Ne diyebilirim ki hiç aklıma gelmedi
O an sadece ağlamak istedim :)
Ne denilebilir mesela hazır LAf olarak
Offf çok tecrübesiz im..
Evet çok dengesiz biri ya.
ben mizaç olarak sert biri olduğum halde patavatsızlıklara maruz kaldığım oldu pek çok kere.
çoğunda da sinirlerim tavan yaptığından o an aklıma geleni pat diye söyleme potansiyeline sahibim.:))
sşöyle ki ,başkanın biri ,7-8 kişinin olduğu bir personel sohbetinde bana ve müdürüme "ben de sizi uyanık bilirdim heh heh" demesiyle "o dediklerinizi kabul etmiyorum,burada o uyanık sıfatını hakeden başkaları var "demem ve başkanın morarması 1 dakika içinde oldu.
sen ne diyebilirdin düşünelim,ortamın hafifliği ağırlığına göre değişir elbet ama nispeten rahat bir ortamda olduğunuz ortada. ben olsam sert bir bakışın eşliğinde böreğinizi yiyin müdür bey den tut ta ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu ya varabilecek şekilde cevaplar verirdim muhtemelen.
ne bileyim ben savunma psikolojisi yüksek bir insan olduğum için genelde ağır konuşurum karşı tarafa sinirlendiğimde.
artık korkuyor insanlar benden:))
bu şapşal müdürünüz her zaman böyle demek ki.taviz vermeyin densizliklerine veya gülmeyin sırıtmayın.
eğer tüm bayanlar olarak zaten belirli bir tepkide durursanız,kendisini geri çekmek zorunda hisseder.
ama yüzverenler varsa, devam edecektir.
ama sen biraz daha çek kendini eğer samimi diyolog vardıysa aranızda.
arkadaşlarınla da bu konuyu kkonuşup konuşu ta uzatma.gerek yok,kapat mevzuyu işine bak.