- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
- Konu Sahibi obenmdunym
-
Çok üzüldüm. Ben böyle olsaydım kendi ayaklarım üzerinde durur, para biriktirir, yıllarca gerekirse uğraşıp, sonra bosanirdim. Eğer illa bosanmam gerekiyorsa. Ne o insanlara elimi açar ne de kocamın kahrini çekerdim. Her şey paraya bakar. Sizin mesleğiniz nedir, çalışıyor musunuzBenim ailem sorunlu. Rezalet çıkarmayı severler. Karakolluk olmaya bayılırlar. Hakim karşısına çıkmayı severler. Kavgacı. Başımdan geçenleri yazdım. Dörtyüz sayfayı buldu. Yarıya gelemedim. Bıktım bıraktım en son. Bu evde hergün büyük kavgalar var.
Ailenizde maneviyat eksikliği mi var? İnanç olmadığında huzursuzluk olması normal.Benim ailem sorunlu. Rezalet çıkarmayı severler. Karakolluk olmaya bayılırlar. Hakim karşısına çıkmayı severler. Kavgacı. Başımdan geçenleri yazdım. Dörtyüz sayfayı buldu. Yarıya gelemedim. Bıktım bıraktım en son. Bu evde hergün büyük kavgalar var.
kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Beynim yandı vallahi.. bu ne demek ya??? Sexsiz gebersin bu kadar acizse pis mikrop!!YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Yok kardeş ya böylelerini de gider sadık adamlar bulur..Aaa çok mantıklı, sıfır masraf
Töbe töbe ..
Komiksiniz. :)) ben demiyorum cinsel münasebeti esas alıyor diye, koca koca anayasa mahkeme kararlarında yazıyor bunlar. :) yani konu tartışmalı falan değil. :)) Evet arşivler ortada, mahkeme kararları da ortada, niye kaldırıldığı da gerekçede yazıyor, sizin dediklerinizle ilgisi yok, sizinle konuşabilmemiz için önce hukuk nosyonunuzun olması gerekiyor ki o da gördüğüm üzere yok, tartışmaya giremem sizinle o yüzden. Iyi geceler.
evet sadece adam suclu diyenlere ornek olmali. Adam araniyorsa sen niye yuz veriyorsun.Kadına aile birliğini bozmaktan tazminat davası açabiliyorsunuz artık.
Önce boşanma sebebiniz olarak o kadını gösteriyorsunuz ki kanıtlarınız da var,sonra da tazminat.
Çok örnekleri var biraz araştırın.
İyi bir avukat tıkır tıkır her şeyi halleder.
Allah yardımcınız olsun,ama kimseye bu fikrinizden bahsetmeyin,her şeyi önce avukata danışın.
Suçlu tek taraf değil,madem giriyorsun bir ilişkiye ,sorumluluklarını da alacak iki taraf da,caydırıcı olması sebebiyle çok seviyorum bu kanunu.
Sizin hukuklada hukukçularlada başka derdiniz var çok belli ediyorsunuz.. o sebeple sizinle tartışmaya girilmez.. Zinayı suç saymayan ama 2.3.4. Eşleri imam nikahı olarak nikahtan sayan zihniyet metresleride nikaha bagladın neredeyse o sebeple sizinle gerçekten polimiğe girilmez...sen şuna tartışamıyorum demiyorsun da..
kanunların dediğini ben de biliyorum. bir kişinin cinsel münasebette bulunduğunu nasıl kanıtlayacaksın bana onu söyle diyorum hemen hukuk nosyonu diye yan çiziyorsun. fakültede öğretmezler bunları.
zina konusu her zaman tartışmalı bir konu olmuştur. net bir tanımı yok çünkü. herkes kafasına göre zina tanımı yapıyor. zina suç olsa, gidilen hakimin yargısına göre değişir yok yere ceza alır insanlar. cinsel ilişki mi? buyrun ispatlayın cinsel ilişki nasıl ispatlanır. anca yatakta fotoğraf filan olacak da öyle. o da binde bir işte.
hukuk nosyonu diye geveleyenler daha 7-8 sene önce ilkokullu bir meczubun peşinden koşuyorlardı. muhtemelen okulda ders aldığın hocalarından da olanlar vardı.. her 10 yılda bir kumpasa bulaşan, ülkede kaç kere anayasa değişirken korkudan gık diyememiş hukuk fakültelerinden mezun olup da nosyon diye buralarda fors yapmaya kalkamayın. bir işe yaramıyor çünkü
2 sinide donuna kadar alıp, rezillikleriylede kar bırakcan vallahi, ihanet neymiş bir görsünler reziller.evet sadece adam suclu diyenlere ornek olmali. Adam araniyorsa sen niye yuz veriyorsun.
