çok kötüyüm. . sadece icimi dökmek istedim. .

Seni cok cok cok iyi anlıyorum ..
Ilk geldigimizde bakkala gonderdi esim bekarlari ekmek alsinlar bende kahvalri hazirlayayim hep birlikte yiyelim diye. neyse cocuklar geldi ne dese begenirsiniz.. amirim ekmek alamadik. Neden dedi esim. Ekmek mi bitmis. Yok amirim dedi ekmek vardi ama bakkal dedi ki tüm dolabi baskasina sattim hadi siz baska yerden ekmek alin.....
Ili soran arkadaslar simdi oranin da iyi insani muhakkak vardir. Ben az da olsa iyi niyetli insanlar tanidim burada.. onlarinda zan altinda kalmasini istemem .. ama haritada en guneydogu diyeyim anlayin siz.. kendi memleketlilierine bi sey 5 liraya satiliyo bize gelince 10 lira..
Boyle bi yer iste..
En kotusu de kimse bizi sevmiyor istemiyor ..

Erkek arkadaşım da polislik için uğraşıyo. Sürekli bu korkuyu taşıyorum o yüzden ilki tutmadı allah içimi biliyo . Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah . Zaman çok cabuk geçer . Orada senelerdir kalanlar var onları düşünün

çok zor bi yaşantı rabbim yardımcınız olsun. söylemesi bize kolay ama sabır arkadaşım dua et bol bol şuan eşinizin de sizin de psikolojileriniz karma karışıktır. birbirinize mukayyet olun sende kendini bırakırsan durum iyce zorlaşır rabbim tez zamanda görev yerinizi değiştirsin

allah yardımcınız olsun benim eşim de polis memuru ve şark görevimizi yapmadık ne yapacağız nereye gideceğiz bilmiyorum ama bu sene tayini çıkan arkadaşların hepsi sanırım sizin olduğunuz bölgeye gitti. Zaten amirler lojman yok diye evlerinizi getirmeyin demişler. Allah orda bulunan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun tabi sizinde
çok zor farkındayım ama biraz olumlu düşünmeye çalış bitti gibi düşün az kalmış artık dönüşte seni istediğin şehre verecekler belki de ailenin yanında olacaksın. Konuşmak dertleşmek istersen bütün kadınlar kulübü burda hepimiz arkadaşız birbirimize..
Eşini de anlamaya çalış çok zor bir görevleri var hayati riskleri çok büyük ama işlerini severek yapıyorlar eminim senin eşin de öyledir. çünkü bu meslek sevmeden yapılmaz. Her gün hem seni düşünüyor hemde kendi hayatını ve böyle durumlarda malesef en yakınları olan eşlerini kırıyorlar.
Konuşmak istersen burdayım istediğin zaman yazabilirsin

Hangi şehir olduğunu söyleseydiniz keşke gerçekten bilmek isterim. Eğer erkek arkadaşımla ilerde evlenirsek doğuda yaşama ihtimalim var şark görevinden dolayı. Zor bir hayatmış cidden. Ne desem bilemedim.

Merak etmeyin inşallah bir şey olmaz...
Öğretmen arkadaşım da benzer bir yerdeydi, servislerini haftada bir durdururlardı kontrol ederlerdi zaten fazlasıyla iç içeydiler yani...Ben bile tedirgin oluyordum kendisi ne hissediyordu kim bilir...Sağ salim doğu görevini bitirdi ...Allah sabır versin sizlere...Bir de derler ya doğu bizim memleketimiz değil mi, neden insanlar orada çalışmak istemiyor falan. Ben böyle bir memleket anlayışı bilemiyorum, sana hizmet edenlerden nefret etmek, memleketinin insanını dışlamak vs...

