- 25 Ağustos 2014
- 21.040
- 50.292
- 798
- Konu Sahibi Asimelek182
Ee?Bir kız durup dururken satasti yer kavgası yaptı benle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee?Bir kız durup dururken satasti yer kavgası yaptı benle
Sözlerimi süsleme ihtiyacı duymadım o anŞu yazı şeklinle, üslubunla haklıyken haksız durumuna düştün
Beni anlayan iyi insanlar zaten anlıyor kötü yazmiyor ama kalbi kara kişilerde var her insan bir değildir herkes anlayışlı olamıyor sözlerime dikkat etseydim de kötü yorum yapanlar mutlaka olurŞu yazı şeklinle, üslubunla haklıyken haksız durumuna düştün
PekiSözlerimi süsleme ihtiyacı duymadım o an
Bir gelişme var mı, kaç kişi yorum yazdı dikkate aldınız mı sakinleştiniz mi biraz? Üzülmeniz gereken şey işinizden olmanız, bunu idrak edebildiniz mi? Kara kuruymuş oymuş buymuş hiç önemi olmadığını biliyor musunuz artık? Beş para etmez yalancının biri için kendinizi harap etmenize gerek var mı? Sanki yıllardır beraberdiniz de evlilik yolunda nişanlıydınız. Flört ettiniz aldatıldınız ve bitti. Yapacağınız tek şey sakinleşip yeni iş aramak. Sizi sadece iş bulup hayatınızı tekrar yoluna koymak iyileştirir.Beni anlayan iyi insanlar zaten anlıyor kötü yazmiyor ama kalbi kara kişilerde var her insan bir değildir herkes anlayışlı olamıyor sözlerime dikkat etseydim de kötü yorum yapanlar mutlaka olur
Sadece çingene falan hoş olmamışBeni anlayan iyi insanlar zaten anlıyor kötü yazmiyor ama kalbi kara kişilerde var her insan bir değildir herkes anlayışlı olamıyor sözlerime dikkat etseydim de kötü yorum yapanlar mutlaka olur
Roman deseydim de olurdu ama öyle deriz biz genelde isyerinde bir sorunumuz yoktu beraber otuyorduk ama bu onlarla olmasını gerektirmiyor bu bana haksızlıkSadece çingene falan hoş olmamış
Ki ben çingeneleri çok severim
Senin ne anlamda kullandığını anladım
E buna sevinmelisin.Ben kız suçlu demiyorum benim ki herkese yavsiyor herkese mavi boncuk dağıtıyor ben onun böyle olduğunu bilmiyordum
şu an çok üzgünsünüz ama gerçekleri duymanız lazımÇalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben![]()
Bir video izlemistim orda şöyle diyordu bu erkekler için size ilgisini kaybetmis ama sizi kaybetmekte istemiyor ondan bahanelere saklanıyor benimle birlikteyken başkasını dusunmeseydi zaten bunlar olmazdı bence adamın aradığı oymuş demeyin ona sadık kalır mı ki kendi diyor zaten ben bir onla bir bunlayim molada ben evlenmeye karşıyım bu laflarını o kız da duyuyor bendeşu an çok üzgünsünüz ama gerçekleri duymanız lazım
adam sizi aldatmamış zaten ayrılmış sizden türlü bahanelerle. zaten kısa görüşmüşsünüz belli ki sizin kadar anlam yüklememiş ilişkiye. siz birlikteyken sizi aldatmamış ki sizden ayrılmış zaten
çingene derken neyi kastediyorsunuz anlamadım ama demek ki adamın aradığı oymuş. bununla da yargılayamazsınız
babanız için üzgünüm. iş arayıp bulacaksınız bir an önce. aşk acısıyla karnınızı da doyuramaz kiranızı da ödeyemezsiniz.
