çok kötüyüm yardim edin

Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
Şimdi konunu okudum sen de pusuda eski sevgilinin boşanmasını beklediğin için bu kadar biliyorsun bu işleri

Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
Ortada yarış atımı var, şu erkeklere bu kadar kıymet verme, altı üstü aldatan bir koca işte..daha bekarmışsın bu mantıkla çok aldatılırsın eşine söyleme bari bakış açını..

Konu sahibi de parca parca bilgi veriyor...Acaba gözyum diyen arkadasla ortaklasa bizi mi trollüyorlar diye düşündüm bi an
siz iyimisiniz hanimefendi be suan bir sok yasadim ve ilk aklima gelen yer burasi direk buraya yazdim kafamdaki dusuncelri anca toparlayabiliyorum ve siz gelmis acaba trolleniyormuyuz diyorsunz

Metresleride sütten çıkmış akkaşık ilan etme günleri başladı.
Adam suçlu evet ona kimsenin itirazı yok zaten.
Bi kadınında gurur, ahlak, vicdan, onur gibi vasıflar taşıması gerekmez mi?
Konu sahibi size gerçekten üzüldüm umarım bir an önce bu yaşadıklarınızı atlatırsınız.

Aslında ben de üyenin mesajına tepki gösterdim başta ama hemen boşanarak da ekmeğine kaymak mi sürer acaba kararsız kaldım. İyi düşünmek lazım.

ya adam seni aldattıktan sonra
onun ekmeğine yağ mı sürerim diye evli kalınır mı?
adam istese açamaz mı boşanma davası?
yani adam başkasıyla evlenmesin diye
aldatılmak kabul edilir mi?
bunu yapan bir daha yapmaz mı?
ne yapalım?
ama kocacım başka kadınla evlenmesin diye aldatıla aldatıla mı yaşayalım?
insan kendine değer verecek önce
ben böyle bir hayatı hakediyor muyum diye düşünecek

o konuda onunla gurur duyuyorum esim olucak adam onunilk esinden cocugu ve yapar dedi ayni babasi dedi babasi bana cok cektirdi buda sana cektircek belli dedi
Çektiremeyecek işte kurtul gitsin tez zamanda üzme kendini çok acı çekiyorsun için buz gibi ama kafan net şuanda anlıyorum seni
Fikrini değiştirmesine izin verme

Adamın zaten yedeği varmış. Onlara hiçbişi olmaz zaten boşanınca boşluktan ona buna sarıyorlar iyice sarar artık..

Olan kadına oluyor işte hem de hamile boşanma sürecinde doğum yapacak ne kadar acı...Adam ise banyoda keyfine bakacak yedeğiyle

Allah aşkına şaka mısınız???

Hiç de öyle değil boşanmazsa asıl böyle olur
Boşanırsa düzeninden evliliğinden çocuğından olacak
O yollu kadından hayır mı gelir gelmez o da bunun kıçına tekmeyi basacak
Yahut evlenseler bile ikisi birbirini aldatacak
Kaybeden kesinlikle aldatandır aldatılan değil her şartta ve her durumda
İnsan sadece kendini kandırır
Mis gibi yuvasından doğmamış evladından oldu uçkur uğruna macera uğruna her ne b.k uğrunaysa işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…