Çok kötüyüm...

Bencede sorunları var hala yaptığını örtmek için o da şunu yaptı bunu yaptı demesi bile bunu gösteriyor.. Şuan berbat haldeyim . Olanları atamıyorum kafamdan ağlayıp duruyorum ölceğimi hissettim resmen.. Ama elbet bunları da atlatıcam sadece biraz zamana ihtiyacım var.[/QUOTE
Adama bak ya pişkin bide üste çıkıyor .
Ya korkutmak yada felaket tellallığı yapmak istemem ama tv de hep görüyoruz şizofren ruhlu evrimini tamamlayamamış yaratıkların neler yaptıklarını o yüzden çok dikkat et başına hepten bela olmasın daha fazla dikkatini çekme üstüne uzaklaş görmesin seni

Arkadaşım uzak dur o manyaktan o ayrılığıda kaldıramaz şimdi sana takmasin kafayi dikkat et
Naptığı belli değil normal davranmıyo zaten. C.tesi günü çok kötüyüm unutamıyorum nasıl yaparım falan yazıyodu gündüz. Akşama doğru arkadaşım öğrendi olanları bunu aramış sinirle . Ağzına geleni söylemiş arkadaşım ona.. Bu da o sinirle bana yazdı ve bütün hıncını yine benden aldı. Gündüz pişmanım diyen akşam bana hakaret moduna girdi :) O ana kadar ya affedersem diye kendimden korkuyodum ama o an kendime geldim ASLA ASLA. Kolumu bacağımı kırdırmadan kaçmam lazım bu insandan. Sonrada annesi kavga etmeyin lütfen engelle konuşmayın demiş. Bu da engelledi. Yani artık yazmıyor . Çevresinde herkeste sakın tekrar bir araya gelmeyin diyormuş . Yazmaz yani artık

Naptığı belli değil normal davranmıyo zaten. C.tesi günü çok kötüyüm unutamıyorum nasıl yaparım falan yazıyodu gündüz. Akşama doğru arkadaşım öğrendi olanları bunu aramış sinirle . Ağzına geleni söylemiş arkadaşım ona.. Bu da o sinirle bana yazdı ve bütün hıncını yine benden aldı. Gündüz pişmanım diyen akşam bana hakaret moduna girdi :) O ana kadar ya affedersem diye kendimden korkuyodum ama o an kendime geldim ASLA ASLA. Kolumu bacağımı kırdırmadan kaçmam lazım bu insandan. Sonrada annesi kavga etmeyin lütfen engelle konuşmayın demiş. Bu da engelledi. Yani artık yazmıyor . Çevresinde herkeste sakın tekrar bir araya gelmeyin diyormuş . Yazmaz yani artık
Yazmasında bizahmet manyak tam bir ruh hastasi gençliğini elinden alicskti yoksa sukret ve önüne bak Allah herkezi böyle tiplerden korusun.

kesinlikle dönme düşüncen olmamalı hasta bu adam ! ne sevgisi ya seven kıyamaz bir kez iki kez! ki evli değilsin kaybetme korkusuna rağmen gözü dönüyor.. evlenince neler yapacağını kestiremiyorum .. ben olsam darp raporu alırım bir daha ne ailesi ne kendisiyle muhatap olmam hattımı falan değişirim ve olabildiğince uzak dururum... şiddetin sonu yok ev arkadaşı da normal olsa bakmazdı demekki arkadaşını tanıyor nasıl insanlar bunlar ya !

Geçmiş olsun. ..bazen yasamadan ders almıyor insan sukredin evlenmeden evvel kendini belli etmis .onunla ilgili yakinlari da dahil aracilar vs hicbir gorusme talebini kabul etmemenizi oneririm zira korkarim tekrar iyi niyetinizden faydalanip baristirabilirler...
Kitap okuyun el isi yapin spor vs mesgul olacaginiz hersey size bunlaro dusunmenize fırsat vermez...kayginizi azaltır. ..

kesinlikle dönme düşüncen olmamalı hasta bu adam ! ne sevgisi ya seven kıyamaz bir kez iki kez! ki evli değilsin kaybetme korkusuna rağmen gözü dönüyor.. evlenince neler yapacağını kestiremiyorum .. ben olsam darp raporu alırım bir daha ne ailesi ne kendisiyle muhatap olmam hattımı falan değişirim ve olabildiğince uzak dururum... şiddetin sonu yok ev arkadaşı da normal olsa bakmazdı demekki arkadaşını tanıyor nasıl insanlar bunlar ya !
Kaybetme korkusu olsa iyi.yokki o kadar emin yani ben ondan vazgecemem.. Ve hala yaptigini örtme cabasinda olmasi hem nefretimi artiriyo hemde canimi yakiyo. Pisligini bile ortme derdinde.ben onun icin bunu yaptim sunu yaptim. Cok dusunmesi mi sucmusta ben kavga cikarmisim.yani olay kavganin cikis nedeni sonrasi hic onemli deil ölmüşüm kalmisim.

Geçmiş olsun. ..bazen yasamadan ders almıyor insan sukredin evlenmeden evvel kendini belli etmis .onunla ilgili yakinlari da dahil aracilar vs hicbir gorusme talebini kabul etmemenizi oneririm zira korkarim tekrar iyi niyetinizden faydalanip baristirabilirler...
Kitap okuyun el isi yapin spor vs mesgul olacaginiz hersey size bunlaro dusunmenize fırsat vermez...kayginizi azaltır. ..

Ben kesinlikle barismayi dusunmuyorum artik.acikcasi basta kendime de guvenmiyodum yine affederim diye korkuyodum. Ama bu insanin pişkinligini gordukce hersey degisti. O korkumda kalkti. Isim olmaz benden uzak Allah a yakin olsun. Kafami hic biseye veremiyorumki :(

ilk tokatı attığında bitirecektin bu işi. bir olmuş iki olmuş üç olmuş, daha ne umuyordun ki? ne onunla ne de annesiyle muhatap olmayı kes. annesiyle niye iletişimini devam ettiriyorsun ki hala? bırak kimseyle görüşme artık o aileden. iletişim yollarını da kapa.

nerede oturuyorsun bence sen sadece ilaç kullanma bu bir travma, bu travmayı terapiyle atlatabilirsin.
Hatta EMDR ı okudum buradn araştırdım , kuzenimde gitmişti. Yaşadığın yerde bunun terapisini yapan kişilere başvura bilirsin.

Cok gecmis olsun ama bastan belliydi.. hadi bir sans vermissin ama buladar tekrarlanmasina izin vermicektin :/ balik bastan kokarmis derler ya o misal iste. Aman uzak dur bagrina tas bas ama uzak dur..

Back
X