Al tazminatini ac davani konu sahibi
Sizin hukuklada hukukçularlada başka derdiniz var çok belli ediyorsunuz.. o sebeple sizinle tartışmaya girilmez.. Zinayı suç saymayan ama 2.3.4. Eşleri imam nikahı olarak nikahtan sayan zihniyet metresleride nikaha bagladın neredeyse o sebeple sizinle gerçekten polimiğe girilmez...
Olması kardeşim kıymasınlar gizli imam nikahını akılları nerede bu kızların.. Adam gibi düzgün devletin kanunuyla evlensinler, (çaresiz insanları konu dışı bırakarak yazıyorum).. Bile isteye evlilere metreslik yapıp sonra gizliden imam nikahı kıyılıyor sonrada magduruz, magdur ol kardeşim magdur olki birdaha gizli kapaklı iş çevirme..bu kadar imam nikahı mahduriyetindende az buçuk anlıyorum aslında derdinizi...iyi oluyor, oh oluyor...benim hukuçularla niye bir derdim olsun?
okuduğunuzu düzgün anlayın ben zinayı suç sayarsanız ortalık imam nikahından geçilmez diyorum sen ne anlıyorsun?
bu ülkede imam nikahı adı altında nice inançlı genç kız mağdur oldu farkında değilsiniz tabii konuşması kolay.
bana zinanın net tanımını yapın diyorum kaç seferdir bir şey söyleyemiyorsunuz.
Hiçbir hukukçu zina tanımı yok demez, halihazırda var çünkü ve hala zina sebepli boşanma davalarında bu tanıma göre boşanma yapılıyor ve gayet güzel de ispat yapılıyor. Ispat yapılamaz, fotoğraf gerekir ve zina tanımı yok sizin hayalinizin ürünü. Siz zihninizde bunun tanımını yapamıyorsanız, kafanızda sürekli tartışmalar varsa bu sizin sorununuz. Hukuk camiası bu konuda bir tartışma içerisinde de değil, cinsel münasebeti esas alıp, takır takır kararlar alınıyor, suçken de alınıyordu. Sizin o sorduğunuz soruların cevapları var; ama sıfır hukuk bilgisi olan birine bunları anlatmak imkansız o yüzden tartışmaya girmem. Anayasa mahkeme kararlarının bağlayıcı olduğunu, hiçbir hakimin bunun aksine karar veremeyeceğini bilmeyen birinin hukuk bilgisinin sıfır olduğu da aşikardır. Hiçbir hukukçu da sizi ciddiye almaz, üstüne bir de dalga geçerler; çünkü düşüncelerinizin temeli mesnetsiz.sen şuna tartışamıyorum demiyorsun da..
kanunların dediğini ben de biliyorum. bir kişinin cinsel münasebette bulunduğunu nasıl kanıtlayacaksın bana onu söyle diyorum hemen hukuk nosyonu diye yan çiziyorsun. fakültede öğretmezler bunları.
zina konusu her zaman tartışmalı bir konu olmuştur. net bir tanımı yok çünkü. herkes kafasına göre zina tanımı yapıyor. zina suç olsa, gidilen hakimin yargısına göre değişir yok yere ceza alır insanlar. cinsel ilişki mi? buyrun ispatlayın cinsel ilişki nasıl ispatlanır. anca yatakta fotoğraf filan olacak da öyle. o da binde bir işte.
hukuk nosyonu diye geveleyenler daha 7-8 sene önce ilkokullu bir meczubun peşinden koşuyorlardı. muhtemelen okulda ders aldığın hocalarından da olanlar vardı.. her 10 yılda bir kumpasa bulaşan, ülkede kaç kere anayasa değişirken korkudan gık diyememiş hukuk fakültelerinden mezun olup da nosyon diye buralarda fors yapmaya kalkamayın. bir işe yaramıyor çünkü
Hiçbir hukukçu zina tanımı yok demez, halihazırda var çünkü ve hala zina sebepli boşanma davalarında bu tanıma göre boşanma yapılıyor ve gayet güzel de ispat yapılıyor. Ispat yapılamaz, fotoğraf gerekir ve zina tanımı yok sizin hayalinizin ürünü. Siz zihninizde bunun tanımını yapamıyorsanız, kafanızda sürekli tartışmalar varsa bu sizin sorununuz. Hukuk camiası bu konuda bir tartışma içerisinde de değil, cinsel münasebeti esas alıp, takır takır kararlar alınıyor, suçken de alınıyordu. Sizin o sorduğunuz soruların cevapları var; ama sıfır hukuk bilgisi olan birine bunları anlatmak imkansız o yüzden tartışmaya girmem. Anayasa mahkeme kararlarının bağlayıcı olduğunu, hiçbir hakimin bunun aksine karar veremeyeceğini bilmeyen birinin hukuk bilgisinin sıfır olduğu da aşikardır. Hiçbir hukukçu da sizi ciddiye almaz, üstüne bir de dalga geçerler; çünkü düşüncelerinizin temeli mesnetsiz.
