- 15 Ocak 2023
- 45
- 9
- 3
- 23
- Konu Sahibi Diyardandiyara45
-
Ya aslında evet basit birsey ama attığım tweette supriz yumurta olduğu için alması için göndermiş gibi oldum bir de ilk kez hediye alıyorSurpriz yumurta onemli tabi insan mahcup hisseder.
tweeti neden attiniz ki onu anlamadim ben. Yanlislikla mi attiniz? Yanlislikla attiyssaniz komik, bilerek attiysaniz daha komikMerhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Ya aslında ben diğer amcama atıcaktım ama nasıl oldu bilmiyorumtweeti neden attiniz ki onu anlamadim ben. Yanlislikla mi attiniz? Yanlislikla attiyssaniz komik, bilerek attiysaniz daha komik
Atiktan sonra farketmediniz mi? Silseydiniz keske hemenYa aslında ben diğer amcama atıcaktım ama nasıl oldu bilmiyorum
Yüzüne bakamamak nedenMerhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Öncelikle bilerek espri olsun diye mi attınız anlamadım? Sanki öyle olmuş olur da elbette ama e pek sevmiyormuşsunuz da adamı.. yani interntte böyle bir jargon mu artk anlatım yolu var, görünce aklıma geldi espri olsun diye attım amca.. diyip bir açıklama yapabilirsinz. Zaten 3 yaşındaki çocuklar için demiş, siz de o yaşta değilsiniz, espri yapmak istedim kusura bakma teşekkürler… derken yuvarla lafı konuş benceMerhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Siz sürpriz yumurtanın kolisi kaç paradır biliyor musunuz acabaa?Surpriz yumurta onemli tabi insan mahcup hisseder.
Erkek kardeşimin telefonundan atmıştım oda amcam diye kaydedince vallahi salaklığıma geldi 2 gün sonra anladım aşağı çağırdı birden verince aldım bendeAtiktan sonra farketmediniz mi? Silseydiniz keske hemen
Amcamın yaşı 40Yaş kaçaranız düzelir işte güzel bi adım atmış
Keşke atmasaydiniz ama olan olmuş amca bir incelik yapmış bence sizde ona güzel bir hediye alın mesela gerçek yumurta biliyorsunuz mali değeri epey yüksek artıkMerhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Yaa evet aslında tatlı yapıcam sanırım teşekkür ederimAmaan güzel bı anı olmuş işte. Gül geç. Sen de ona kek yap görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?