Cok moralim bozuk kizlar

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Selam kızlar eşimle tartıştık moralim sıfır .
2 senelik evliyiz henüz çocuğumuz yok.
İkimizde çalışıyoruz.
Esimin evlendiğimizde arabası vardi evlenince ben 100bin kredi çektim yükselttik.
Soruna gelince görümcem boşanma aşamasında bir çocuğu var. Kayinpeder arabasıyla hem onu hem çocuğunu işe okula götürüyor( kocasıyla ayrı yaşadığı için)
Ehliyetim olmasına rağmen eşim guvenipte bana arabayı tam olarak vermiyor daha trafiğe çıkacak durumda deilmisim vs. Hep erteliyor.
Neyse kayinpederin araba müsait olmadığında sürekli bizim arabayı alıp gorumcemi ve çocuğunu getirip götürüyor.
Bende akşam sinirlendim tartıştık
Bana verme ben hariç herkes kullansın dedim
Birikim yapıp kendime araba alacağım keşke kredi cekmeseydim falan dedim. 100 bin kredi çektin diye arabanın sahibi mi oldun vaktinde ben aldım onlarda binecek falan diye esti gürledi. Bende ayrı odada yattım sinirimden .Sizce kim haklı?
Ben işe servisle gideyim bana arabayı vermesin hep bahaneler üretsin. Of of

Herkese demesydiniz iyiydi erkkler kiz kardeşlerine asiri düşkün olurlar siz akilli hamlelerle ilerleyin servisi kacirdim diyin arabayi alin baktiniz olmuyor 2 kere taksiyle gidin para isterse taksi param diyin eve gram yardim yapmayin.servisi bahane edin kacirmisim erken gelmis vs vs hafta sonlari avm ye gidicem diyin esyalari nasil tasirim araba lazim bana diyin baslayin sinirlendirmeden yapin oda kardesi

Arabayı eş müsadesiyle kullanabileceğinizi size kim söyledi alın anahtarı kullanın.Bana böyle yapsa kredi çekcem arabayı yükseltcek bana vermicek ben araca zarar verirdim önce paspaslarını atardım üstüne kavga çıkarırsa daha büyüğünü yapmakla tehdit ederim beni delirtcek bi konudur bu. Sen daha trafiğe çıkamazsın diyeceğine cıkman için yardımcı olurdu gönlü olsa

ay sen haklısın tabiiki sizin arabanız kayınpedere noluyo anlamadım

Ya neden vermediğini hala çözemiyorum tam olarak bu şekilde trafiğe çıkamazmisim dalgınmisim ankarada trafiği bilen bilir falan.. Gorumcem ve çocuğunu taşıyorlar ama ben kendim kullanamıyorum keşke kredi çekeceğime kendime araba parası biriktirseydim çok pişman oldum

Aileden dem vurmayın bu konularda.
Ablasının durumu belli bir sıkıntıdan çıkmışlar ne güzel ailesi kol kanat germiş. Sanki onlar sıkıntıdayken siz gülüp eğlenme derdindeymiş gibi duruyorsunuz.
Önce ufak uzaklıkta yerlere gide gele kaçırın. daha sonrasında hadi bugün ben kullanayım sen yana geç diyerek uzak mesafelere gidin. sonra sonra alışır. bu tarz muhabbetlere girmeyin. aile konusuna gelince erkekler hep gürlüyor.
ay bide servisim olsa aslaa arabayla uğraşmam ne güzel mis gibi vur kafayı uyu rahat rahat bi bakmışsın ofistesin.

ay sen haklısın tabiiki sizin arabanız kayınpedere noluyo anlamadım

Bilmiyorum gorumcem kocasıyla ayrı yaşıyor çocuğu okula gidecek kendisi vardiyalı çalışıyor arabasıyla kaza yaptı sattı birkaç aydır arabası yok alabilecek durumu suan yok ve bizimkini de kullanıyorlar resmen bunları geçtim ben binmiyorum ise servisle gidiyorum hep eşim biniyor yada ailesi .

