çok kötüyüm yardim edin

Çok üzüldüm. Ben böyle olsaydım kendi ayaklarım üzerinde durur, para biriktirir, yıllarca gerekirse uğraşıp, sonra bosanirdim. Eğer illa bosanmam gerekiyorsa. Ne o insanlara elimi açar ne de kocamın kahrini çekerdim. Her şey paraya bakar. Sizin mesleğiniz nedir, çalışıyor musunuz

Ailenizde maneviyat eksikliği mi var? İnanç olmadığında huzursuzluk olması normal.
Siz bi şekilde ayrılın o evden diycem ama ev kirasıydı çocuk masrafıydı karşılayabilecek bi işiniz olması lazım, şuan çocuk masrafını kim karşılıyor acaba?

Yapman gerekeni yap
Nasıl mutlu olacaksan öyle hareket et

Ben ikisini de görmezden gelirdim biliyorum
Kadını asla aramazdim
Kocami da...

Sonuç belli zira
Biten bitmiş derdim
Giden gitmiş...

Hayat kimseye ikinci bir şans vermeye değecek kadar kötü değil !

birkez yapan hep yapar kesinlikle hemen avukata gıdın oturdugunuz ev esınıze aitse bebek olacağı ıcın mahkeme size verir büyük ıhtımal bunları avukatla konusun onunuzde koca bu hayat var böyle bu ınsanla heba etmeyın barıssanız yöne yapıcak çocuğunuz saglıksız bu ortamda büyücek öfkeyle saçma davranıslarda bulunmadan bölen bırınden bılgı alın ve ıns o adamın aılesıne herkese soylemısınızdır rezıl olsun hatta kadınında aılesıne duyurun

kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum

Mesela boşanma davası açabilirsin

sen şuna tartışamıyorum demiyorsun da..
kanunların dediğini ben de biliyorum. bir kişinin cinsel münasebette bulunduğunu nasıl kanıtlayacaksın bana onu söyle diyorum hemen hukuk nosyonu diye yan çiziyorsun. fakültede öğretmezler bunları.

zina konusu her zaman tartışmalı bir konu olmuştur. net bir tanımı yok çünkü. herkes kafasına göre zina tanımı yapıyor. zina suç olsa, gidilen hakimin yargısına göre değişir yok yere ceza alır insanlar. cinsel ilişki mi? buyrun ispatlayın cinsel ilişki nasıl ispatlanır. anca yatakta fotoğraf filan olacak da öyle. o da binde bir işte.

hukuk nosyonu diye geveleyenler daha 7-8 sene önce ilkokullu bir meczubun peşinden koşuyorlardı. muhtemelen okulda ders aldığın hocalarından da olanlar vardı.. her 10 yılda bir kumpasa bulaşan, ülkede kaç kere anayasa değişirken korkudan gık diyememiş hukuk fakültelerinden mezun olup da nosyon diye buralarda fors yapmaya kalkamayın. bir işe yaramıyor çünkü

evet sadece adam suclu diyenlere ornek olmali. Adam araniyorsa sen niye yuz veriyorsun.
Al tazminatini ac davani konu sahibi

Sizin hukuklada hukukçularlada başka derdiniz var çok belli ediyorsunuz.. o sebeple sizinle tartışmaya girilmez.. Zinayı suç saymayan ama 2.3.4. Eşleri imam nikahı olarak nikahtan sayan zihniyet metresleride nikaha bagladın neredeyse o sebeple sizinle gerçekten polimiğe girilmez...

benim hukuçularla niye bir derdim olsun?
okuduğunuzu düzgün anlayın ben zinayı suç sayarsanız ortalık imam nikahından geçilmez diyorum sen ne anlıyorsun?
bu ülkede imam nikahı adı altında nice inançlı genç kız mağdur oldu farkında değilsiniz tabii konuşması kolay.

bana zinanın net tanımını yapın diyorum kaç seferdir bir şey söyleyemiyorsunuz.

