çok kötüyüm ne olur yardım edin

haklısın valla deli olursak iyi olur belki deli deliye sopasını göstermezmiş

:):)

Sen korkacağına acaba şimdi ne yapacak zor durumda kalacağım diye o korksun.
Benim annem bak sana inat aramıyor beni o da seni terbiye edecek aklı sıra o ne fenadır o diyor eşim için.
Ben de aramasın anne aramasın seni beni de rahat bıraksın valla.

Evlilik iki kişilik bana göre beni arasın yeter diyorum eşime de aynen böyle söylüyorum.
Baktı ciddiyim gerçekten umursamıyorum. Ama o çok önemser.

Aileler büyükler aranmalı, ziyaret edilmeli. Saygı diye adlandırır bunu.
Bu şekilde beni terbiye edemeyeceğini anlayınca o arıyor annemi kandilini kutluyor mesela.
Ondan sonra ben arıyorum..

Aramasa da hiç kızmam ve ben de aramam.
Ben zararlı çıkmam annem bi söyler aramasın salla derim hiç takmam.
Ama onun başının etini yerler

sorma hala aklıma geldikçe ağlıyorum.eşim acayp bencilleşti.2 senedir çok sorunlar yaşadı ama hem allah hem elalem hem çevre biliyor ki ben onu asla yalnız bırakmadım ama o beni yalnız bıraktı.sırf kendisi hassas diye hasta görmekten bıkmış diye .utanmadan da anneme kırılıyor.sizlei bunaltmak istemiyorum sizin zaten derdiniz var ama içim o kadar dolu ki.birde ne yaptı biliyor musunuz.bu düşük olayını annen bilyosa benim annemde bilsin dedi.bende söyleme annende üzülür hem bu benim sorunum ve gizli kalmasını istiyorum dedim.yok annem sonra bana nıye anlatmadınız dıye uzulur dedi.zorla annesine soylledi işte bide diyoki benim annemle git hastaneye bende hayır kesınlıkle dedim yaz seninle yada yalnız ve maalesef yalnız gıttım.neyse annen kimseye anlatmasın bu olay benım için çok özel dedim.ve biliyor nasıl kotu olduğumu 48 kiloya düştüm üzüntü ve hormonlar.düşünsenize gebesiniz ama kanda ve 2 günde bırde değeriiın sıfırlamasını takıp ediyorsunuz ama hala gebesiniz sonuçta.neyse.birgün eltimden bır duydum ki annesi eşimin abisine söylemiş bile.abisnin çocuğu yok henüz ya anlatmış.eltim bile üzüldü halime düşünün abisi eşine bak onlar bıle çocuk düşünüya kız düşük yapmış biz hala bebek yapmıyoruz diye dert yanmış yani.ve ben eşime bunu anlatamadım sırf ailesiyle kavga etmesin diye içime attım ama annesinden soğudum aslında annesini çok seviyordum ama bu olaydan sonra soğudum.senin kayınvaliden gibi hı hı tamam kzım diyip yıne oğullarını düşünüyorlar.ne kadar kızımsın deselerde biz onların sadece gelinleriyiz.bizim eşlerimiz ama annelerimizin oğulları.gerçi şimdi pek değil.annem herşeyin farkında çünkü...

siz de durumlar bizimkinin tam tersi benimde eşim umursamıyor ben takıyorum.ama senin tavrını beğendim takmaman güzel keşke senin gibi olsaö

biz herşeyi içimize atar gururumuzu sileriz ama onlar en ufak bi olayda isyan bayraklarını açarlar erkeklerde adalet ve acıma duygusu yok allah ıslah etsin senin eşinin de benimki gibi hatalı davranışı çok sen düşüğünü saklamak istiosun o anlatma derdinde evlilik çok zor anlaşamayınca

siz de durumlar bizimkinin tam tersi benimde eşim umursamıyor ben takıyorum.ama senin tavrını beğendim takmaman güzel keşke senin gibi olsaö

evet böyle davranmak gerekliymiş ama benim yapım öyle değilki ben hiç o yapmazsa bende yapmam dedim aksine onu utandırmak için bazen yaptım bazen saygımda kusur etmeyeyim dedin ne bileyim işte ama iş döndü dolaştı onun bencillikleriyle son buldu.gerçi kendi de der allah razı olsun sen benim ailemle çok ilgilendin kimse yapmazdı senin yaptığın diye ama bende zaten ben yaptım o da yapsın değil i derdim sadece o da gerektiği zaman ben ve ailemi önemsesin diyorum.tamam eşim çok ağır şeyler yaşadı ama senki bir tek o yaşadı bende yaşadım onunla beraber.
ama haklısınız sizin yaptığınız gibi yapabilseydim şu son zamanlarda hiç olmazsa sinirlerimi bozmazdım.

