• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm sevgilim beni aldatti

Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben 😭
"Yeni gelen çingeneler için" demeniz hiç hoş olmadı ama............ Allah yardım etsin diğer dertleriniz için de.

Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben 😭
çingene demek bana göre terbiyesizlik romen denir onlara bu insan olduğunu da değiştirmez demekki o esmer zayıf insanalrı seviyor sen çekici gelmiyosun demekki bu tabirlerin çok yanlış.

Yazacaklarım yazılmış bile:)))

Konu sahibi hamile kalırsa ciddi ciddi döneceğini düşünüyor bence :KK51:
Yaz dizilerindeki fırlama esas oğlanı yola getiremeyince takıntı yapan süslü fettan eski sevgili di mi bu? Onlar da çoğunlukla hamile kalmaya çalışıyor djdjdjd

Roman deseydim de olurdu ama öyle deriz biz genelde isyerinde bir sorunumuz yoktu beraber otuyorduk ama bu onlarla olmasını gerektirmiyor bu bana haksızlık
Amaaan boşver gidene güle güle
Rabbim karşına senin değerini daha çok anlayacak, seninde içine sinen, bu adamıda unutturacak bir insan çıkarsın

Bir video izlemistim orda şöyle diyordu bu erkekler için size ilgisini kaybetmis ama sizi kaybetmekte istemiyor ondan bahanelere saklanıyor benimle birlikteyken başkasını dusunmeseydi zaten bunlar olmazdı bence adamın aradığı oymuş demeyin ona sadık kalır mı ki kendi diyor zaten ben bir onla bir bunlayim molada ben evlenmeye karşıyım bu laflarını o kız da duyuyor bende
e madem bu lafları o kız da duyuyor siz de ne demeye adamla birlikte oldunuz. bile isteye yaşamışsınız her şeyi. kimse sizi kandırmamış ki

Üzülme geçiyor. Ben reşit bile olmayan biriyle aldatılmıştım. Ben değil o çıktı işten. Cikmasaydi aynı ortamda çok zordu. Belki ben dayanamaz bırakırdım işi. Zamanla geciyor

Konu sahibi ne kadar ezik buzuk bir hatunsun kendine gel . Başında Dam yok cüzdanın boş burda intihar diyorsun işsiz misin diyeceğim evet işsiz üzerine de aptalca davranıyorsun. Sence ASIL sorun o hıyar sevgilin mi ?

Adama suç bulmak yerine baktığı kadınları kötülemek iyi mi geliyor. Çingene olunca, kara olunca sizden aşağı mı oluyorlar. Siz iyi olsaydınız da sizde dursaydı o zaman sizin görüşünüze göre.

Namaz ne alaka ya?
Kusura bakmayın o bahanesine güldüm.
Dediğiniz kadın belki onu zorlamamış, istediği ilişkiyi vermiştir.
Gerçek duygular oluşacak kadar bir süreç yok aranızda sanırım ve olsaydı bile, bahanelere bakınca şahıs çok karaktersiz.
Neden üzüldüğünüzü anlamadım.

Değse bari beni terkettiğine erkekler çok kötü
Bizimle dalga geçmek için konu açtığınız o kadar açık ve net ki. Siz bu kafayla daha çok aldatılırsınız. Çingene değil de çok güzel olsa rahatlayacaksınız resmen o yüzden mıknatıs gibi çekiyorsunuz kendiniz gibileri işte.

Önüne bakacaksın.Seni aldatan terkeden insanı dusunmeyeceksin.Kendini sev
Kendine değer ver

Ne alaka mi ben sokakta kalmak için mi geldim dünyaya erkeklerin oyuncağı olmak için mi yoksa neden benim şansım böyle ciddi bir insan karşıma çıkmıyor düşüne bir tekmede ben vurayım diyorlar evleneyim diyen diyen yok tek başına mi mücadele etcem hep
Niye sokakta kaliyosunuz? konuyla ne alaka sokaknkosmi?

Back
X