Haklısınız ailevi sorunları var vs. Vs .
Servisten memnunum ama araba kullanmayı da çok istiyorum anca otoban da verip beni hep erteliyor bu konuda . Cok sinirim bozuk

Bi adam sen ben muhabbeti yapıyorsa o evlilikten hayır gelmez.
Sana kredi çektirip modeli yükseltirken iyi, ama vermeye gelince tantana.
Eşinin evlenmeden aldığı araba sadece kendi parasımı yoksa babasıda katkıda bulunmuşmu?

Kpye soyle serviste sorun yasiyorum bizim arabayi aldigin gunlerde beni de ise birakir misin de

Bu arada esin asiri itici biri
100 bin verdin diye arabanin sahibi mi oldun diyen kocaya "simdi sana bosanma davasi acsam yarisi benim cok konusma" derim
O kadar doğru dediniz ki.allah korusun ayrılsak yarısı zaten benim ama bekarken o almış ya ailesine laf etmeyim diye benim paramla ben almıştım demek istiyor onlarda binecekmis ayy

Babasının katkısı yok.kendi almış. Yükseltirken otomatik aldık ama bi türlü ben kullanamadım ne hikmetse anca otobanda verdi

Haklısınız ailevi sorunları var vs. Vs .
Servisten memnunum ama araba kullanmayı da çok istiyorum anca otoban da verip beni hep erteliyor bu konuda . Cok sinirim bozuk
eşimde bana vermiyor arabayı
ben bi gün o evde yokken aldım arabayı annemlere gittim bi baktı araba yok
kızmadı ama bi afalladı bende bunu yapmazsam öğrenemem dedim kesti sesini. arada alıp arkadaşıma gidiyorum.
arabayı bana bırak arkadaşımla avm ye gitcez diyorum alıştı artık. kaçırın söylemeyin izin almayın.

Babasının katkısı yok.kendi almış. Yükseltirken otomatik aldık ama bi türlü ben kullanamadım ne hikmetse anca otobanda verdi
Yani gerçekten pes.
Ben olsam büyük sorun çıkar.
Kendini toparlamazsa eşim sonu boşanma olurdu.
Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama yapmayın.
Maddi şeylerinizide ayırın.

Sapla saman karışmış gibi geldi bana biraz.

Eşiniz size arabayı vermiyor değilmiş, bir usta şoför olarak, henüz tek başına trafiğe çıkacak durumda olmadığınızı söylüyormuş, otobanda yani dümdüz akan yolda veriyormuş da. Bu tespit yerindeyse, sadece sizin değil trafikteki başka insanların da can güvenliği yönünden, ciddiye alınmalı.

O zaman arabayı sizin kullanmanız kullanmamanızdan bağımsız soralım soruyu ;

Arabanızı ara sıra kayınpeder alıyor, görümcenin ve çocuğunun şusunu busunu halletmek için.
Kayınpederin kendi arabası var esasen, ama - bu ne demek ben anlamadım ama yazdığınız şekilde ekliyorum - o araba müsait olmayınca, sizinkini alıyor.

Velev ki arabayı siz de kullanıyor olsaydınız, kayınpederin almasının sorun olması ortadan kalkacak mıydı ?
Yoksa, siz kullansanız da kullanmasanız da, onların almamasını mı istiyorsunuz ?
Buna göre yorum yapmak istiyorum.

Babasının katkısı yok.kendi almış. Yükseltirken otomatik aldık ama bi türlü ben kullanamadım ne hikmetse
Ankara buyuksehir bilirsiniz belki araba kaçırsam cesaretim henüz biraz zayıf ama çok istiyorum bende binip istediğim yere eşim olmadan gitmeyi

Siz haklısınız tabiki. 100 bin kredi çekmeseydiniz keşke. Bence kredi çekmeden de o arabanın sahibisiniz sonuçta senin-benim yok evlilikte. Kullandırmama gibi bir lüksü olamaz siz ona danışmayın alın ve kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…