Çok kötüyüm...

O el bir kerre kalkınca bir daha inmiyor. İster acizlikten de ister ş..rfsizlikten ne olursa olsun el kaldıran dayağa sığınan kim olursa olsun ister erkek ister kadın dövülen ister çocuk ister yetişkin... İnsanın içi yanıyor ya. O çaresiz bakışlar gücünün yetmeyişi.. Bırak gitsin yoluna. Benim kız arkadaşım eski sevgilisi ile birgün tartıştılar. Oğlan çıktı geldi çarşıya. Kolundan sürükledi resmen bağırdı çağırdı. En son çarşının ortasında ona vuracaktı çöp kovasına vurdu. Kızın bir kaçışı vardı o peşinden kovaladı tutamadım. En son bi yerde kız yere yığıldı astım hastasıydı. Oğlan çok korktu. Krize girmişti çünkü. Arkadaşımın ilacını verdim bi yere oturttum. Bağırdım çağırdım o köpeğe sen vurucaktın demi dedim öyle vurulmaiz dedim böyle vurulur. Suratına iki kere vurdum. Vur hadi dedim gücün yetiyorsa bana vur. Baktı kaldı. Akşam kızın annesine msj atıyor onu o halde gördüm ya bi daha kimseye emanet edemem. Anneside dediki asıl ben kızımı bu şekilde gördüm ya bundan sonra ben onu senin gibi ite köpeğe emanet edemem. Sen ki erkekliğindrn utan senin gibi havlayanlar ısırmaiz bir daiha dedi ve telefonu kapattı. Yani demem o ki kendini onun gibilere layık görme. Bir gün çıkar karşına seninde sevgininde kıymetini bilen...

O el bir kerre kalkınca bir daha inmiyor. İster acizlikten de ister ş..rfsizlikten ne olursa olsun el kaldıran dayağa sığınan kim olursa olsun ister erkek ister kadın dövülen ister çocuk ister yetişkin... İnsanın içi yanıyor ya. O çaresiz bakışlar gücünün yetmeyişi.. Bırak gitsin yoluna. Benim kız arkadaşım eski sevgilisi ile birgün tartıştılar. Oğlan çıktı geldi çarşıya. Kolundan sürükledi resmen bağırdı çağırdı. En son çarşının ortasında ona vuracaktı çöp kovasına vurdu. Kızın bir kaçışı vardı o peşinden kovaladı tutamadım. En son bi yerde kız yere yığıldı astım hastasıydı. Oğlan çok korktu. Krize girmişti çünkü. Arkadaşımın ilacını verdim bi yere oturttum. Bağırdım çağırdım o köpeğe sen vurucaktın demi dedim öyle vurulmaiz dedim böyle vurulur. Suratına iki kere vurdum. Vur hadi dedim gücün yetiyorsa bana vur. Baktı kaldı. Akşam kızın annesine msj atıyor onu o halde gördüm ya bi daha kimseye emanet edemem. Anneside dediki asıl ben kızımı bu şekilde gördüm ya bundan sonra ben onu senin gibi ite köpeğe emanet edemem. Sen ki erkekliğindrn utan senin gibi havlayanlar ısırmaiz bir daiha dedi ve telefonu kapattı. Yani demem o ki kendini onun gibilere layık görme. Bir gün çıkar karşına seninde sevgininde kıymetini bilen...

Sizin düşününce iciniz yaniyo o caresiz hali.ben o haldeyken arkadasi sadece izledi..nasil yalvardim yardim et diye sadece bakti.. benim gibi enayisini asla bulamaz.

Barışmazsın umarım. Yoksa bunun devamı tekme falandır herhalde. Hata etmişsin başta ama inşallah akıllanmışsındır. Ailen seni elalemden dayak ye diye mi okullara gönderiyo. Dersine çalış güzelce mezun ol. Önüne daha kimler çıkar..

