- Konu Sahibi reyyannnnn
-
canım benim belkide tesadufen kanal geçerken durmuştur ama çeneni kapat demesi nedenki bence bıraz sakin kal ve takip et o izlediği kanaldan numara alıp birilerini arıyor olmasınOnsekizimde severek evlendim az once bebegimi emzirmek icin odaya gittim yatirdim salona donerken bi muzik sesi geliyordu tvden esim tv izliyordu bi baktim bn girer girmez kanali degistirdi hizla. Degistirmeye devam ederken ne izliyordun sen dedim hic bisey dedi aldim kumandayi elinden degistirmemi istemedi ama bn hangi kanalda oldugunu menuden gordum ve orayi actim tabi beyendi actirmamaya calisti ama bn actim .bide ne goreyim hani su muzik kanallarinda ciplak dans eden kadinlar varya altda numaralari olan orayi seyrediyordu . inkar ediyo bn actigimda oyle bisey yoktu diyo ama kim inanir ayni muzik sesi cunki. Bagirdim bna cenemi kapamamii soyledi . simdi ne yapcam bilmiyorum cok kotu oldum kimsem yok buralarda ailem memleketde kapiyi cekip gidebilecegim bir yerim olsa keske bebegim zatwn kucuk ve hasta cok sasirdim ne yaparim bilmiyorum ailem evlenme dedide dinlemedim onlari simdi cok pismanim ama yapabilecegimde bisey yok paylasmak is tedim
canım ne var bundaki kendine bu kadar dert edip üzülmüşsün evi terk etmelerden bahsediyorsun insan meraktan bile bakar inan bana göre hiç bu kadar takılacak bir mesele değilki bende öyle large bir insan değilimdir
valla çok haklısınız bende merak edip bakıyorum alttan geçen saçma yazıları okuyup gülüüyorum filan üzülcek bir şey yok bence
E ne yapacagim simdi abartmayin diyorsunuz bnce olay o kadarda basit degil bnm evmde baska kadinlari aklindan gecirmesi ne demek aklima geldikce deliriyorum kadinlik gururuma yediremiyorum
Olay bukadar basit değilse vur kapıyı çek git o zaman , tövbe tövbe kocanı sanki yatakta kadınla yakaladın..
Keske olsaydi gidecek yerim simdi boyle oturup kalakalmazdim
Onsekizimde severek evlendim az once bebegimi emzirmek icin odaya gittim yatirdim salona donerken bi muzik sesi geliyordu tvden esim tv izliyordu bi baktim bn girer girmez kanali degistirdi hizla. Degistirmeye devam ederken ne izliyordun sen dedim hic bisey dedi aldim kumandayi elinden degistirmemi istemedi ama bn hangi kanalda oldugunu menuden gordum ve orayi actim tabi beyendi actirmamaya calisti ama bn actim .bide ne goreyim hani su muzik kanallarinda ciplak dans eden kadinlar varya altda numaralari olan orayi seyrediyordu . inkar ediyo bn actigimda oyle bisey yoktu diyo ama kim inanir ayni muzik sesi cunki. Bagirdim bna cenemi kapamamii soyledi . simdi ne yapcam bilmiyorum cok kotu oldum kimsem yok buralarda ailem memleketde kapiyi cekip gidebilecegim bir yerim olsa keske bebegim zatwn kucuk ve hasta cok sasirdim ne yaparim bilmiyorum ailem evlenme dedide dinlemedim onlari simdi cok pismanim ama yapabilecegimde bisey yok paylasmak is tedim
Onsekizimde severek evlendim az once bebegimi emzirmek icin odaya gittim yatirdim salona donerken bi muzik sesi geliyordu tvden esim tv izliyordu bi baktim bn girer girmez kanali degistirdi hizla. Degistirmeye devam ederken ne izliyordun sen dedim hic bisey dedi aldim kumandayi elinden degistirmemi istemedi ama bn hangi kanalda oldugunu menuden gordum ve orayi actim tabi beyendi actirmamaya calisti ama bn actim .bide ne goreyim hani su muzik kanallarinda ciplak dans eden kadinlar varya altda numaralari olan orayi seyrediyordu . inkar ediyo bn actigimda oyle bisey yoktu diyo ama kim inanir ayni muzik sesi cunki. Bagirdim bna cenemi kapamamii soyledi . simdi ne yapcam bilmiyorum cok kotu oldum kimsem yok buralarda ailem memleketde kapiyi cekip gidebilecegim bir yerim olsa keske bebegim zatwn kucuk ve hasta cok sasirdim ne yaparim bilmiyorum ailem evlenme dedide dinlemedim onlari simdi cok pismanim ama yapabilecegimde bisey yok paylasmak is tedim
Evet dogru soyluyorsunCanim yaaa stres yapma sütün kesilebilir, bebegini dusun.
Bunami taktin bosveeer bakmak isteyene tv mi lazim, disardada gorur yapar.
Belkide dogru soyluyordurilk actiginda yoktur, kliplerde aninda goruntu degisiyor.
Bu kadar seyle pisman olma ne sorunlarla bogusanlar var.
Bence boyle seyleri gormezden gelmek en dogrusu tabi ciddi boyutta degilse, nedeni ise gidecek yerim yok diyorsun, fark edince tepki gostermen gerek e gidecek yer yok bebek var, fark ettigiini bilirse tepki goster gsterme edaha buyuk olaylara davetiye cikarirsin cunku evdesin gitmedin.
O yuzden bence farketmemezlikten gel, emzirdigin icin duygusalsindirda. Yaptigi dogru demiyorum tabiki saygisizlik ama senin simdiki sosyal durumuna gore konusuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?