Hadi şimdi papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayın bakalım, belki şirinleri bile görürsünüz, bol şans hayal dünyanızda. :))
Olması kardeşim kıymasınlar gizli imam nikahını akılları nerede bu kızların.. Adam gibi düzgün devletin kanunuyla evlensinler, (çaresiz insanları konu dışı bırakarak yazıyorum).. Bile isteye evlilere metreslik yapıp sonra gizliden imam nikahı kıyılıyor sonrada magduruz, magdur ol kardeşim magdur olki birdaha gizli kapaklı iş çevirme..bu kadar imam nikahı mahduriyetindende az buçuk anlıyorum aslında derdinizi...iyi oluyor, oh oluyor...
Aynen çok güzel yutturuyorsunuz yazdıklarımı. :))))))) Doğru ben bilemem, dava dosyası mı gördüm hayatımda, dava tecrübesi olan, bu işlerin içinde bulunan siz bilirsiniz. :d hadi bol şans. :)kaç tane anayasa mahkemesi kararının uygulanmadığını, hakimlerin gayet de bunun aksinde kararlar aldığını bilmiyorsunuz herhalde. ülkede hukuk gayet de keyfi hale geldi. en temel haklardan olan savunma hakkı uygulanmadı ergenekon kumpasında o zaman da böyle tepki gösterdin mi? en temel hukuki haklar uygulanmamışken kalkıp anayasa mahkemesi kararları kesindir demek bana göre saflıktır. keşke her şey öyle güzel olsa :)
evet hukuk fakültesi okumadım ama hukuk konusunda bilgin 0 derseniz size çatır çatır yapılan ihlalleri sayarım. kağıtta yazanla uygulama çok farklılaştı buralarda.
evet mahkemeler zinaya göre boşanma yapıyor hem de boşanmaların çoğu bu sebepten ama gerçekten cinsel münasebetten mi yapıyor yoksa belli yazışma ve delillere göre cinsel münasebete kanaat getirip mi yapıyor orasını bilemezsiniz. hukuk camiasında zina tartışmalı değil sözünüzü nedense baro dergisindeki makaleler yalanlıyor :)
din başka bir olay işte. senin dediğin gibi olmuyor.
Gayette dindar bir hanımım ama kimseyle gizli imam nikahı kıyacak kadar onursuz değilim bu şekilde yaşayan bir yakınımında yüzüne tükürecek kadar karakter sahibiyim..bu ülkenin çogunlugu 4+4 lü din yaşamaz ama iş 4 karıya gelince, imam nikahı vs zırvalarlar..kul hakkı nerede kardeşim? Duyunca kahrolan asıl eşler, çocuklar nerede bunların hakkı?.. ben kanunu baz alırım gerisi yalan o sebeple 2.3.4. Kadınlarda akıllarını başlarına alıp bı şekilde bir hayat seçmesinler, seçerlersede öyle ortada kalsınlar hiç acımam, üzülmem yani bu kadar..kaç tane anayasa mahkemesi kararının uygulanmadığını, hakimlerin gayet de bunun aksinde kararlar aldığını bilmiyorsunuz herhalde. ülkede hukuk gayet de keyfi hale geldi. en temel haklardan olan savunma hakkı uygulanmadı ergenekon kumpasında o zaman da böyle tepki gösterdin mi? en temel hukuki haklar uygulanmamışken kalkıp anayasa mahkemesi kararları kesindir demek bana göre saflıktır. keşke her şey öyle güzel olsa :)
evet hukuk fakültesi okumadım ama hukuk konusunda bilgin 0 derseniz size çatır çatır yapılan ihlalleri sayarım. kağıtta yazanla uygulama çok farklılaştı buralarda.
evet mahkemeler zinaya göre boşanma yapıyor hem de boşanmaların çoğu bu sebepten ama gerçekten cinsel münasebetten mi yapıyor yoksa belli yazışma ve delillere göre cinsel münasebete kanaat getirip mi yapıyor orasını bilemezsiniz. hukuk camiasında zina tartışmalı değil sözünüzü nedense baro dergisindeki makaleler yalanlıyor :)
din başka bir olay işte. senin dediğin gibi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?