Sizin düşününce iciniz yaniyo o caresiz hali.ben o haldeyken arkadasi sadece izledi..nasil yalvardim yardim et diye sadece bakti.. benim gibi enayisini asla bulamaz.
Estağfirullah öyle deme lütfen ;( gözümün önünde yaşandı Allah kahretsin onları acizler

Şuraya yazıyom affedersin bin kere vurmuş bin kere affetmişsin adamın huyu bu iyileşmez düzelmez ama sen iyileşebilirsin bırak şu adamı annesi ağlıyomuş ağlasın ağlar ağlar susar ama senin zulmün bitmez söyleyim sakat bile bırakır. İçinde merhamet duygusu olmayan bi adam çokk tehlikelidir.

Geçmiş olsun. Öncelikle bu ilişikiyi sürdürmek bile bile lades olur. Çünkü o el bir kere kalkarsa bir daha inmez. Bir tokatla başlamış, dozu da giderek artıyor sanırım. Devam edersen dozu da sıklığı da artar şiddetin. Seven insan sevdiğine kıyamaz. Bunun sevgiyle alakası yok. O yüzden bu ilişkiyi bitirmek en mantıklısı.
Sana daha kötü şeyler yapabilir, belki seni ayrıldığınızda tehdit de edebilir, eğer sen tekrar başlamayı kabul etmezsen. Bu yüzden darp raporu alman daha uygun olur. Çünkü karşındaki insan pek normale benzemiyor. İlerde tekrar yaptığında, kendini korumak için darp raporu alman uygun olur bence. En azından sana tehditleri başlarsa darp raporu ile savcılığa şikayette de bulunabilirsin. Ayrıca lütfen onun ailesini ve onu telefonlarından, her şeyinden engelle.

bence o adamla asla muhatap olma. dışarıda tek falan da dolaşma. can güvenliğin bile yok gibi.
bir de ben hastayım psikolojik sorunlarım var der, raporu da alır çıkar kenara. olan da sana olur.

annesini arayın deyin ki ben bir anne olarak sizi kırmadım kendimi çok büyük bir tehlikeye attım. siz de beni bir evlat olarak görün ve oğlunuzu başımdan alın..

Yazacaklarım biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun hiç iyi değilim..
Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberdik.Önümüzdeki kış sözlenmeyi düşünüyorduk. Bana karşı çok iyiydi hep değer verme olarak. Gerçekten evlenmeyi düşüneceğim birisiydi. Evinden işine işinden evine giden, benle geçirdiği her an mutlu olan,bulduğu her vakitte beni görmek isteyen ,çok özleyen, bağlı ,sadık, beni mutlu etmek için uğraşan bir insan. Buraya kadar herşey çok güzel..

Bundan 5 ay önce falan çok şiddetli bir şekilde kavga ettik ve bana tokat attı. Sonra çok pişmanımlar yalvarmalar affettim. bir süre sonra şiddetli bir kavgada yine vurdu. Ve tabiki sakinleşince yine yalvarmaya başladı. İstemedim. İyi değilim dedi tedavi görücem dedi . Doktora gitmiş ilaç kullanmaya başlanmış. Bende madem çabalıyor ilaç kullanmaya başladı dedim ve yine yeniden affettim! En son olayda artık dayanamayıp en yakın arkadaşıma anlatmıştım . Ve bir süre sonra yine aynı şey oldu :KK61: .Aradan bir hafta geçti memleketten annesi geldi benimle tanışma hayaliyle.. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Gelince öğreniyor olanları.. Daha önce internetten bikaç kez görüşmüşlüğümüz vardı o kadar. Israrla benimle görüşmek istedi. Bi kişi var ortak tanıdığımız o yazdı ,kırma dedi en azından görüş çok üzülmüş olanlara dedi. Tamam dedim , en yakın arkadaşımda yanımdaydı bende gelicem dedi. Görüştük kadınla. Çok iyi bi kadın. Oğlu adına çok özürler diledi. Ağladı nasıl yapar anlamıyorum dedi. Barışmamızı istedi.. Asla dedim .

