- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi obenmdunym
-
Şimdi konunu okudum sen de pusuda eski sevgilinin boşanmasını beklediğin için bu kadar biliyorsun bu işleriDiger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
Ortada yarış atımı var, şu erkeklere bu kadar kıymet verme, altı üstü aldatan bir koca işte..daha bekarmışsın bu mantıkla çok aldatılırsın eşine söyleme bari bakış açını..Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
siz iyimisiniz hanimefendi be suan bir sok yasadim ve ilk aklima gelen yer burasi direk buraya yazdim kafamdaki dusuncelri anca toparlayabiliyorum ve siz gelmis acaba trolleniyormuyuz diyorsunzKonu sahibi de parca parca bilgi veriyor...Acaba gözyum diyen arkadasla ortaklasa bizi mi trollüyorlar diye düşündüm bi an
He bende biryerden tanıyom diyordum konusunada yorum yapmıştım, bu saatte uyuyamadım, yaxıp duruyorum her konuya yine banlanmasam bariŞimdi konunu okudum sen de pusuda eski sevgilinin boşanmasını beklediğin için bu kadar biliyorsun bu işleri
o kazanmadiki benim gozumde kocam olucak adam beni kaybetti.Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
Çok ama çok dogru bir yorum..o kazanmadiki benim gozumde kocam olucak adam beni kaybetti.
ha bi de konuyu tam okumadan yazıyorsunuz yani bu abuk sabuk mesajları
valla forumdaki arkadaşlar, bence bu üye tamamen ortalığı karıştırmaya çalışıyor
kesinlikle kale almayalım ve cevaplamayalım bence
Aslında ben de üyenin mesajına tepki gösterdim başta ama hemen boşanarak da ekmeğine kaymak mi sürer acaba kararsız kaldım. İyi düşünmek lazım.
Kocası olmasın vazgecirmeye calışıo baya da uğraşıo
o konuda onunla gurur duyuyorum esim olucak adam onunilk esinden cocugu ve yapar dedi ayni babasi dedi babasi bana cok cektirdi buda sana cektircek belli dediAferin kaynanana yapmış bi hata vs dememiş boşan demiş harbi kadınmış
Ay hala saçmalıyorsunuz bence. Hamileler seks yapamıyor diye birşey yok. İroni mi yapıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz ciddi Misiniz anlamak güç.YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Çektiremeyecek işte kurtul gitsin tez zamanda üzme kendini çok acı çekiyorsun için buz gibi ama kafan net şuanda anlıyorum senio konuda onunla gurur duyuyorum esim olucak adam onunilk esinden cocugu ve yapar dedi ayni babasi dedi babasi bana cok cektirdi buda sana cektircek belli dedi
Ahahah tam ben dicektimAhahaha lakin ki öyle değildir
Allah aşkına şaka mısınız???Kocanı bu durumda terketme, şeytana uymuş. Belki de pişman. Evladını düşün, boşanmak sınıfta kalmaktır. Durumu kurtar. O kadına bırakma. Kadın onu kandırmış belli. Beşer şaşar demişler. Herşey düzelecek. Sakin ol önce.
Hiç de öyle değil boşanmazsa asıl böyle olurAdamın zaten yedeği varmış. Onlara hiçbişi olmaz zaten boşanınca boşluktan ona buna sarıyorlar iyice sarar artık..
Olan kadına oluyor işte hem de hamile boşanma sürecinde doğum yapacak ne kadar acı...Adam ise banyoda keyfine bakacak yedeğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?