Çok zor bi durum gerçekten ama sabretmekten başa çareniz yok 1 seneniz kalmış hem sonuçta çıkıp gidemezsiniz kendinize sıkıntı yapmayın Allah sabır versin umarım bir an önce gecer biter.

eşinde aynı durumda bence ama sana yansıtıp
seni iyice üzmek istemiyor
onun için bu kadar soguk
ama az daha sabır
az kalmış arkadaşım
Allah yardımcınız olsun

Allah sabır, kolaylık versin. Sizden, eşinizden ve eşiniz gibi vatana hizmet eden asker-polis-jandarmadan razı olsun. İnşallah sağ salim görevinizi tamamlarsınız. Oturduğumuz yerden söylemesi kolay ama elden başka şey gelmiyor. O terörist ve gönüllü terörist yanlılarına değil hizmet çöp bile fazla ama o yörede de etnik kökeni ne olursa olsun dost vatandaşlar, insanlar var. Gözleri kör edilmiş, çaresiz bırakılmış, çoluğu çocuğu alıkonulup eline silah verilen, ateşin önüne atılanlar var. Bir avuç düşman vatan haini yüzünden herkesi aynı kefeye koymak da doğru olmaz. Allah yardımcınız olsun, eşinize ve meslektaşlarına kolaylık versin.

Hakkari zor bir yer tabi. Ben bilirim oraları tabi ki dediğin gibi iyi insanlar da var ama dua et bol bol evden her çıktığında âyet el kursi yi oku Allah yardımcınız olsun canım

ayyy canim benim.. esine takilma yazik o ne yapsin.. sen aileni özlemissindir ondan böyle hissetmissin allah yardimciniz olsun sabirrrr

İnsanı insana kırdıran tüm bu önyargılara , teröre lanet olsun.
Allah sağ salim tamamlamanızı nasip etsin..
Sabır versin.

seni çok iyi anlıyorum. bizde eşimle evlenir evlenmez tayinimiz çok kötü bir doğu ilçesine çıktı. inanırmısın kışın 4 ay suyumuz nadiren vardı çünkü su donuyordu. eşim devamlı su geldi mi derdi. ben bulaşığı kovayla çeşmeden su taşıyarak bile yıkadım çünkü mutfak kokacaktı. lojman çok kötüydü yerler karataştı. en yakın yer 2 saat uzaklıktaydı ve terör de vardı. 2 yıl orada kaldık. tabi çok yıprandık ama inan ki geçiyor. şimdi oraları askerlik anısı gibi anlatıyorum. biraz daha dayan biliyorum çok zor. zaman durmuş gibi geliyordur sana. ben de kaç kez odamda annemi arayıp ağlamışımdır. daha sonra güzel bir ege ilçesine tayinimiz çıktı. zaman geçiyor işte. kendini ve eşini en az hasarla kurtar. evliliğinizi koru. eşinin işi biraz daha zor. o bizzat halkın suç işleyen kısmıyla içiçe ona biraz destek ol. lojmanda ortam yaratın. birbirinize gidin gelin ki biraz rahatlarsınız. moralini yüksek tut. çok az zamanın kalmış. daha sonra güzel bir batıya gidersiniz. hepsi geçecek....

umarim onunuzdeki 1 yil cabucak biter. esinizle ilgili olarak sunu soylemek istedim; biz de yurt disinda yasiyoruz esimin isi dolayisiyla, 1-2 sene daha buradayiz, sizin hayatinizla kiyaslanamaz tabii benimki sadece ozlem ama ben artik cok biktim aslinda ikimiz de cok biktik bunaldik ama inanin ben de esime sizlanamiyorum ters tepiyor. cunku bu yasantimizin sorumlulugunu kendi uzerinde hissediyor, sanki ona onu sikayet ediyormusum gibi geliyor sanirim ve ne zaman mutsuzlugumu hissetse sinirleniyor. sizinkisi de boyle bir hisle bu sekilde davranmis olabilir.

korkuttun benı.. bnmde eşim memur polıs değil fakat doğu görevi var.. en azn polıs kadar kabul edilmeyecek mesleği çok detay girmek istemiyorum en azından iş bulmuş çalışıyorsun ne mezunusunuz? hemen ıs bulunabılıyor mu ? oralarda yardımcı olurmusunuz bnada bu konuda şanslıymışsınız. bende kpss derdine düştüm illa olsun diye off ://

gerçekten çok şaşırtıcı bu kadar aleni partizanca olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…