Çok kötüyüm...

yaşadığın şey korkunç bununla yırttmışsın Allah sabır versin.

Saolun . Psikiyatır ilaç yazmadı psikoloğa yönlendirdi. EMDR isterim ama malesef şuan onu karşılıycak maddi durumum yok ancak devlete gidebilirim.

okudum içim yandııı .. ama vurmak ne demek yaa kocan mı bu senin bu kadar baglısın bu herife hatalısın hemde çok fazla annesini kullanmış kendini affettirmiş dayak yemene ragmen nasıl affedersin hadi o ruh hastası sendemi hastasın şiddet gösteren bi adamı nasıl sevebiliyosun bu kadar mı değersizsin senin ailen bilmiyor mu sende bi ananın babanın evladısın yazık günah değil mi kaç kurtul böle bir insanla devam edilmez kadın cinayetlerini böle suursuzlar yapıyo işte... daha fazla psikljnı bozmasına izin verme lutfen..

Psikoloji kalmadıki bende yeterince bozuldu zaten Hiç aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım Evet ben kendimi iyice değersiz yerine koydum şans verip durdum o insana malesef .. Kendimde inanmak istedim bi daha yapmıycağına gerçekten çok sevdim ilk kez birini bu kadar çok sevdim Belamı buldum..

sevgi değil takıntı alışkanlık belkide canım benim sana el kaldıran bir insanı nasıl sevebilirsin ki sonuçta saf anına denk gelmiş ama şuan kararlı olmana gerçekten çok sevindim seni rahatsz ediyor mu peki şuan

Karısı değilsin kızı değilsin. Ve gerekçesi ne olursa olsun sana vuramaz!!!!! Terbiyesizz

Cesaretinizi hemen ama hemen toplayin ve en yakin hastaneden darp raporu alin. O raporu aldiginiza asla pisman olmazsiniz. Sikayet edip etmemek icin sonra Karar verirsiniz. Onun acelesi yok, ama o raporun var. Bulunsun! Hic kullanmasaniz bile o rapor elinizde olsun!
Hastaneye yalniz gitmeyin. Kimsenin sizi orda yargilamasina, itip kalkmasina izin vermeyin. Siddete ugramak insanin özgüvenini ve kendisine saygisini yerle bir ediyor. Hadi arkadasim, sen güclüsün ve bunu haketmiyorsun. Yanina saglam bir arkadas, tanidik al, o raporu al! Ilk yapman gereken bu. Sonra da o kisiye ve ailesine su anda seni rahat birakip, dinlenmene izin vermelerini iste daha fazla muhattap olma. Tabi ki söylenecek cok sey var ama kisa kesip huzur bulmak su an size en iyi gelecek sey, gerisini bosverin. Cok aceleyle yaziyorum, kismet olursa yine yazarim. Cok sevdigim bir arkadasim yasadi..ne olur hic düsünmeden o raporu alin, sonra da aslanlar gibi des calisin! Sanidiginizdan daha güclüsünüz! Evde ve disarda yalniz kalmayin, etrafinizda dolasip özürler dileyecektir. Izin vermeyin, lütfen.

Yok yazmıyo. Kendisi haklı zaten gözünde. Bir yandan yaptığım yanlıştı diyo bir yandan ama o da bana şunu yaptı bunu yaptı ben hep onu düşündüm onun için şunu yaptım bunu yaptım.. Örtmek derdinde hala yazık.. Bu daha da üzüyo beni

Rapor alamam geçti zaten raporluk halim kalmadı . Çalışamıyorum ki kafamı hiç bişeye veremiyorum. Durup durup ağlıyorum. Aynen öyle özgüven falan kalmadı zaten.. O huzuru inşallah bulurum ama bayağı bi zaman var gibi gözüküyor..

