çok kötüyüm yardim edin

Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
töbe Yarabbim, ne yiyip ne içiyorsunuz siz?

Bak yine ofkeyle kalkıp zararla oturma vakasi yasanmasin.ben boşanmasın demedim hemen boşanmasın yani adam bunu kar saymasın.yani yapılacaklar önce düşünmek lazım resmi olarak. Haklarını iyice araştırıp boşasın.adam belli ki pek çekinmiyor yoksa korkudan silerdi.hemen gergin ortam yaratmayalim ne denildiği anlaşılmadan.

Tamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya

cok guzel olur aslinda dediginizi düsünmedim degil aslinda ama onu yapimca elime ne gecicek dedim sonra kadin pislik umrunda olmmaz ama ben yaptigim terbiyesizlikle kalicam sonra sende oyle dusunme

Tamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya

Allah'ım kafayı yiycem sayenizde
cevaplamayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi
hangi iyilik?
göz yum, adamın canı sex istiyordur! mu iyilik?
oldu olacak kadını da kendi seçsin bari
hay Allah'ım ya

Ya farkında mısını bilmiyorum ama o kadın kazanacak o kadın kazanacak diyip duruyosun konu sahibine ama sen de şuan o kazanmaya çalışan kadınlardan birtanesisin. Boşan demen gerekirdi senin. Kafan karıştı zaar

Hanımefendi ilerde senin eşin seni aldatırken gizli kapaklı tenhalarda buluşmasın. Otel parasıda vermesin gelsin direk senin evinde senin odanda buluşsun sevgilisiyle.
Nasıl olsa senin rızan var.
Gerçekten evlenincede burda yaptığınız yorumlar gibi mi bi hayatınız olacak merak ediyorum.

ben düsüncenize saygi duyuyorum ama aldatma basladimi devamida gelir ve hep bende bir suphe olucak ve bu supheyle nasil yasayabilirim ki. cocugum boyle bir ortamda mutlu olabilir mi ? cocugum neden rezil olsun ben kocami bosuyorum cocugumdan babasini degil o da biraz adamsa eger cocuguna babalik görevvini yapar yapmazsada kendi vicdanina kalmis

Aaa çok mantıklı, sıfır masraf

Töbe töbe ..

Kadınlar boşanıp bebeğiyle sersefil olunca çok mutlu oluyoruz biz. Sen yenisin bilmezsin belki manyağız çünkü biz

Allah aşkına saçmasapan fikirlerinizi kendinize saklayın. Siz aldatılınca dediklerinizi yaparsınız.

cok guzel olur aslinda dediginizi düsünmedim degil aslinda ama onu yapimca elime ne gecicek dedim sonra kadin pislik umrunda olmmaz ama ben yaptigim terbiyesizlikle kalicam sonra sende oyle dusunme
Senin sakin olman lazım zaten hayatım ama özellikle hamile olduğun için o ikisine daha çok sinirlendim burnumdan soluyorum desem yeridir,ikisinide Allah'a havale et yanlarına kalmayacak yazıklar olsun nedim ki

Ne yapıyo kocan şuanda sana ulaşmaya çalışıyo mu özür mözür pişmanlık varmı (hiçbir anlamı yok tabiki)
Yoksa pişkin mi memnun mu halinden
Merak ettim
Hamile karıma neler yaşattımın idrakinde mi acaba
İnsan müsveddesi...

arayamiyor engelledim. kaynanamda engelledi. kayin pederimi aradi oda kendini git biyerden at bence demis

Niye rezil olsun onurlu bir duruştur aldatıldıgında göz yummadan kendi ayakları üstünde durup sadakatizsizden kurtulmak ama sen bilmezsin böyle şeyler tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…