- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi obenmdunym
-
Yuhh yani.Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
Az daha ilerle neler neler görecek o gözlerinYuhh yani.
Pisman oldugu belli degil mi ?pismanmisniz?
O kadar haklısınız kii aynen de böyle olur...O kadına bu fırsatı vermeyin lütfen. ..bi kerelik görmezden gelin bebeğinizi dusununHemen git bosan .kocanda gitsin o kadinla evlensin ondanda bi cocuk yapsin mutlu mesut yasasinlar.sende elinde bir bebekle kalakal ortada mutluluklarini seyreyle.
Helal olsun vallahi san ne kadar dogru dedin konu sahibi.Bosanip baska erkegin sirtindan gecinen tipler tökrzliyor bir sure sonra.Ama bosanip hemen koca koca diye gezmeyenler gucleniyor kendi ayaklarinin üdtunde oldugu surece.Tebrik ederim sizi bu dusuncelerinzden dolayi.hakkinda hayirlisi olsun.o kadinin amacinin bu olup olmamasi umrumda degil alip tepe tepe kullansin ! bosananlar neden pisman neden hemen bir erkek muhabbeti yapiliyorki ? benim gururum nerde ? yerlerde mi kalsin burnunu surtup barissam nolcak yine aynisini yapicak cinsellik konusunda suan hic sikintimiz yokken bunu yapan adam benim dogumumdan lohusaligima kadar neler yapar ? bosandiktan sonra calisip kendi ayaklarimin uzerinde duramam mi ? illaki hayatimda bi erkek mi olmasi gerekiyor arayista yanlis yola dusuyolar diyenler var herkes oyle olmaz bence onlar calisip ayakta durmayi degil bir erkegin sirtina dayayip yasamayi tercih etmisler . benmi yanlis dusunuyorum suam bilmiyorum kafam cok karisti
Oncelikle sakin olmani oneririm hamileyken yasadigin stresbona yansiyor ve ilerde cocugunda sinirli oluyor oyuzdenkizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Neyi kazanacak Pardon !!Diger kadinin kazanmasini mi istiyosun? Onun amaci zaten sizi ayirmak. Sen bosanirsan bu o kadinin isine yariyacak
mesajlariiyi okuyun.Kocami aldi vs bune kendine gel malinmi senin yuvan dagiliyor ona yanicagina cocugunun gelicegini dusuncegine nasil intikam alirim diyosun belki evlenmeden once sevgililerdi sen elinden aldin neden diger kadinla ne yasadilar kocan nasil kandirdi bilmiyoruz gunahini neden alalim sen fazla dizi izlemissin hirsin gozunu kapamis icin yaniyor olabilir bosanirsan okadina gidicek hislerini nasil alicaksin adamin kocanin ona gitmesinden korkuyosan kadindan niye intikam aliyosun kocan gidiyo demek bosanma ozaman intikammis dizilerde var onlari izle napicaksin dava acip ac ellerindekini alip acmi kalip kapina aciz yardim etmi desinler istiyosun sana gelmezler yine anca sen cekilirsin anlasamaz kavga eder kocan sana doner belki bu olur entrika yok unut dizileri birakhayatda gercekler var anneyim diyosun vs anneysen dogucak cocugun icin en iyisi nasil olur onu dusun butun lafin intikam magduru oynamak icin cocugunu kullanma sadece cocugunun babasiymis babasiysa intikam neden aliyosun cocugun olunca hangi yuzle bir araya geliceksiniz
kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum[/QUO
Sizi aldattığını ispatlayan fotoğraf, facebook ekran resminin çıktısı, whatshap yazışması ne varsa toplayın. O kadınla görüşme telefon ile görüşme saatlerini mümkünse onunla konuştuğunu hissediyorsanız not alın. Şu saatlerde şu numaralı telefonuyla görüştü deyip görüşme kayıtlarının alınmasını talep edersiniz. Tüm delilleri topladıktan sonra boşanma davası açın yüklü bir tazminat isteyerek. Şahit de bulursanız ne ala
