- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Aymen öyle malesefEşlerin zaten en büyük hatası destek olmamak..
Vajinismusu kendin için yeneceksin..
Cinsellik sadece erkeğe bahşedilmiş birşey değil çünkü...
Beynini sadece uckuruna çalıştıran erkek bunu düşünür ve uzaklaşır haliyle..
Zaten birçok kadın beceriksiz erkekler yüzünden kendini vajinusmus sanıyor benceVajinusmus teşhisi kondu.ama buna etken tecrubesizliğide oldu.cok birşey bilmiyordu.yerini bile.cok tedirgin oldum.ama söyledigimde asla kabuk etmiyor kendinde sıkıntı oldugu için bu durumda oldugumu.evde bana karşı davranışları iyi.sarılır yatar sabah işe gitmeden öper.yani olmuyo diye canıma okumadı.ama olsun diye destekte olmadı.sende insansın hastasın canın sıkkın cıkalım gezelimde demiyor.kendimi ot gibi hissediyorum artık çıldırıcam..
Buna o kadar eminimki.yani zaten biz ilk defa yasıcaz bunu.karşındakide yerini arayınca ister istemex tedirginde olunur korkulurdaZaten birçok kadın beceriksiz erkekler yüzünden kendini vajinusmus sanıyor bence
Bişey soracaktım ama bana gülen olurmu bilmiyorum çünkü gerçekten bilmediğim bişey.Evli çiftleri birbirine daha çok bağlayan yaşadıkları cinselliktir. Vajinismus buna darbe vuruyor maalesef. Ancak bunu aşmanın yolu birbirine destek olmaktır. Siz size destek olmayan, sizi umursamayan, sizinle zaman geçirmek istemeyen biri için çaba sarfediyorsunuz. Bu sorunu aşsanız bile adamın değişeceğinin garantisi yok.
Şu an çalışıyor musunuz?
yani ilk ilişki zaten size özel bir durum değil çoğunlukla zor olur.. hatta kendimden örnek vereyim ilk 6 ilişkimde kanama yaşamıştım, 1-2 yıl falan hafif acı çekmelerim de olmuştu.. Ama bu durum, ne beni geren ve korkacağım şekilde bir acıya veya ağrıya dönüştü, ne de tedirginlik yaşattı.. Çünkü birbirini seven ve önemseyen iki insanın birleşmesi, şevkatle, tutkuyla ve en önemlisi aşkla olursa zaten o olay bir şekilde akıp gider, bu kadar imkansızlaşmaz yaniBuna o kadar eminimki.yani zaten biz ilk defa yasıcaz bunu.karşındakide yerini arayınca ister istemex tedirginde olunur korkulurda
İlişkiye girememe canimBişey soracaktım ama bana gülen olurmu bilmiyorum çünkü gerçekten bilmediğim bişey.Vajinamus ne?
Yani bende istek falan yok 1 yıl olacak sanki hiç olmasa aklıma gelmiyor olsun bitsin mantığı niye böyle bilmiyorum o yüzden ilgimi çekti konuİlişkiye girememe canim
Bişey soracaktım ama bana gülen olurmu bilmiyorum çünkü gerçekten bilmediğim bişey.Vajinamus ne?
Sizin durum daha farklı zevk alamadığınız için istek olmuyodur belkiYani bende istek falan yok 1 yıl olacak sanki hiç olmasa aklıma gelmiyor olsun bitsin mantığı niye böyle bilmiyorum o yüzden ilgimi çekti konu
Yiğenimin ödevi için telefonu ona veriyorum öyle bişey için araştırma yapmadım ne olduğu hakkında bilgim yok diye.Google diye bir nimet var arkadaşım.
Erkeklerin %90i ole en son kasim ayinda başbaşa disari ciktik sinemaya oda. Her haftasonu biri gelir sıkıldım artik bunaldımdiyorum ama anlamiyor benimkide malesef. Bahanesi hava buz gibi gelme mi diyim napabilirim bisi olmaz her hafta haftaya bakarizKızlar 7 aydır vajinusmus hastasıyım kendi kendime yenmeye çalışıyorum.tedavi ücretleri cok yüksek evde bir şekilde belli bir aşamaya geldim ama yapayalnız üstesinden gelmeye çalışıyorum resmen.eşim evlenmeden önce gezdirirdi oda çalışır bende çalışırdım.haftada bir iznimizde birbirimize vakit ayırırdık.evlendikten sonra cok değişti.cok bos zamanı var ama bana hiç zamanı yok.Bende çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum artık patlayacak noktaya geldim.benimle birşey yapmak istemiyor.aksamdan aksama görüşmek yetiyor.bunun etkisi vajinusmus olarabilir mi yoksa artık beni sevmiyor mu.lütfen yardım edin..bana olan ilgisini benimle birşey yapmasını sağlayabilir miyim ne yapmam gerek...
Yeni evlilik için bunları haketmedik diyorum baska bişey diyemiyorum..Erkeklerin %90i ole en son kasim ayinda başbaşa disari ciktik sinemaya oda. Her haftasonu biri gelir sıkıldım artik bunaldımdiyorum ama anlamiyor benimkide malesef. Bahanesi hava buz gibi gelme mi diyim napabilirim bisi olmaz her hafta haftaya bakarizbu arada 6aylik evliyiz 6 ayda 40dken fazla misafir geldi bu arada ikimizde calisiyoruz
Cinsel ilişkiye girememek.korkmak eşi itmek bacakları kapatmak demek vajinusmus.Yiğenimin ödevi için telefonu ona veriyorum öyle bişey için araştırma yapmadım ne olduğu hakkında bilgim yok diye.
sevgiliyken yada nişanlıyken birlikte oluyor muydunuz ki el üstünde tuttu da evlenince mi vajinismus oldunuz bence tipik Türk erkegi evlenince değişenlerdenNapmam lazım peki.sevgiliyken nişanlıyken böyle degildi..
Teşekkür ederim bilgi içinCinsel ilişkiye girememek.korkmak eşi itmek bacakları kapatmak demek vajinusmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?