Kendisi gitmeden birkaç kez daha görüştük oğlu da vardı .Kadın çok yalvardı . Ben kefilim bu sefer benim hatrıma affet dedi. Tabi bu kişi de çok yalvarıyor. ( Bu arada en son vurduğunda bi önceki gün ilacını içmemiş . Daha önce bende kısa bi dönem kullandım ilaç biliyorum birgün içmeyince ciddi anlamda etkiliyor. Tabi ki gerekçesi olamaz )İstemiyorum dedim . Annesi memeleketine geri döndü. Aradan iki hafta falan geçti. Benim çevremden teyzem gibi gördüğüm birine ulaşmış çok seviyorum lütfen bizi bir araya getirin sizde olun hep eraber konuşalım diye.Konuştuk . Sonuç barıştık.

Ve dün gece.. Ders çalışalım bu akşam bizde kal dedi. Haftasonu ikimizinde sınavı vardı. Tamam dedim. Gittik bana tost yaptı . Herşey çok güzel yemeğimizi yedik.Dersimizi çalışıyoruz. Soru falan soruyor. O ara bi nedenden dolayı telefonu elimdeydi. Bende birini sordum kim diye söyledi. Sonra bişeye takıldım kıskançlık yaptım ve verdiği cevaba sinirlendim . Karşımdaki koltuktaydı al o zaman dedim ve telefonu fırlattım. Amacım koltuğun üstüne atmaktı ama telefon duvara çarptı ve yere düştü. Telefon ona emanetti. Bu çıldırdı resmen, ayağa kalktı napıyosun sen diye bağırmaya başladı . Üstüme yürüdü .Masa vardı masayı devirdi. Ve tabiki vurdu. Ama nasıl :KK43: .
Şuan evimdeyim ve tekim. Ailem burda değil. Suratımın sağ tarafında morluklar var . Bi ara boynumu sıktı ve çene kısmım çok agrıyo o yüzden. Ve bunlar olurken ev arkadaşı sadece izledi.. Ben can havliyle yalvardım yardım et diye sadece izledi.. Biraz önce erkek kardeşi aradı annesi numaramı vermiş. kendisi evli memleketlerinde yaşıyor. Şimdi öğrendim çok üzüldüm, sen kesinlikle haklısın sen ona şans verdin hep fedakarlık yaptın hayvanlık yapmış dedi.. konuştuk biraz. Annesi sürekli yazıyor ve ağlıyor. Ben kefil oldum barıştın benim yüzümden yaşadın bunları diye. Kendisi sürekli mesaj atıyor çok kötüyüm, çok pişmanım, seni çok seviyorum, aklımdan çıkmıyor nasıl yaptım sana bunları vs vs .Ama asla umrumda değil.
O anlar gözümün önünden gitmiyor hatırladıkça ağlıyorum. Zaten psikolojim iyi değildi son zamanlarda,2 ay önce annannemi kaybettim ve hepten alt üst oldum. P.tesi psikiyatırdan randevu aldım . Şuan napıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum kimseye anlatmak istemiyorum bunları. Aynaya baktıkça ağlamaya başlıyorum.. :KK43::KK61:
Bir insanın şiddete yönelmesinin ilacı tedavisi şusu busu bahane.Karakterle alakalı.İlk tokatta bırakmalıydın.Hadi yapamadın 2- 3- 4... bunun kendine yapılmasına kendin izin verdin.
Sebep ne olursa olsun kimse kimseye vuramaz.Yapsın etsin pişmanım.Kadın katilleri de duruşmada aynı şeyi söylüyorlar pişmanım.

İlşkiye 3.şahıslar çok müdahil olmuş.Değil annesi hiç bir kimse,kimsenin yaptığı veya yapacağı hareketlerin kefili olamaz.Annesi ruh hastası oğlunu baş göz edip kurtulma derdinde.Çnükü bu tiplerin evlenince düzeleceğine inanırlar.Kendi başlarından da savmış olurlar.Evlendiğinde başına böyle birşey geldiğinde (ki daha da fazlası gelecek) bugün arayan yalvaran annesi kardeşi dıdısı,o gün biliyordun bilerek evlendin diyecek.

