• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm. ..

Sakin ol bosver...zaten soru dikkay cekmek icin acilmis...sarisin uzun boylu seksi memur ona asilan müdür problemli evlilik....konunun ana hatlari zaten belli..
haddını bılsın bundan sonra ınsanları karalamaktan vazgecsın dıye hatalarını vuruyorum yuzune ama utanma yokkı ,
algılayamıyor yanı

ben mizaç olarak sert biri olduğum halde patavatsızlıklara maruz kaldığım oldu pek çok kere.
çoğunda da sinirlerim tavan yaptığından o an aklıma geleni pat diye söyleme potansiyeline sahibim.:))
sşöyle ki ,başkanın biri ,7-8 kişinin olduğu bir personel sohbetinde bana ve müdürüme "ben de sizi uyanık bilirdim heh heh" demesiyle "o dediklerinizi kabul etmiyorum,burada o uyanık sıfatını hakeden başkaları var "demem ve başkanın morarması 1 dakika içinde oldu.
sen ne diyebilirdin düşünelim,ortamın hafifliği ağırlığına göre değişir elbet ama nispeten rahat bir ortamda olduğunuz ortada. ben olsam sert bir bakışın eşliğinde böreğinizi yiyin müdür bey den tut ta ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu ya varabilecek şekilde cevaplar verirdim muhtemelen.
ne bileyim ben savunma psikolojisi yüksek bir insan olduğum için genelde ağır konuşurum karşı tarafa sinirlendiğimde.
artık korkuyor insanlar benden:))
bu şapşal müdürünüz her zaman böyle demek ki.taviz vermeyin densizliklerine veya gülmeyin sırıtmayın.
eğer tüm bayanlar olarak zaten belirli bir tepkide durursanız,kendisini geri çekmek zorunda hisseder.
ama yüzverenler varsa, devam edecektir.
ama sen biraz daha çek kendini eğer samimi diyolog vardıysa aranızda.
arkadaşlarınla da bu konuyu kkonuşup konuşu ta uzatma.gerek yok,kapat mevzuyu işine bak.

İlk defa bir konuda bu kadar açık seçik düşmanlık gördüm bu ne yahu konu sahibine resmen iftira atılıyor
Çok terbiyesiz cümleler bunlar
Başka konularda ki düşmanlığı taşımak yasak Mune bir an evvel gelir umarım
Ya kendi ahlaksızlık larını benimle bastırmak istiyor sadece ama komik
Güldüm yani :))))
Bununla mutlu olabildiğine göre çok zavallı ve ezik bir insan olmalı.

bana patronum/müdürüm veya herhangi bir insan böyle dese kusura bakma da senin gibi tepkisiz kalmam... O lafı söylediği anda "ne demek istiyorsunuz, anlamadım?" diye sorsaydın orda adamı bozsaydın hiç buralara gelip ağlamana, insanlarla ağız dalaşına girmene gerek kalmazdı.30 yıllık karısına bunu yapan adam, sevgilisini seviyor diye sana mı asılmayacak?
hergün karşımıza şerefsizler çıkabilir, sen kadın olarak dik durmazsan bu lafları daha çok yersin. suçlama değil sakın yanlış anlama. ama dik duramazsan kimse sana yardım edemez, istersen adriana lima ol, istersen bakımsız ol hatta 10 tane çocugun olsun erkeklerin beyni pis çalışıyor.

konu sahıbı adam cok densız patavatsız vs tmm butun suc adamda sen ndn adamın agzının payını vermıyorsun ?
sana boyle konusma hakkını nasıl buluyor ?
ndn agzının ortasına yapıstıramıyosun ıkı tane evlı barklı kadınla nasıl boyle konusursun dıye mudursen mudurlugunu bıl dıyemıyorsun ?
adamın elınde senle ılgılı ne kozu var ?

konu sahıbı sucsuzsan ndn cvp veremıyorsun bu sorduklarıma
sadece patavatsız bır adam yuzunden memurlugundan vazgecıyorsun oylemı hemde bu devırde

konu sahıbı adam cok densız patavatsız vs tmm butun suc adamda sen ndn adamın agzının payını vermıyorsun ?
ndn agzının ortasına yapıstıramıyosun ıkı tane evlı barklı kadınla nasıl boyle konusursun dıye mudursen mudurlugunu bıl dıyemıyorsun ?

