- 8 Şubat 2015
- 260
- 274
- 103
- 35
- Konu Sahibi obenmdunym
-
Pardon siz neyden bahsediyosunuz? Ne iciyosunuzda kafaniz boyle calisiyor.. ya sabir allahim ya. Yuvayi yikan zaten kocasi olacak ... !! Iyi ya sizin esinizde gitsin fingirdesin gelsin, sizde ahhcnm canin seks mi istedi iyi yapmissin dersiniz!!! Tovbe tovbe aksam aksam insanin sinirini getiriyorsunuz.YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
o kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti
Var böyle kadınlar medyadada ünlü bir evlilik danışmanı varya, çevremdede karşılaştım bu düşüncede hanımlarla..Evli de değilmiş üstelik...Şimdiden hazır hamile olduğumda aldatabilir diyo..Bu hesabı açanın erkek olduğunu düşünüyorum
Konuyu kaç misafirin okuyor olduğunu sadece pro üyeler bakıyordu degil mi bir bakarmısın anlarız troll mü degil miYa of bu kadar da saçmalamayın rica ederim ya! Gidin fantezilerinizi gizli yaşayın , rezil düşüncelerinizi alenileşyirmeyin!!
bosan kesinlikle dedi cunku mesajlari okudum.Kaynananim yorumlari ve tepkisi nedir
mesajlarda neler yaziokibosan kesinlikle dedi cunku mesajlari okudum.
Siz çok aklı başında bir kadınsınız kendisi kaybetti.o kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti
Var böyle kadınlar medyadada ünlü bir evlilik danışmanı varya, çevremdede karşılaştım bu düşüncede hanımlarla..
Yine kılıf mı uyduracaksın harun abimesajlarda neler yazioki
Düşüncen doğru ama acil hareket etme, boşanmaya karar verdiysen maddi manevi kendini garantiye al, yavaş ve emin adımlarla ilerle, hamilesin lütfen dikkat et kendine..o kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti
Ağzına sağlık senin gibi kadınlar çoğalsıno kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti
Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacakDemekki bunlar da kocalarını hiç sevmemişler veya zaten kendileri de aldatıo
Kac yillik evlisiniz. Normalde esinizle araniz nasil. Sizi aldatmasinin sebebi nedir sizce. Eşinizin karakteri mi bu yoksa araniz mi bozuk sureklibosan kesinlikle dedi cunku mesajlari okudum.
Neyse iste yag surmek ne farkederkiTürkçeyi güzel katletmişsiniz.
Ekmeğine bal sürmek diye bir deyim yok
mesajlar facebook delil sayiliyor bu arada kesinlikle isinize yarar. Kaynim karsi trafin avkatini boyle korkuttu geri adim attilarbosan kesinlikle dedi cunku mesajlari okudum.
Buradaki akılsız ve gurursuz bir iki kadını dinleyipte kafanızı karıştırmayın. Gayet doğru düşünüyorsunuz.o kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti
Memleket işsiz doluBu aralar KK da geyik olmaya meraklı amma kadın var.
Aslında ben de üyenin mesajına tepki gösterdim başta ama hemen boşanarak da ekmeğine kaymak mi sürer acaba kararsız kaldım. İyi düşünmek lazım.Hakikaten ben de çok merak ettim
esmerkz29 , sizin fikrinize göre ne yapmalı konu sahibi?
mesajlarda neler yazioki
Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?