşim koşturup durdu. ne zaman bu olaylar oldu oda aramıyor annemleri. allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kaynanamı... o yüzden sende görüşme ve kaynanada söyle.. bunlar bizleride bir annenin doğurduğunu unutuyorlar.

Son düzenleme:
Bu ne boyle....
sana tavsiyem asla kendindén odun verme annen konusunda....
annen kotu birsey dememis hakaret etme mis.....
esin bahane ariyormus vede bulmus....

birak cehenneme kadar konusmasin burda ben okurken sinir oldum

Yarin suslen puslen annene git....
hic taviz verme umursamaz ol bu konuda mesafeni koru...
annende gelsin gitsin....
n

annenîn konusunu acma....
konusu acilirsada anneni rencide etmesine firsat verme.....

ailesi şehir dışında olsa dahi umrunda olmazmış ananesi ve dayıları var halası var burda bende onlara gitmem

Erkeklerin ince düşünmesini beklememek lazım ama size yaşattığını sizde yaşatırsanız ancak o şekilde belki çözüm bulursunuz. Kusur bulmak isteyip bir bahane yaratmak isterseniz, arayana çok.

allah yardımcın olsun canım ben aile içi bu tarz çekişme ve huzursuzluklardan nefret ederim ama benim başıma verdi Allah sınav belkide ne diyebilirim . bu arada bebeğine çok üzüldüm esasen suç kaynanandan çok eşin hatalı bi adam eşini dinlemeli bazı konularda arkasında durmalı bi erkeğin 10 gün evi terketmesi ne demek bi de ailenden uzakmışsın allah ıslah etsin bunları tabi acımıasız k.v leride

söyledim bugün bahane arıyormuşsun buldun dedim alakası yok diyor ama inanmam böylesine terbiyesiz birine.sen okurken sinir oldun ben 1 aydır ne yaşadım düşün artık.annem sık gelmezdi bu saatten sonra hiç gelmez üzgün zaten

Erkeklerin ince düşünmesini beklememek lazım ama size yaşattığını sizde yaşatırsanız ancak o şekilde belki çözüm bulursunuz. Kusur bulmak isteyip bir bahane yaratmak isterseniz, arayana çok.
ben arasam ne kusurlar bulurum ama herkesi olduğu gibi kabul ettim

Üstüne düştükçe şişiyor bir tarafı, inat yaptıkça yapıyor.
Üzülme ve konusunu dahi açma ona.
Ve kısasa kısas yap.
Da eşin acayip derecede fesat, kindar, içten pazarlıklı birisiymiş resmen fırsat kollamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…