canım inan arada giriyorum kk ya. ama konunu okuyunca haftasonu gözüme uyku girmedi.
çünkü yaşadıklarını birebir yaşadım.
İnsanın en büyük düşmanı yine kendisi.
öyle şeyler yaşadım ama öyle şekilde de barıştım ki asla barışmam dediğim noktadan barışmıştım.
Ama inan sonra herşey boyut değiştirdi. Neden cevap verdin o adama?, neden kısa kesmedin? Neden güldün?
inanın bunların hepsi mnayaklığının birer belirtisiydi. çünkü o kıskandığı kişiler benim iş arkadaşlarımda, sınav sonucumu soruyorlardı, gülmek dediği gülümsemekti.
Tüm bunlar bir tartışma başlangıcı olup, kendini kaybedip başıma beynime defalarca vurmaya kadar gitti. morardı kollarım. başımı öne eğdikçe beynim aktı sanki.
O insanın normal olmadığına inandım. ne kaçmama izin verdi ne çıkıp gitmeme. Dedim stediğin kadar vurabilirsin ama ben şu odadan çıkıp gittiğimde herşey bitmiş olacak. öylece bekledim.
ve bitti. kalbimde içimde.
İnsan bir kediye kıyıp vuramazken sevdiceğine kıyar mı? İyiyken çok iyiydi, ama kötüyken çok kötü. iyiyken herkes iyi.
Gözünden sakınır severken. Olmaz olsun böyle sevgi böyle aşk. biliyordum ki eğer evlenseydik.
Çok seviyordum, çok emindi. Ama işte o kadar bitirdi ki, o kadar tiksindim ki.
Dedim böyle bir adama çocuk verilir mi? Düşün dayak yiyen bir anne olacaksın. Silik bir anne.
kaldı ki şimdi evli değilsin çoluk çocuk yok. o zaman çocugun bağlayacak belki seni gidemeyeceksin.
vazgeçemeyeceksin.
Ve ilaç vb. almasına kanma. ne yani daha kötüye gitmeyeceği ne malum? bahanesi bu olacak. sakın affetme.
İnan affedersen hep yapacak. hep.
ve birgün aşk bittiğinde sen boşanacaksın. emin ol.
yıpratma hayatını.

Şimdi gelelim ne yapacağına.

hayatına devam ediyordur vb demişsin. ne yaparsa yapsın. ister pişman olsun ister olmasın. sonuç seni ilgilendirmez.
sen kendine bak bundan sonra. ister engellesin seni ister açsın.
sana ulaşabileceği tüm kanalları kapat.
konuşmasına izin vermemeni tavsiye ederim şu sıralar. çünkü yumuşayabilirsin sonuçta aşk buhar olup uçmuyor.
düşünme. şükret.

Birgün sana prensesler gibi davranacak el üstünde tutacak biri çıkar. Bu da senin psikopat kendini bi halt zanneden kadın döven, medeniyetten nasibini almamış eski sevgiline kapak olsun.
kaldı ki, bir yerde oturup, ben yoluma bakacağım desen inan yine hakarete başlar. ne o...puluğun kalır ne k.hpeliğin. hatta tokat bile yiyeceğine bahse girerim. Çünkü bu adam seni artık sindirmiş. seni kaybetmek gibi bir korkusu yok.
Sen onun malısın ona göre.

Çok saolun . Aynı şeyleri yaşamışız . Peki siz nasıl atlattınız bunları. Benim gözümün önünden gitmiyor yaşadıklarım Hiç bişey yapasım yok . Son cümleniz o kadar doğruki aynen öyle onun malıyım gözünde. Ben olmasam hayatında intihar edersin demesin bile benim ondan vazgeçmiyceğime olan inancını gösteriyor..

waayyy beee...

Demek cidden bir kere vuran yine vuruyor.

Cok uzuldum boyle biseyi defalarca yasamaniza. Insan her seferinde guvenmek inanmak istiyor, anliyorum...

Cok kotu ama bu adamla devam ederseniz bu bir gun size sinirlenir ve cok kotu zarar verir.

Ayrilmaniz isabet olmus bence.

Evet özellikle sonuncu da inandım bi daha cesaret edemez dedim . Araya büyük insanları bile soktu . Neler yaptı ne sözler verdi. Ama yine aynı. Allah benden uzak tutsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…