Çok mahcup hissediyorum

Aramizin İyi olmadığı amcama attım demişsiniz ne güzel olmuş işte bu vesileyle amca olduğunu hatırlamış.Siz de ona bir hediye alıp onu mutlu edebilirsiniz

Sizin kreşte tatil mi sömestırda?

Ya aslında ben diğer amcama atıcaktım ama nasıl oldu bilmiyorum
Babana atsana neden amcana atıyosun? Ben sinir oluyorum kuzenlerime bu sebepten, kendilerine istemeye gelince amcalarını hatırlarlar bizden bile babamı kıskanırlar, ay seviyosanız illa maddi çıkar beklemeyin ya

Babana atsana neden amcana atıyosun? Ben sinir oluyorum kuzenlerime bu sebepten, kendilerine istemeye gelince amcalarını hatırlarlar bizden bile babamı kıskanırlar, ay seviyosanız illa maddi çıkar beklemeyin ya
Maddi çıkar için atmamıştım benim bunu asıl atmak istediğim amcam Almanya'daki amcamdi hem aramiz da iyi onunla hani yumurta için değil de böyle basit birsey le benim gözümde dünyanın en iyi amcası olabilirsin demek istedim. Çünkü kendisi babamla konuşurken hep şaka amaçlı senin kızın beni sevmiyor diyordu

Bu size suçluluk hissetirmiş mahçubiyet ötesinde.Bu yüzden kendi el emeğinizle verin karşılığını derim,en azından içiniz rahat olur..

Erkek kardeşimin telefonundan atmıştım oda amcam diye kaydedince vallahi salaklığıma geldi 2 gün sonra anladım aşağı çağırdı birden verince aldım bende
Amcaniz erkek kardesinizin telefonundan mesaj almasina ragmen neden sizi cagirip surpriz yumurtalari size verdi?

Siz adama gonderme yapmışsınız oda anlamış yerine getirmiş ötesine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…