Ahshdhdh aynen. Yani yorumlar çok haklı ama ben de kp'den girip gorumceden çıkardım kesin bu konuda eşimle tartışırkenGerçek hayatınızda da böyle akıllı,zekice hamleler yapıyorsanız tebrik ederim sizi kızlar. Ne kadar mantıklı güzel fikir vermişsiniz hayran oldum valla
Bende hep böyle davranmak istiyorum ama sinirime,sabırsızlığıma yenik düşüyorum
Keşke olayın içine görümce ve kayınpederi çekmeden ben servisle gitmekte zorluk yaşıyorum vs.... kısmından giriş yapsaydınızYa neden vermediğini hala çözemiyorum tam olarak bu şekilde trafiğe çıkamazmisim dalgınmisim ankarada trafiği bilen bilir falan.. Gorumcem ve çocuğunu taşıyorlar ama ben kendim kullanamıyorum keşke kredi çekeceğime kendime araba parası biriktirseydim çok pişman oldum
Ben de yorumlara şaşırdım açıkçası o evde bi tane daha araba olmasa anlıycam da kızına kendi arabasıyla destek çıksın kp bi zahmet. Kendi arabasını bekar oğluna versin, kızının şoförlüğünü de evli olan oğlunun arabasıyla yapsın ne ala memleketEmpati yaptım sizi haklı buldum.Önce çekirdek aile gelir. Kp nizin zaten arabası varmış, neden müsait olmuyor da sizinkini alıyor? Ben olsam kp ile direkt konuşurdum. Ben de araba ile işe gitmek istiyorum servis durağını çok uzaklaştırdilar yetişemiyorum vs derdim.En azından haftada 3 gün de ben gideyim derdim..Herkes haddini, yerini bilecek.Cok düşüncesiz insanlarmış.Madem kızları zor durumda ,kendi arabaları ile götürsünler .Sizi zor durumda bırakıyorlar haberleri yok maşallah.
Bu konuyu özellikle araştırmıştım, bir avukatla görüştüm. Boşansanız yarısı sizin olmuyor. Evlenmeden önce araç sahibi olduğu için satış belgelerini gösterip bunu kanıtladığı takdirde sadece çektiğiniz kredi tutarı 100 bin tl' lik kısım için ortak oluyorsunuz.O kadar doğru dediniz ki.allah korusun ayrılsak yarısı zaten benim ama bekarken o almış ya ailesine laf etmeyim diye benim paramla ben almıştım demek istiyor onlarda binecekmis ayy
Hafta sonları kursa gidin pratik yapinSelam kızlar eşimle tartıştık moralim sıfır .
2 senelik evliyiz henüz çocuğumuz yok.
İkimizde çalışıyoruz.
Esimin evlendiğimizde arabası vardi evlenince ben 100bin kredi çektim yükselttik.
Soruna gelince görümcem boşanma aşamasında bir çocuğu var. Kayinpeder arabasıyla hem onu hem çocuğunu işe okula götürüyor( kocasıyla ayrı yaşadığı için)
Ehliyetim olmasına rağmen eşim guvenipte bana arabayı tam olarak vermiyor daha trafiğe çıkacak durumda deilmisim vs. Hep erteliyor.
Neyse kayinpederin araba müsait olmadığında sürekli bizim arabayı alıp gorumcemi ve çocuğunu getirip götürüyor.
Bende akşam sinirlendim tartıştık
Bana verme ben hariç herkes kullansın dedim
Birikim yapıp kendime araba alacağım keşke kredi cekmeseydim falan dedim. 100 bin kredi çektin diye arabanın sahibi mi oldun vaktinde ben aldım onlarda binecek falan diye esti gürledi. Bende ayrı odada yattım sinirimden .Sizce kim haklı?
Ben işe servisle gideyim bana arabayı vermesin hep bahaneler üretsin. Of of
İşte bu yüzden haklıyken haksız duruma düşüyoruzAhshdhdh aynen. Yani yorumlar çok haklı ama ben de kp'den girip gorumceden çıkardım kesin bu konuda eşimle tartışırken
Kesinlikleeeİşte bu yüzden haklıyken haksız duruma düşüyoruz
şu cümlenin üstüne bir şey demediniz mi ya? çok kolaysa o çekseydi 100 bin krediyi100 bin kredi çektin diye arabanın sahibi mi oldun vaktinde ben aldım onlarda binecek falan diye esti gürledi
Özel ders alın. Eşle, babayla, abiyle olmuyor bu işler. Onlar en ufak hatada sinirleniyorlar bu sefer sürücü daha panik oluyor. 4,5 özel ders alıp çıkarsınız trafiğe.Babasının katkısı yok.kendi almış. Yükseltirken otomatik aldık ama bi türlü ben kullanamadım ne hikmetse anca otobanda verdi
Böyleleri kocayı asla suçlamaz gider gelir ailelerine kancayı takar.. Merhamet herkeste olmaz. Görümcesi çocuğuyla baba evinde, aile demek ki kızlarına, torunlarına sahip çıkıyorlar.Tamam da sen de kendinden çok emin değilsin ki öğretmesini bekliyorsun. Demek ki çok da trafiğe çıkacak durumda değilsin. Eşin öğretmiyorsa özel ders al ne kadar ihtiyacın varsa sonra da al arabayı kullan rahat rahat. Konu gerçekten Görümce ve çocuğu değil.
Zaten arabanin masraflarından da bıktım sürekli bakim diyor 5bin 4bin sürekli gidiyor ben kullanmıyorum beraber ödüyoruzSen haklısın sakın taviz verme. Onlar da binecekse satmasaydı arabasın kredi çektirmeseydi. Aracım giderlerini de yakıt sigorta kasko bakım tamiri ablası ve babası karşılasın.
Hayır yanlış anlamışsınız. Gorumcem sağlıkçı benden iyi maaşı var evide var o evde kalıyor arabasını da kaza yapıp sattı arabsiz kalınca kocası da olmadığı için kp getirip götürüyor. Çocuğunu servise vermeyecek kadar da pinti birisi.bilmediginiz şeyler var bosverin.Böyleleri kocayı asla suçlamaz gider gelir ailelerine kancayı takar.. Merhamet herkeste olmaz. Görümcesi çocuğuyla baba evinde, aile demek ki kızlarına, torunlarına sahip çıkıyorlar.
Kayınbabanın zaten arabası var kırk yılda bir bir şey oluyordur. Oğlu müsade ediyordur gelin hanın daha araba kullanmayı bilmeden görümceye çocuğuna sarıyor.
Ayrı odada yatıyorum konuşmuyorum oda benimle konuşmuyorşu cümlenin üstüne bir şey demediniz mi ya? çok kolaysa o çekseydi 100 bin krediyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?