• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm. ..

Konudan gectim. Su edilen laflara bak. Seviye yerlerde. Rezalet ya. Klavye basinda olmak mi veriyor bu cesareti? Biz konu okuyalim, yorum yazalim diye girdigimiz konularda bunlari okumak zorunda miyiz kardesim? birbirinize sayginiz yoksa burda diger uyelere olsun bari. Ayip ya. Pes.

Konu sahibi burdakilerle ugrasicagina patavatsuz herifi kocana soylesene ..esin polismis galiba bildirsin haddini..karisina elin adami neler diyor..

Erkekler dikkat çeken kadınları yanlış anlıyorlar demek.. Hmm. Kadınlar böyle düşünürse erkekler haydi haydi düşünür. Ayrıca fabrika ya da atıyorum sanayi gibi yerlerde çalışmıyorsanız işyerinin getirdiği bir özbakım gerekliliği vardır. Beyaz saçla gitmek, mor göz altlarıyla mutlu olmak çözüm değil yani.
Benim çözümüm bu herkesin kendi tercihidir ben zekamla parlamak isterim başkası başka türlü.
Sevgiler

Kuyruk sallıyo algılıyolar canım

Böyle bir mantık mı var yahu? Mini etek giydik diye tecavüzü hak edelim o zaman. Hemcinsimiz bile böylr düşünüyorsa erkeklerden korkalım o zaman.

Adminlerden ricamdır verilen cezalar caydırıcı değil demekki. Alenen konu sahibine iftiea atılıp hakaret ediliyor. Ona göre ceza verin lütfen. Bir daha cesaret edilemesin.

doguluyum ya ondandır belkı ?

Eskiden bir yarası varmış ki konuya burada böyle laf sokarak dahil olmuş...

senın oynaklıgın nereden gelıyo pekı ?
batıdan mı yoksa kuzeyden guneyden fılan mı
evlı barklı kadınsın adamlarla gırdıgın muhabbete bak ...
fesatsın daha oncekı bı konuda memleketımı karaladıgın ıcın ayrıca ahlakı olarakta problemlerın oldugu asıkar elın adamıyla test mest bılmem ne genıslık super

tavız vermıs demekkı altından kalkamadı sonra

Sonra da bu mesajları yazmış.

Final sadece kendisi ceza aldı. Eğer bu yazılanlardan dolayı ceza vermiş isek ve hala ısrarla bu sitenin taraf olduğunu iddia ediyorsa evet tarafız.

Konu sahibi kendine baktırmayı ilgi odağı olmayı seviyosun anlaşılan. Eğer bunları seviyosan laf yiyince de şaşırmayacaksın.
Bakımlı olmak tabiki suç değil ama siz kendiniz için değil insanlar beni beğensin diye yaparsanız işler değişir. Yaşım 26 ırsi olarak saçımda beyazlarım var boyatmıyorum, makyaj hiç yapmam gözaltlarım mosmor zombi gibi gezerim şirkette.Müdürümün dikkatini çekmiş boya alamıyosan ben alayım çok bakımsızsın dedi güldü, bende böyle mutluyum deyip güldüm geçtim.
Erkekler çok dikkat çeken bayanları farklı algılıyo benden söylemesi canım
Bakımlı olmak suç mu şimdi bana yanlış gözle bakanda suç ararım, bende sarı saçlı bakımlı çevrem tarafından oldukça da beğenilen bir bayanım kendi mi övmek için demiyorum, ama hiç bi erkekte bana gelip saçmalayamaz, bakımlı da olsa bakımsızda olsan bu senin duruşunla alakalıdır( konu sahibi böyle böyle demiyorum)

Böyle bir mantık mı var yahu? Mini etek giydik diye tecavüzü hak edelim o zaman. Hemcinsimiz bile böylr düşünüyorsa erkeklerden korkalım o zaman.

Adminlerden ricamdır verilen cezalar caydırıcı değil demekki. Alenen konu sahibine iftiea atılıp hakaret ediliyor. Ona göre ceza verin lütfen. Bir daha cesaret edilemesin.
Hak ediyo demedim önce okuduğunu anla. Türk erkeği böyle sapık ruhlu benim düşüncemdir diye yazmışmıyım bi bak önce algıla azıcık beyin jimnastiği yap sonra yorum yaz.

Back
X