olan olmuş. adam sizi sevmemiş. kabul edip hayatınıza bakın. yoksa kış vakti kendinizi sokakta bulursunuz bunalıma girip iş aramazsanız
Adam sizden ayrılmış önce bunu kabullenin. Sizden sonra kiminle isterse onunla sevgili olur bu da sizi alakadar etmez. Önünüze bakmayı bilin. Aldatılma böyle bir şey değil aldatma ilişki bitmeden önce başkası olursa olur ama adam sizden bahane bularak da olsa ayrılmış ve ondan sonra başkası ile ilişki yaşamaya başlamış yani aldatılma yok sizi alakadar eden birşey de yok. Sadece bahane bulması yanlışmış sizinle açık konuşması gerekirdi o konuda haklısınız ama aldatılma yok. Ve kimin kime yakıştığına siz yada biz karar veremeyiz mutlularsa beraber olurlar iki bekar insan bize düşmez yani.Benim görüştüğüm gayet yakışıklı biri onunla işi olamaz herkesle gönül eglendiriyor kendisi diyor zaten ben olsam kendimi it diye kapıya bağlamam ben evlenilecek adam degilim
Dikkatinize bravoBu 2018de açtığınız konu
Kusura bakmayın ama ben sizi anlayamadım. Konularınız sürekli gebelik üzerine. Erkek arkadaşınız sizi terk etmesin diye çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz![]()
En son yazdığıma cevap vermedi pozitif olsaydı ne olacaktı dedim ses gelmedi. Hamile kalırsam erkeğimi elimde tutarım kafasıAdam sizden ayrılmış önce bunu kabullenin. Sizden sonra kiminle isterse onunla sevgili olur bu da sizi alakadar etmez. Önünüze bakmayı bilin. Aldatılma böyle bir şey değil aldatma ilişki bitmeden önce başkası olursa olur ama adam sizden bahane bularak da olsa ayrılmış ve ondan sonra başkası ile ilişki yaşamaya başlamış yani aldatılma yok sizi alakadar eden birşey de yok. Sadece bahane bulması yanlışmış sizinle açık konuşması gerekirdi o konuda haklısınız ama aldatılma yok. Ve kimin kime yakıştığına siz yada biz karar veremeyiz mutlularsa beraber olurlar iki bekar insan bize düşmez yani.
Dikkatinize bravokonu daha ilginç bir noktaya evrildi sanki bu yüzden şuan.
Bu züğürt tesellileri üzerine kurma hayatını. İnstada o kara kuru kıza evlilik teklifi ettiğini falan görür bitersin sonra.Yarın onuda bırakır ya yatağa atana kadar onun işi
Amma kırılgan egon varmış ya. Ne oldu ablam güzelliğinle serseri oğlanı sustalı maymuna çeviremeden kara kuru kıza mı kaptırdın ah yazık vah kıyamam. Herkes kendini yaz dizisinde züppe oğlanı kuzu eden minnoş esas kız sanıyor, elinden geçenlerden sadece biri olduğunu anlayınca ağlamalar bayılmalar.Benim görüştüğüm gayet yakışıklı biri onunla işi olamaz herkesle gönül eglendiriyor kendisi diyor zaten ben olsam kendimi it diye kapıya bağlamam ben evlenilecek adam degilim
Konu sahibi banlanmış.En son yazdığıma cevap vermedi pozitif olsaydı ne olacaktı dedim ses gelmedi. Hamile kalırsam erkeğimi elimde tutarım kafasıaldatan ya da bırakıp gidecek olan çocukla da bırakıp gider amaa kime anlatıyoruz
![]()
Kız adam canını dar atmış, anlamış tabi üstüne kalacak püüüü.Akışta iki konunuzu görünce şaşırdım normalde nicklere bakmadan okurum. Dikkatimi çekti aynı anda açmanız o yüzden baktım. Ama söylediklerimi anlamamışsınız hala umutlandım diyorsunuz peki testler pozitif olsaydı ne olacaktı merak ediyorum
Senin için uygun biri değilmiş tekmeyi basÇalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben![]()