- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi obenmdunym
-
töbe Yarabbim, ne yiyip ne içiyorsunuz siz?Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
Bak yine ofkeyle kalkıp zararla oturma vakasi yasanmasin.ben boşanmasın demedim hemen boşanmasın yani adam bunu kar saymasın.yani yapılacaklar önce düşünmek lazım resmi olarak. Haklarını iyice araştırıp boşasın.adam belli ki pek çekinmiyor yoksa korkudan silerdi.hemen gergin ortam yaratmayalim ne denildiği anlaşılmadan.ya adam seni aldattıktan sonra
onun ekmeğine yağ mı sürerim diye evli kalınır mı?
adam istese açamaz mı boşanma davası?
yani adam başkasıyla evlenmesin diye
aldatılmak kabul edilir mi?
bunu yapan bir daha yapmaz mı?
ne yapalım?
ama kocacım başka kadınla evlenmesin diye aldatıla aldatıla mı yaşayalım?
insan kendine değer verecek önce
ben böyle bir hayatı hakediyor muyum diye düşünecek
cok guzel olur aslinda dediginizi düsünmedim degil aslinda ama onu yapimca elime ne gecicek dedim sonra kadin pislik umrunda olmmaz ama ben yaptigim terbiyesizlikle kalicam sonra sende oyle dusunmeBu aralar baya gerginim! Hazır senin konuda canımı çok sıkmışken diyorum ki kadının adresini versende saçını elime dolayıp duvara çarpa çarpa burnunu düzlesem hem ben biraz rahatlasam,hem sen,hem de tüm kk.. fena olmazmı ki?
Tamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
Ya farkında mısını bilmiyorum ama o kadın kazanacak o kadın kazanacak diyip duruyosun konu sahibine ama sen de şuan o kazanmaya çalışan kadınlardan birtanesisin. Boşan demen gerekirdi senin. Kafan karıştı zaarTamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
Hanımefendi ilerde senin eşin seni aldatırken gizli kapaklı tenhalarda buluşmasın. Otel parasıda vermesin gelsin direk senin evinde senin odanda buluşsun sevgilisiyle.Tamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
ben düsüncenize saygi duyuyorum ama aldatma basladimi devamida gelir ve hep bende bir suphe olucak ve bu supheyle nasil yasayabilirim ki. cocugum boyle bir ortamda mutlu olabilir mi ? cocugum neden rezil olsun ben kocami bosuyorum cocugumdan babasini degil o da biraz adamsa eger cocuguna babalik görevvini yapar yapmazsada kendi vicdanina kalmisTamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
Aaa çok mantıklı, sıfır masrafHanımefendi ilerde senin eşin seni aldatırken gizli kapaklı tenhalarda buluşmasın. Otel parasıda vermesin gelsin direk senin evinde senin odanda buluşsun sevgilisiyle.
Nasıl olsa senin rızan var.
Gerçekten evlenincede burda yaptığınız yorumlar gibi mi bi hayatınız olacak merak ediyorum.
Kadınlar boşanıp bebeğiyle sersefil olunca çok mutlu oluyoruz biz. Sen yenisin bilmezsin belki manyağız çünkü bizTamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
Bendece hem cinsimiz diil zaten, kurduğu cümle ancak karşı cinsin ağzından duyulabilecek bir cumle!İnşallah trollsündür. Bunu söyleyen bir hemcinsimin varlığı bile utanç verici.
Senin sakin olman lazım zaten hayatım ama özellikle hamile olduğun için o ikisine daha çok sinirlendim burnumdan soluyorum desem yeridir,ikisinide Allah'a havale et yanlarına kalmayacak yazıklar olsun nedim kicok guzel olur aslinda dediginizi düsünmedim degil aslinda ama onu yapimca elime ne gecicek dedim sonra kadin pislik umrunda olmmaz ama ben yaptigim terbiyesizlikle kalicam sonra sende oyle dusunme
Bide kocasının sırtını sıvazlasın canın ne zaman sex isterse getir bu kadını helal olsun koçum desin.Aaa çok mantıklı, sıfır masraf
Töbe töbe ..
Yok kuma alsın töbe töbeTamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
arayamiyor engelledim. kaynanamda engelledi. kayin pederimi aradi oda kendini git biyerden at bence demisNe yapıyo kocan şuanda sana ulaşmaya çalışıyo mu özür mözür pişmanlık varmı (hiçbir anlamı yok tabiki)
Yoksa pişkin mi memnun mu halinden
Merak ettim
Hamile karıma neler yaşattımın idrakinde mi acaba
İnsan müsveddesi...
Atmış zaten beyinsizarayamiyor engelledim. kaynanamda engelledi. kayin pederimi aradi oda kendini git biyerden at bence demis
Bebeğinle rezil ol nedir ya nerde yaşıyorsunuz siz merak ettimTamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
Niye rezil olsun onurlu bir duruştur aldatıldıgında göz yummadan kendi ayakları üstünde durup sadakatizsizden kurtulmak ama sen bilmezsin böyle şeyler tabiTamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?