Olması kardeşim kıymasınlar gizli imam nikahını akılları nerede bu kızların.. Adam gibi düzgün devletin kanunuyla evlensinler, (çaresiz insanları konu dışı bırakarak yazıyorum).. Bile isteye evlilere metreslik yapıp sonra gizliden imam nikahı kıyılıyor sonrada magduruz, magdur ol kardeşim magdur olki birdaha gizli kapaklı iş çevirme..bu kadar imam nikahı mahduriyetindende az buçuk anlıyorum aslında derdinizi...iyi oluyor, oh oluyor...

Hiçbir hukukçu zina tanımı yok demez, halihazırda var çünkü ve hala zina sebepli boşanma davalarında bu tanıma göre boşanma yapılıyor ve gayet güzel de ispat yapılıyor. Ispat yapılamaz, fotoğraf gerekir ve zina tanımı yok sizin hayalinizin ürünü. Siz zihninizde bunun tanımını yapamıyorsanız, kafanızda sürekli tartışmalar varsa bu sizin sorununuz. Hukuk camiası bu konuda bir tartışma içerisinde de değil, cinsel münasebeti esas alıp, takır takır kararlar alınıyor, suçken de alınıyordu. Sizin o sorduğunuz soruların cevapları var; ama sıfır hukuk bilgisi olan birine bunları anlatmak imkansız o yüzden tartışmaya girmem. Anayasa mahkeme kararlarının bağlayıcı olduğunu, hiçbir hakimin bunun aksine karar veremeyeceğini bilmeyen birinin hukuk bilgisinin sıfır olduğu da aşikardır. Hiçbir hukukçu da sizi ciddiye almaz, üstüne bir de dalga geçerler; çünkü düşüncelerinizin temeli mesnetsiz.
Hadi şimdi papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayın bakalım, belki şirinleri bile görürsünüz, bol şans hayal dünyanızda. :))

kaç tane anayasa mahkemesi kararının uygulanmadığını, hakimlerin gayet de bunun aksinde kararlar aldığını bilmiyorsunuz herhalde. ülkede hukuk gayet de keyfi hale geldi. en temel haklardan olan savunma hakkı uygulanmadı ergenekon kumpasında o zaman da böyle tepki gösterdin mi? en temel hukuki haklar uygulanmamışken kalkıp anayasa mahkemesi kararları kesindir demek bana göre saflıktır. keşke her şey öyle güzel olsa :)

evet hukuk fakültesi okumadım ama hukuk konusunda bilgin 0 derseniz size çatır çatır yapılan ihlalleri sayarım. kağıtta yazanla uygulama çok farklılaştı buralarda.

evet mahkemeler zinaya göre boşanma yapıyor hem de boşanmaların çoğu bu sebepten ama gerçekten cinsel münasebetten mi yapıyor yoksa belli yazışma ve delillere göre cinsel münasebete kanaat getirip mi yapıyor orasını bilemezsiniz. hukuk camiasında zina tartışmalı değil sözünüzü nedense baro dergisindeki makaleler yalanlıyor :)

din başka bir olay işte. senin dediğin gibi olmuyor.

Aynen çok güzel yutturuyorsunuz yazdıklarımı. :))))))) Doğru ben bilemem, dava dosyası mı gördüm hayatımda, dava tecrübesi olan, bu işlerin içinde bulunan siz bilirsiniz. :d hadi bol şans. :)

Gayette dindar bir hanımım ama kimseyle gizli imam nikahı kıyacak kadar onursuz değilim bu şekilde yaşayan bir yakınımında yüzüne tükürecek kadar karakter sahibiyim..bu ülkenin çogunlugu 4+4 lü din yaşamaz ama iş 4 karıya gelince, imam nikahı vs zırvalarlar..kul hakkı nerede kardeşim? Duyunca kahrolan asıl eşler, çocuklar nerede bunların hakkı?.. ben kanunu baz alırım gerisi yalan o sebeple 2.3.4. Kadınlarda akıllarını başlarına alıp bı şekilde bir hayat seçmesinler, seçerlersede öyle ortada kalsınlar hiç acımam, üzülmem yani bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…