- 15 Ocak 2023
- 45
- 9
- 3
- 23
- Konu Sahibi Diyardandiyara45
-
Teşekkür ederim Sanırım öyle yapacağımBaklava tatlı alın verin hediye olarak
Aramizin İyi olmadığı amcama attım demişsiniz ne güzel olmuş işte bu vesileyle amca olduğunu hatırlamış.Siz de ona bir hediye alıp onu mutlu edebilirsinizMerhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Sizin kreşte tatil mi sömestırda?Merhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Babana atsana neden amcana atıyosun? Ben sinir oluyorum kuzenlerime bu sebepten, kendilerine istemeye gelince amcalarını hatırlarlar bizden bile babamı kıskanırlar, ay seviyosanız illa maddi çıkar beklemeyin yaYa aslında ben diğer amcama atıcaktım ama nasıl oldu bilmiyorum
Maddi çıkar için atmamıştım benim bunu asıl atmak istediğim amcam Almanya'daki amcamdi hem aramiz da iyi onunla hani yumurta için değil de böyle basit birsey le benim gözümde dünyanın en iyi amcası olabilirsin demek istedim. Çünkü kendisi babamla konuşurken hep şaka amaçlı senin kızın beni sevmiyor diyorduBabana atsana neden amcana atıyosun? Ben sinir oluyorum kuzenlerime bu sebepten, kendilerine istemeye gelince amcalarını hatırlarlar bizden bile babamı kıskanırlar, ay seviyosanız illa maddi çıkar beklemeyin ya
Astarı yüzünden pahallıya patlar,az önce sordum kilosu 520 tl dendiBaklava tatlı alın verin hediye olarak
Bu size suçluluk hissetirmiş mahçubiyet ötesinde.Bu yüzden kendi el emeğinizle verin karşılığını derim,en azından içiniz rahat olur..Merhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:)))
Amcaniz erkek kardesinizin telefonundan mesaj almasina ragmen neden sizi cagirip surpriz yumurtalari size verdi?Erkek kardeşimin telefonundan atmıştım oda amcam diye kaydedince vallahi salaklığıma geldi 2 gün sonra anladım aşağı çağırdı birden verince aldım bende
Adımı da yazdım çünküAmcaniz erkek kardesinizin telefonundan mesaj almasina ragmen neden sizi cagirip surpriz yumurtalari size verdi?
Siz adama gonderme yapmışsınız oda anlamış yerine getirmiş ötesine gerek yok.Merhabalar bir konuda aklı selim sahibi kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdi ben sosyal medyada gezerken bir Tweet gördüm şöyle yazıyordu: (3,5 yaşındaki bir kız için dünyanın en iyi amcası olma itemi) bir de bir kutu sürpriz yumurta resmi vardıbende mal gibi bu Tweeti alt katta oturan, aramizin çok ta iyi olmadığı amcama attım aradan 2 gün geçti, ve amcam beni evine çağırdı şöyle 1 koli dolusu sürpriz yumurta verdi, o gülüyordu ama ben aşşırı mahcup oldum ne tepki vereceğimi bilemedim yani ben ne akılla attım bilmiyorum ama kötü hissediyorum, acaba diyorum bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için bende ona bir hediye mi alsam? Aksi Takdirde yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum, birde her hafta yukarı geliyor yani, şimdiden teşekkür ederim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?