çok şımartılmışlar işte kimsenin ne sözüne geliyorlar ne bakışına ki senin annende melek gibiymiş allah uzun omur versin ve benim annemde ki kolay kolay kimseye oğlu demezdi...annemde takma kızım ben takmıyorum onu sen üzülünce üzülüyorum dedi.ister beni arasın ister aramasın bende tavır aynı olur kendimi üzemem onun için ama eskisi gibi hisslerim yok dedi açıkça.canım annem siz iyi olun dualarım böyledir öbür türlü şeyler beni arasın aramasın umurumda değil dedi.çok şükür böyle annelerimiz var
sende üzme kendini annene git bayramda güzelce sıkıntısız geçir inşallah.biz eşimin ailesine gidecez yarın ama sonrasını bilmiyorum sanırım eşim gelmicek anneme ama bende tek gidicemsanırım sizin gibi

Sen takmamaya başladığında o takacak canım çünkü korkacak.
Ben şanslıyım annemi taktiklerim doğrultusunda susturabiliyorum.
O da baktı ben işimi biliyorum başımın etini yemiyor aramıyor diye.

Sen aramayı, gitmeyi bırak bir kaç laf işitsin bak nasıl yola geliyor..
Sebep soran kv ne ve diğerlerine oğlunuza sorun bana değil de geç..
O utana sıkıla açıklasın hadi bakalım

deneyelim bakalım sonumuz hayır olsun:)k.v ye sebebi yüz kere söyledim anlamıyorsa kendi problemi bu arada bi yere gittiklerinde ben soruluyorsam yalanları şehir dışındaki ailemi ziyarete gitmem yani onlar sıkıntıya düşmüyor

İyi de bunu uzun zaman sürdürsen hep mi bize denk geliyor bunun gidişi demezler mi?
Aklı başına gelinceye dek sürdür hep tek başına gitsin.
Aramayınca sormayınca da illa ki birileri ama yeter diyecektir emin ol.

amin canım.seni çok iyi anlıyorum allah sanada annene de sabır versin.annen üzülmüyormuş soğumuş sende sıkma canını.bayramın kutlu olsun ama sen de eşine sen gitmiyorsan ben de gitmem deseydin ....

zaten kısa sürmeyecek gibi görünüyor.sonuna kadar direnicem görsün bakalım gitmemek nasıl oluyor.ya benim k.v çok ısrarcı ve yapışkan bu konularda sürekli gerekli gereksiz benim inadımı kırmaya çalışıyor

Canım önce o oğlunun inadını kırsın bi zahmet.
Çok biliyorlar yaa ayy katil olcam bir gün valla.
Ne kadar ekmek o kadar köfte de valla açık açık.
Bu ne böyle. Saygısıza bak. Anneni sempatik bulmuyorummuş..
Biz desek bunu çok sempatik triplerle karşılaşırız eminim!

bir aydır durumu biliyor alıp karşısına bi laf etmedi oğluna öğüt vermeyi bırak ben onlara gitmediğim için benim suçum ne demiş eşime!!!annemi ister sempatik bulsun ister antipatik o benim dünyam o kendi sinsi annesine baksa anlar kimin daha antipatik olduğunu.dediğin gibi bunu diyen ben olsam ohooo kıyamet kopardı

Ayyy valla sinir oluyorum şunlara yaa
Allah hidayet versin empati yeteneği versin. Ama bence sen dersini ver bu bayram kopsun kıyamet.
Ağlama ağlat..

Ayyy valla sinir oluyorum şunlara yaa
Allah hidayet versin empati yeteneği versin. Ama bence sen dersini ver bu bayram kopsun kıyamet.
Ağlama ağlat..
amin canım amin empati yeteneği şart bunlara kendilerinden başka kimseyi görmüyorlar dünyada

amin canım.seni çok iyi anlıyorum allah sanada annene de sabır versin.annen üzülmüyormuş soğumuş sende sıkma canını.bayramın kutlu olsun ama sen de eşine sen gitmiyorsan ben de gitmem deseydin ....