Böyle davranamaması için illa ki adamın elinde koz olması gerekmiyor.
Yakışır mı bu şekilde ağzının ortasına falan patlatmak..
Adam iğrenç bir espri yapmış kabul de, illa onun gibi iğrenç mi olmak gerekiyor?
Espriniz haddini çok aşıyor demesi yeterliydi.
Sürekli kadın ahlaksızmış gibi davranıyorsunuz.
Bunun vebalini ödeyemezsiniz benden söylemesi..
Konusahibinin memleketinizle ilgili söyledikleri de çok çok çok çirkin tabi ki ama namus bu..
Kınamayın..

haddını bılsın bundan sonra ınsanları karalamaktan vazgecsın dıye hatalarını vuruyorum yuzune ama utanma yokkı ,
algılayamıyor yanı
Sen kimsin ki bana haddimi bildireceksin
Ancak yüzünü dahi gormedigin insana klavye arkasından hakaret edebilirsin
Buna yeter o kötü kalbin..
Senin kadar terbiyesiz ahlaksız insan görmedim ben
Az bile söylemişim şu an için.....

Böyle davranamaması için illa ki adamın elinde koz olması gerekmiyor.
Yakışır mı bu şekilde ağzının ortasına falan patlatmak..
Adam iğrenç bir espri yapmış kabul de, illa onun gibi iğrenç mi olmak gerekiyor?
Espriniz haddini çok aşıyor demesi yeterliydi.
Sürekli kadın ahlaksızmış gibi davranıyorsunuz.
Bunun vebalini ödeyemezsiniz benden söylemesi..
Konusahibinin memleketinizle ilgili söyledikleri de çok çok çok çirkin tabi ki ama namus bu..
Kınamayın..
Ben Allah a havale ettim
Ama öteki dünya umrunda mi sanki.....
Sorsan umrunda değil.
Hayatinda hiç camiye gitmiş mi acaba..
Namaz kılmış mi
Allah inancı var mı. .
Gerçi olsa bana bu iftiralari atamazdi. .
Öteki dünyası da var bu işin.....

konu sahıbı hem magdur edebıyatı yapıyor hemde ıstıfa edıyor ne alaka ?
ndn haklıysa hakkını aramıyor ?
kendı agzıyla kendı yaptıgı pıslıklerı ele verıyor hemde mıllete ahlaksız demekten gerı kalmıyor pes valla

bakın namusa laf suçtur. bilişim suççu. kelimelerinize dikkat edin. eğer biri çıkıp bu namusuma laf etti diye şşikayet etse başınız ağrır.
alttaki kırmızı yeri okuyun

Biri bana bunu dedi diye niye istifa edeyim bende memurum..kolay mi kazandik ...ekmegimden niye olayim bu devirde...veririm agzinin payini oturur asagiya..biz yeri geliyor mudurlerle seflerle tartisiyoruz hemde bu tip konular degil basit konularda isle ilgili..ozel sektörde degilsin ki tepki vermemen dogal degil...

kız sarışınım boyum uzun dikkat çektiğim için olabilir demiş. adam belli metresi olan pisliğin teki.
bunu belirtmesindeki olay,dikkati çektiği için makyajıda olduğu için böyle seviyesizleşti demek istemiş.ben bunda hava atma görmedim. nedenini belirtme gördüm
Aman boşver ya bi Dengesiz in lafiyla nerelere geldi konu m
Ya kapatın yada şu terbiyesiz kalitesiz canlınin uzaklaştırılması ni istiyorum Lütfen.

baska konudan dusmanlık =)
aynısını bana yaptılar sekerım bu bahsettgım konudan dolayı bnm konuma gelıp bna sacma sapan yorumlar yaptılar ve sonucunda ceza almadılar ... kk nın cıfte standartları sayesnde...
Hangi konu?
Senin ŞİKAYET konun mu?
Evet ben de orada cok sey gördüm ama neyse...

Ya kendi ahlaksızlık larını benimle bastırmak istiyor sadece ama komik
Güldüm yani :))))
Bununla mutlu olabildiğine göre çok zavallı ve ezik bir insan olmalı.

Sen de böyle iyi etmişim falan demesen şikayet et diyeceğim
Direk hakaret davası açma şansın var şurda yazılanlarla

konu sahıbı sucsuzsan ndn cvp veremıyorsun bu sorduklarıma
sadece patavatsız bır adam yuzunden memurlugundan vazgecıyorsun oylemı hemde bu devırde
Seni savcılığa vereceğim
Bilgin olsun.

Aman boşver ya bi Dengesiz in lafiyla nerelere geldi konu m
Ya kapatın yada şu terbiyesiz kalitesiz canlınin uzaklaştırılması ni istiyorum Lütfen.
ne oldu ndn sorduklarıma cvp vermekten kacıp hala hakaret edıyorsun ?
senın gbı ahlaksız ucuz bır kadının bana yazdgı cırkın lafları cıddıye aldıgımımı dusunuyorsun yoksa olmayan beynınle cok komıksın

Back
X