Evlat olsan sevilmezsin ! Bu ne bicim yorum be. Kendini konu sahibinin yerine koy derdim ama empati yeteneginin olsa bu yorumu atmazsin. Aptalca yorumlar yapip kimsenin canini sikmayin. Bdv de es ile konu acilsada acimasiz yorumlar yapsam diye bakacaginiza biraz kitap okumani dilerim! Cahil kamissin anlasilan!Kocami aldi vs bune kendine gel malinmi senin yuvan dagiliyor ona yanicagina cocugunun gelicegini dusuncegine nasil intikam alirim diyosun belki evlenmeden once sevgililerdi sen elinden aldin neden diger kadinla ne yasadilar kocan nasil kandirdi bilmiyoruz gunahini neden alalim sen fazla dizi izlemissin hirsin gozunu kapamis icin yaniyor olabilir bosanirsan okadina gidicek hislerini nasil alicaksin adamin kocanin ona gitmesinden korkuyosan kadindan niye intikam aliyosun kocan gidiyo demek bosanma ozaman intikammis dizilerde var onlari izle napicaksin dava acip ac ellerindekini alip acmi kalip kapina aciz yardim etmi desinler istiyosun sana gelmezler yine anca sen cekilirsin anlasamaz kavga eder kocan sana doner belki bu olur entrika yok unut dizileri birakhayatda gercekler var anneyim diyosun vs anneysen dogucak cocugun icin en iyisi nasil olur onu dusun butun lafin intikam magduru oynamak icin cocugunu kullanma sadece cocugunun babasiymis babasiysa intikam neden aliyosun cocugun olunca hangi yuzle bir araya geliceksiniz
Siz şaka mısınız ya dilerim ki Allah sizi aynı duruma düşürsün ki bu acımasız cümlelerinizi okur okur kendinizi teselli edersinizKocami aldi vs bune kendine gel malinmi senin yuvan dagiliyor ona yanicagina cocugunun gelicegini dusuncegine nasil intikam alirim diyosun belki evlenmeden once sevgililerdi sen elinden aldin neden diger kadinla ne yasadilar kocan nasil kandirdi bilmiyoruz gunahini neden alalim sen fazla dizi izlemissin hirsin gozunu kapamis icin yaniyor olabilir bosanirsan okadina gidicek hislerini nasil alicaksin adamin kocanin ona gitmesinden korkuyosan kadindan niye intikam aliyosun kocan gidiyo demek bosanma ozaman intikammis dizilerde var onlari izle napicaksin dava acip ac ellerindekini alip acmi kalip kapina aciz yardim etmi desinler istiyosun sana gelmezler yine anca sen cekilirsin anlasamaz kavga eder kocan sana doner belki bu olur entrika yok unut dizileri birakhayatda gercekler var anneyim diyosun vs anneysen dogucak cocugun icin en iyisi nasil olur onu dusun butun lafin intikam magduru oynamak icin cocugunu kullanma sadece cocugunun babasiymis babasiysa intikam neden aliyosun cocugun olunca hangi yuzle bir araya geliceksiniz
Lütfen dikkate almayın bu saçma sapan yorumları yazık ya gerçekler kadınların en büyük düşmanı kadınlar. Zina davası için elinizden geleni yapın durumunuz varsa avukat tutun yoksa barodan isteyin sizi bi tek bu rahatlatacak biliyorum yaptıkları yanlarına kalmayacak elbet. Hiçbir haklı sebebi Yok ne halt yemek istiyorsa boşanıp yiyeceklerdi. Elbette hayatlarının mahvolmasının istemek hakkın şu an çok kızgın olman normalmesajlariiyi okuyun.
1. ben kocami elimden aldi demedim
2. intikam almak istiyorum demedim hayatlarini mahvetmek istiyorum
3.kadini taniyorum dedim onceden sevgli degiller yani hayatimiza sonradan gordi
4 dizi ne alaka ? burda diziye konu olcak bir konu mu dedim .
5. ben tum mesajlari gordum diyorum kim kimi kandirmis gozumle gordum yani .
6 ben kocam o kadina gidicek diye korkuyorum demedim aksine tepe tepe kullansin dedim
7 kadin bizi taniyor hamile oldugumu biliyor ne yapti diyim iyimi yapti diyelim
8 benim alnim ak bosandiktan sonra kocamin yuzune cocugum icin gayet rahat bakarim o nasil bakicak bence . sanki ben aldatmisimda ben nasil bakicam diye soruyorsuniz
tum yorumlarimi okuyun ona gore cevap verin . cok sacmalamissiniz bu ne vicdansiz bir yorum yaa ? kalbiniz var mi acaba merak ettim. ben cocugumun gelecegini dusunmesem aman derim 1 kere yapti der barisirdim ama gelecegi dusunuyorum bu yaptiklarini hic bir zaman unutmayip aramizda sogukluk olcak vebenim cocugum oyle bir yuvada buyusun istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?