işte dediğim gibi ben kısasa kısas yapamadım hiç hayatımda annesine çok kızgın olsamda ona birde tatlı yaptım belki kadın yapamamıştır yarın tatlıyıda gotururum diye ama eşim dediki annesinin yemelerinden başka kimsenın yemeklerını beğenmez benimkileri de beğenir eme annesinin apayrıdır ona gore neyse hep bana derki annemi ara ondan yemek tarifleri al diye bende son bu olaylardan sonra içimden bile gelmiyor zaten.neyse dediki tatlının tarifini kimden aldın annemden dedim annenin kitabı yemek kitabı var mı ki diye aptalca bi soru sordu.bende annemin kitaba ihtiyacı yok kafasında tarifleri ezberde dedim.ama size göre biri iyi yapacaksa o kitaptan lazım değil mi dedim.bende hata anneni düşündüm dedim.yani bakarmısınız şımarıklığa ve hala eve gelmedi annesinin yanında.annesi bize gelme ihtimali vardı bugun bende surat yaptım benim işlerim var hem niye önceden haber vermedin hazırlık yapardım dedim yemek yok evde çünkü bu akşamda dısarda yedik o da annem geliyor diye suratını gene ne hala getirdin dedi annem gelmesin diye yalanlar uydurayım dedi nasıl çarpıttı benim dediklerimi.sonuçta ben butun gun temizlik tatlı çamaşır yorulmuşum ve duş alıp bakım yapmam lazım işlerim var geceye bıraktım bakımımı ama annesi gece gelebilirmiş.sonra o gitti annesine.çıldırııcam ya sabrımı sınıyor.sanırım bu geceden sonra yarın zor gıdıcem ama annesine de üzülüyorum kadın yalnız bu bayramda diye.of bilmiyorum.benide cok seviyo yani öyle sanıyorum önceden çok severdi de şimdi bilemem beni görmeyince üzülüyormuş.ya bayram niyetine sabır çekip gidicem ya da gitmicem.saat kaç oldu hala gelmedi.annesi de demiyo galiba eşin evde yalnız diye

ama sen gitmiceksen bravo çok halısın fikrinden hiç cayma.bir kere nasıl davranırsan ardından da öyle devam ediyor.benim gibi yufka yürekli hemen affedici olma

ahh be canım sen benden daha iyi niyetlisin bi de tatlı yapmışsın allah görsün bu iyiliklerini gönlüne göre versin.kendi anneleri söz konusu olunca çok hassaslar en ufak laf hakaret gibi geliyor ne kızıyor sana arife günü işin olamaz mı?yada dinlenme ihtiyacın.ama olamaz tabi gelinsin çünkü.madem kadını seviyosun git bayram barış için sevgi içindir zaten ben kendime yakıştırmasam da mecbur böyle davrancam.bu arada eşin neden orada ne neden gelmiyor anlamadım saat çok geç...annesinin eşsiz yemeklerini yiyor heralde!!!!

Ne kadar kinci bi eşiniz var,Allah size sabır versin
İlk konularınızı okuduğumda da aynı duayı etmiştim
Eşiniz kendini bişey zannediyor ,ne bu kibir anlamış değilim
Canım sen hiç ısrar etme hatta git annenlere bayramlaşmaya tüm gün ye,iç,vakit geçir
Annenlerin yanında da surat falan asma ,o insan için onların da keyfi kaçmasın
Ayıp bişey ya,ne oldum dememeli ne olacağım demeli
Koca kadına reva gördüğü şeye bak,biraz daha yüz versen seni de görüştürmez bu adam
Torununu falan da görmesine izin vermez
Ciddi bi dayağı hakediyor

amin sağolun dualarınız için....ben yarın içim burukta olsa gitcem ailemi bayramda yalnız bırakmam ölümlü dünya insanlar bugün var yarın yok... ben yarın surat asmasamda ailem üzülecek ama elimden gelen bişey yok o kibirli ama bi gün ona da ders veren biri çıkar.ha bu arad çocuğum olursa göstermem dedi zaten

amin canım amin empati yeteneği şart bunlara kendilerinden başka kimseyi görmüyorlar dünyada
Söyle bir baktim durumlarda degisiklik yok, kv siparislerine devam etmis sanirim. Oglu gelecek mi seninle beraber, ailenle bayramlasmaya acaba?
Yarin kv deni aradiginda gerekcende belli o vakit, bunlar nasil insanlar anlayamiyorum ben. Biz nasil bir islam alemiyiz, nasil müslümaniz, nasil ögreniyorlar... ya alfin tam karsiligini bile bulamiyorum sinirden,
Senin yüregin parcalandi üzme artik tatli canini.
Senin esin iki adim ileri gider bir adim geri gelmez, sen arkadaslarla konustuklarindan aldigin fikirleri uygulayinca göreceksin.

Sana ve ailene iyi bayramlar diliyorum.

Lütfen Anne`ne bir demet CICEK alir misin sabah giderken. Kir cicekleri de olur lütfen unutma ama. Saglicakla kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…