Cok moralim bozuk kizlar

Ahshdhdh aynen. Yani yorumlar çok haklı ama ben de kp'den girip gorumceden çıkardım kesin bu konuda eşimle tartışırken

Keşke olayın içine görümce ve kayınpederi çekmeden ben servisle gitmekte zorluk yaşıyorum vs.... kısmından giriş yapsaydınız. Ben de Ankara da yaşıyorum. Eğer servis sizin için zor oluyorsa hafta sonları pratik yapıp arabayı almaya bakın. Yok eğer iş yeri uzak ise benzin vs.... araba ile gitmek çok karlı olmuyorsa servise devam edin. Bana sorarsanı açarım müziğimi araba ile giderim. Ben 5 yıl önce Ankara trafiğine çıktım. Hiç tecrübem yoktu eşim birkaç kere çalıştırdı ve kızımızı okula getirip götürmeye başladım. Yapamam hiç tecrübem yok dedikçe eşimin zoruyla başladım. İnanın geri geri gitmeye bile çalışmadık. Zaten hep ileri gideceksin trafikte öğrenirsin dedi daha 1 haftalık şöförken kendisini hava alanına bıraktırdıbu şekilde trafikte iyice tecrübe kazandım ve şuan gitmediğim yer yok. Hafta sonu özel hoca tutup pratik yaparsınız. Zaten işe giderken hep aynı yolu kullanırsınız, bu çok iyi pratik oluyor.

Empati yaptım sizi haklı buldum.Önce çekirdek aile gelir. Kp nizin zaten arabası varmış, neden müsait olmuyor da sizinkini alıyor? Ben olsam kp ile direkt konuşurdum. Ben de araba ile işe gitmek istiyorum servis durağını çok uzaklaştırdilar yetişemiyorum vs derdim.En azından haftada 3 gün de ben gideyim derdim..Herkes haddini, yerini bilecek.Cok düşüncesiz insanlarmış.Madem kızları zor durumda ,kendi arabaları ile götürsünler .Sizi zor durumda bırakıyorlar haberleri yok maşallah.

Ben de yorumlara şaşırdım açıkçası o evde bi tane daha araba olmasa anlıycam da kızına kendi arabasıyla destek çıksın kp bi zahmet. Kendi arabasını bekar oğluna versin, kızının şoförlüğünü de evli olan oğlunun arabasıyla yapsın ne ala memleket

O kadar doğru dediniz ki.allah korusun ayrılsak yarısı zaten benim ama bekarken o almış ya ailesine laf etmeyim diye benim paramla ben almıştım demek istiyor onlarda binecekmis ayy
Bu konuyu özellikle araştırmıştım, bir avukatla görüştüm. Boşansanız yarısı sizin olmuyor. Evlenmeden önce araç sahibi olduğu için satış belgelerini gösterip bunu kanıtladığı takdirde sadece çektiğiniz kredi tutarı 100 bin tl' lik kısım için ortak oluyorsunuz.

Konunuza gelirsek trafiğe çıkmadan araba kullanmayı nasıl öğreneceksiniz? İzin almayın arabayı alıp çıkın. Görümcenizin durumu zor bir süreç ikisini karıştırmamanız lazım. Sizin sorununuz aracı kullanamıyor olmak. Araba otoparkta yatarken servise binmeyin. Sabah anahtarı alıp çıkın. Haftasonu aynı şekilde ufak ufak kullanmaya başlayın.

Ayrıca bizim toplumda boşanan kadına neden sakat muamelesi yapılıyor onu da anlamıyorum. Tamam desteğe ihtiyacı olduğu bir süreç de benim ablam da boşandı çocuğunu servise verdi kendisi de işine gidip geldi. Arabayla bırakılmıyorum çok çaresizim triplerine girmedi. Biz her zaman destekte bulunduk yanında olduk ama eli ayağı tutuyor arabayla bir yerlere bırakılıp alınması şart değil.

Son düzenleme:
Hafta sonları kursa gidin pratik yapin

araba benim adıma. krediyi eşim ödüyor arabayıda bana vermiyor yıllardır epilepsiden dolayı kullanmıyordum.şimdi nöbetleerim yok ver diyorum yok ikna olmuyor:)

Bence haklısınız görümceye özel servis olsun ne güzel , araba alsınlar kendilerine. Kredi çeken sensin ooh ya. Bence eğitim alın tekrar profesyonel trafiğe çıkmak için. Bahanesi kalmasın.

Babasının katkısı yok.kendi almış. Yükseltirken otomatik aldık ama bi türlü ben kullanamadım ne hikmetse anca otobanda verdi
Özel ders alın. Eşle, babayla, abiyle olmuyor bu işler. Onlar en ufak hatada sinirleniyorlar bu sefer sürücü daha panik oluyor. 4,5 özel ders alıp çıkarsınız trafiğe.

Sen haklısın sakın taviz verme. Onlar da binecekse satmasaydı arabasın kredi çektirmeseydi. Aracım giderlerini de yakıt sigorta kasko bakım tamiri ablası ve babası karşılasın.

Böyleleri kocayı asla suçlamaz gider gelir ailelerine kancayı takar.. Merhamet herkeste olmaz. Görümcesi çocuğuyla baba evinde, aile demek ki kızlarına, torunlarına sahip çıkıyorlar.

Kayınbabanın zaten arabası var kırk yılda bir bir şey oluyordur. Oğlu müsade ediyordur gelin hanın daha araba kullanmayı bilmeden görümceye çocuğuna sarıyor.

Sen haklısın sakın taviz verme. Onlar da binecekse satmasaydı arabasın kredi çektirmeseydi. Aracım giderlerini de yakıt sigorta kasko bakım tamiri ablası ve babası karşılasın.
Zaten arabanin masraflarından da bıktım sürekli bakim diyor 5bin 4bin sürekli gidiyor ben kullanmıyorum beraber ödüyoruz

Hayır yanlış anlamışsınız. Gorumcem sağlıkçı benden iyi maaşı var evide var o evde kalıyor arabasını da kaza yapıp sattı arabsiz kalınca kocası da olmadığı için kp getirip götürüyor. Çocuğunu servise vermeyecek kadar da pinti birisi.bilmediginiz şeyler var bosverin.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…