Gençsindir.Kendine neden bu kötülüğü yapıyorsun.Değer mi?Hayatı dolu dolu yaşayacağın sevip sevileceğin biriyle olmak varken,nede ruh hastadını düzeltme katlanma derdindesin.

Acilen numaranı değiştir, engelle her yerden ve uzak dur bu insandan.
Ve ailesinden de elbette.. Bu kadar yalvarmaları bile saçma,o kadar ısrar edilir mi, ilişki iki kişi arasındadır. Rica minnet barışmışsınız ama tatlı canını seviyosan uzak dur artık, daha sevgiliyken bunları yaşatan insan evlenince neler yapar.
Hastalık filan anlamam ben, adam bildiğin hayvanmış

Barışmazsın umarım. Yoksa bunun devamı tekme falandır herhalde. Hata etmişsin başta ama inşallah akıllanmışsındır. Ailen seni elalemden dayak ye diye mi okullara gönderiyo. Dersine çalış güzelce mezun ol. Önüne daha kimler çıkar..
Arada bi tekme de yedim zaten ..Mezunum.. Çıkar mı sevebilirmiyim ki bu kadar çok bilmiyorum

Arada bi tekme de yedim zaten ..Mezunum.. Çıkar mı sevebilirmiyim ki bu kadar çok bilmiyorum
seversin emin ol sevdigi kadinin gozyasina aglayan erkekler cani yandi diye cani yanan erkekler var.onlara adam gibi adam deniliyor.sinirlenince gozu gormuyor akil bastan gidiyor akilda olmayinca insan herseyi yapar.sonrada pismanim.karisini covugunu olduren insanlarda mutlu oldugu anlar sevdigi sevildigi anlar olmustur.ofke cinnet o an yaptiriyor..sonrada mahkemede cinnet gecirdim pismanim.uzak dur aman sakin kandirilma akilli ol uzulme.

seversin emin ol sevdigi kadinin gozyasina aglayan erkekler cani yandi diye cani yanan erkekler var.onlara adam gibi adam deniliyor.sinirlenince gozu gormuyor akil bastan gidiyor akilda olmayinca insan herseyi yapar.sonrada pismanim.karisini covugunu olduren insanlarda mutlu oldugu anlar sevdigi sevildigi anlar olmustur.ofke cinnet o an yaptiriyor..sonrada mahkemede cinnet gecirdim pismanim.uzak dur aman sakin kandirilma akilli ol uzulme.

var dimi öyle erkekler hala bir yerlerde .. Evet zaten hayatım onun sinirinden ibaret.. Aman sinirlenmesin aman bişey demiyim..

Bu sevgi değil. Genelde şiddet gören tüm kadınlarda aynı durum sergileniyor. Adına sevgi dedikleri şey yüzünden gitmedikleri için devam eden şiddete de katlanıyorlar. Kurban rolünden vazgeçip yeni bir hayata başlamalısın. Bu sevgi değil. onunki hiç değil. Seven sevdiğine kıyamaz çünkü. Adam psikopat. Bu gün tokatla başlamış yarım daha beteriyle devam eder. şiddet gören kadınları dinle. Hepsinde aynı şeyleri göreceksin. Kesinlikle darp raporu al ve can güvenliğin için o kişiyi savcılığa şikayet et ki bir daha yanına bile yaklaşamasın. Şu an için can güvenliğin yok. Belki beni bırakamazsın deyip deyip yolunu keser ilerde ya da yeni bir sevgilin olduğunda bunu nasıl yaparsın diye sana başka şeyler yapabilir. Bu adam normal değil. O yüzden onun normal düşünmesini bekleme.

Dünyada yaşamaya devam edip güzel günler geçirmek istiyorsan bu adamı sonsuza kadar çıkar hayatından. Sevdiğin için zor gelebilir bazı şeyler. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. KK'da okumuyormusun insanlar neler yaşıyor, çocuklu insanlar boşanıyor vs. Ama sonra herkes bir şekilde mutluluğu yakalıyor. Kendini ve aileni düşün. Bile bile hayatını karartma

Back
X