- 31 Ağustos 2016
- 197
- 181
- 103
- 36
- Konu Sahibi nurella3449
-
Aradi annesini ben gelemem dedi. Doğumda gelir misin dedi. Gelemem dedi.ama onlar kiymetli isteBen olsam annemi gönderir, hadi çağır annenleri derdim. Dediğiniz gibi yardım niyetleri yoksa 1-2 güne kaçarlar zaten. Sonra da benim için bakıcı tutmasını isterdim. Madem annenize saygısızlık ediyor parasına kıyıp bakıcı tutsun. Boşanmak için acele etmeyin. Bebek doğsun, hala aynı hisler içerisindeyseniz oturur konuşur, yolları ayırırsınız.
Annemle aramizda 10 saat var. Bi kez bile gezmeye gelmedi. Ameliyat oldum. Ev tasidim. Simdide surekli kusuyorum hamilelikten dolayi. Kayinvalidemi aradik ben gelemem dedi. Annemi aradik. En fazlada 1 hafta kalip gide. 2 senede 3 kez geldi evime.Iki adam konuşuyor
Biri diğerine diyordu ki kv çok geliyor bize bundan hiç hoşlanmıyorum
Diğeri arkadaş onlar evdeyken eşinle tartışma başlat sudan sebeplerden kv gelmek istemez
Buda uygular ve çözüm bulunmuştur kendilerince
Dikkat derim sizin koca bu taktiği uyguluyor bence
O zaman gönder anneni bakıcı istiyorum de. Parası gidince hemen anneni arayıp sormaya başlar. Annene bu muameleyi yapmasına izin vermemelisin. Kadın iyilik yapmaya gelmiş ama yaranamamış.Aradi annesini ben gelemem dedi. Doğumda gelir misin dedi. Gelemem dedi.ama onlar kiymetli iste
Aradi annesini gelemem dediEşine söyle beraberce kendi annesine senin annenin gittiğini, ne zaman geleceğini sordun.
Yola çıkarlarsa hemen anneni gönderirsin
Eğer oyalarsa o telefonu kocama yediririm ben olsam.
Rahat gelemiyormuş haspam.
Eee?Aradi annesini gelemem dedi
Oyle dedim zaten. Ben geldigimde evden cik got dedim. Ben haamile hamile bide kalacak yer arayamam dedimEee?
Neymiş kocanın derdi peki?
Şuan boşanma isteğine hak vermedim değil.
Git yalnız yaşa. Anan o zaman rahat rahat gelebilir de.
Canim cok yaniyo. Ben annemin sacinin teline kiyamazken benim yuzumden neler yasadi. Yarin birlikte memlkete gidiyoruz. Eylule kadar calismiyorum zaten. Eylulde gelip subata kadar idare edecegim. Subattada dogum iznine qyrilip memleketime tayin isteyip gidecegim. En cokta bebegimi dusunuyorum. Bulantim kusmam aniden durdu. Yarin hemen doktora gidecegim.bi sey oldu diye cok korkuyorum cunku bidaha coxugum olmayacak
Tayin isteğinden bahsrttin mi ona?Oyle dedim zaten. Ben geldigimde evden cik got dedim. Ben haamile hamile bide kalacak yer arayamam dedim
Tayin konusuni onunla konusmadim ama bisandiktan sonra onu ilgilendirmez zaten. Yok annem gidecekti ben gitmeyecektim. Bende gitmeye karar verdim. Tup bebek ama sorun tek degil bi kac sorunum vardi. Ve bunda bile sansimiz cok azdi. Ama cok şükür hamile kaldim fakat su an cok korkuyorum bu bebege bi sey oldu diyeTayin isteğinden bahsrttin mi ona?
Ne dedi.
Çok üzüldüm durumuna ya.
Gerçekten kadın yardıma gelmiş senin odun pişman etmiş.
Ama üzülme.
Anneler evlatlarına asla kıyamaz.
Senin hatırına hemen unutur o.
Gitme olayı planlı mıydı yoksa bu tartışmadan sonra mı karar verildi?
Bir daha çocuğun neden olmayacak?
Tüp bebek zaten, hani tüplerinde mi sorun var desem. neden bu ilk ve son şansın olsun ki?
Kav haftalikTayin konusuni onunla konusmadim ama bisandiktan sonra onu ilgilendirmez zaten. Yok annem gidecekti ben gitmeyecektim. Bende gitmeye karar verdim. Tup bebek ama sorun tek degil bi kac sorunum vardi. Ve bunda bile sansimiz cok azdi. Ama cok şükür hamile kaldim fakat su an cok korkuyorum bu bebege bi sey oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?